2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar bebişlere hangi şampuanı kullanıp memnunsunuz ? Ben mustela kullanıyorum bir sorun da olmadı ama daha bebek kokulu ve doğal içerikli bildikleriniz var mı
Ecowell kullandık şişe annemlerde kalınca evde dalin varsi onu kullandik şimdi atopikccilt olduğu için mustela atopik sampuana geçiş yapiyoruz bu hafta ona gecicez

Kizlar doktora gittik bugün dnbdjdnd yoğurt için dedi ki corbaya terbiye olarak veya pogaca gibi pişirilebilir şeylerin icinde seyreltilmis olarak ve pişmiş olarak deneyelim yine olacak mi bak dedi. Olursa yine vermiyoruz bir ay sonra tekrar deniyoruz. Alerjiye yeşil alan açtı 5 inde gidicez ona. Yüzü fazla kizarip puturlesmis diye yonlendirdi yoksa yonlendirmicektim dedi. Kuzu kıyma sinirsiz damarsiz cift çekim yemeklerine corba gibi kivamli yap ama sulu değil kat öyle verebilirsin dedi. Yumurtanın sarısını haşlayarak yedirebilirsin dedi. İnek etini de 7. Ay gibi deneyebilirmişiz. Balik domates vs 7. Aydan itibaren dedi aynı şekilde aklıma başka gelmedi şuan wjdbhwndkejd

Yoğurdu evde yaparsaniz tabi daha iyi dedi bildiginiz güvenilir yerden su katılmamış sütle vs dedi ..

Jersey süt iyi midir kolay tutar mi ondan dejeyeyim diyorum

vayy iyimiş kıyma 6. ayda veriliyosa benim küçümene de almak gerek. ben de şimdi ilikli kemik suyu hazırlamaya çalışıyom bunu da ilk defa yapıyorum xD yarım kilo dana ilikli kemik aldım 1,5 litre su attım üstüne önce yüksek ateşte kaynattım köpüğünü alıp içine bi koca soğan bi koca havuç soyup bütün halde attım sonra en küçük ocağın en kısık haline aldım 6-7 saat kaynatacam vıcır vıcır yağ doldu üstü. verilir yazıyo internette ama bebek sindirebilcek mi bu kadar yağı emin olamadım. buz kabına döküp küçük küçük katcam yemeklerine bakalım nolcak.
jersey sütle yoğurt ben yaptım tuttu yağlı güzel bi yoğurt çıktı duruyo hala kavanozlarda.

Ek gıdaya geçtik kızlar, doktor 3 gün kuralı dedi ama nasıl yapıyorsunuz? 2. Gün bugün de kabak verdik. Yarın da kabak. Öbür gün havuç değil mi?
ben de uymadım bu kurala ama 3 gün boyunca bi çay kaşığı bi tatlı kaşığı 1 yemek kaşığı falan porsiyon artıra artıra denetiliyo diye biliyorum. örnek: havucu 3 gün denettin 4. gün başka şeye başlarsın 2. öğün olarak da havuca devam edersin böyle böyle denettikçe daha çok çeşitlendirirsin.
ben kurala uymadığım için şu ana kadar patates, havuç, dut pekmezi, avokado, pirinç unlu muhallebi, elma, armut, kabak, yoğurt, yumurta sarısı, zeytinyağı, taze fasülye denettim. bugün akşam tatlı pattis buldum sonunda onu deneticem

Ay kızlar herkes ek gıdaya geçmiş ben yoğurttan başkasını veremiyorum bi türlü sevmiyor ya öğürüyor çok nazlı bu napcaz . Ayriyeten her yediğimize ağlıyor . Siz neler veriyorsunuz

Ne güzel yönlendiriyo doktorunuz maşallah. Bence seyreltilince vücudu kabul edebilir yani inşallah öyle olur. Ben yoğurt yapmicam galiba kendimi ikna ettim gibi iyi bi hazır yoğurt bulmaya ama yaparsam jersey alırım çünkü daha önce onunla yaptım süper tutuyo

Ay kızlar herkes ek gıdaya geçmiş ben yoğurttan başkasını veremiyorum bi türlü sevmiyor ya öğürüyor çok nazlı bu napcaz . Ayriyeten her yediğimize ağlıyor . Siz neler veriyorsunuz
Yogurtla karistirip deneyebilirsin ama hep yogurtla olmaz yine tekken yemeyebilir dnbxbdbxjd yani bilemedim sevmediyse ne denenebilir ara ara tekrsr teklif et olmazsa ya

Ben de ondan yapcam zaten az yaparım çok yiyemeyecegi için dnnxndndj zaten yoğurt seysi kakada kam vs olmadığı için aşırı yüksek alerji yoktur dedi 1 yaştan sonra genelde kendiliğinden gecebiliyormuş. Valla biz de çok beğendik o yüzden o kadar yolu gidiyoruz şehir hastanesi yoksa dibimde de hastahane var gidip binde çocuğuma hastalik bulastirmak istemiyorum leş hepsi ilgi alaka bu kadar da değil zaten hem seyretlmek hem de pişirince de vucudu böyle tepki vermeyebilir falan dedi denicez bakalım jersey için tarif atsın biri üstüme sjbdjejd mayasini vs nerden bulabilirim help

İyi doktor için yol gidilir ya ayda bi kez gidiliyo. Bizimki de çok uzak kalıyo ama bizim oturduğumuz yer Ankaranın her yerine uzak mecbur gidiyoz. Jersey süt aldığımda mayası da çıktı içinden, onunla yaptım ben

Nerden aldin her yerde satilir mi bilmiyorum dnbdsnndjd kara cahilim bu konuda ay bi de tutmuyomuş...

kızlar bebeğim asla kendi kendine vakit geçirmiyor oyuncaklarına bir iki bakıyor oynuyor ve sıkılıyor 5 dakika sürmüyor mama sandalyesinde de mama verirken sevdiği halde hemen sıkılıyor kalkmak istiyor nasıl olacak böyle? Eşim işten gelene kadar tek bakıyorum ve pert oluyorum akşama kadar dışarısı sıcak öğleden sonra çıkamıyoruz da kendi yorulmamı geçtim yeni bişeyler görmedikçe mutsuz oluyor ağlıyor geçen otobüs durağında oturdum geçen arabalara baktırdım 10 dakika ama sıcakta da bi yere gidemiyorum. Bebeğim mutsuz olunca ben daha çok mutsuz oluyorum akşama kadar bi muzla durdum kahvaltı hazırlamama bile fırsat vermiyor ekmek peynir atabilirsem ağzıma be ala. Evin içinde de sıkıyor ne yapacağım ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…