- 22 Ekim 2024
- 4.112
- 9.783
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #46.681
Bize de doktoru haşlayın dedi sarısını verin dediYoğurt işi bende de olmadıe tamam deneteceklerimizi denettik şimdi napcaz düşünüyorum ben internetten bi kitap aldım biraz tarif bakayım diye bir de bu yumurtayı nasıl verdiniz beyazıyla birlikte mi nasıl nasıl nasıl
Tadımlar bıtınce bır sure ıkı ogun vercekmısız canım.sabah ve oglenden sonra,oglenden sonrakı menu genelde yogurt meyve yada sebze yogurt seklınde sımdılık,ılerleyen zamanlarda bır ay sonra falan kıymalı corba,yogurtlu corba vs ye gecıcezCanım ben "acıkınca yer" Kitabı aldım. Bir de "bu çocuk aç " Diye var ama acıkınca yerin içeriği daha uygun geldi bana. Şimdi bu tadımlar bitti ya öğünlere mi geçücez kahvaltı ara öğün akşam vs diye? Ben hala günde bri devam ediyorum
Evet ıcınede kecıboynuzu ozu koyuyorlar gayet besleyıcı bır tatlı benceEvet bunu yaptim dun, valla pisigine bile iyi gelmis. Bilmiyordum bir arkadasim soyledi, kulak cubuguyla azcik icine dogru surdum, yine ikindi cok ama daha az agladi, cani daha az yandi sukur. Valla bebisler instagramda nasil yiyor o irmikli muhallebiyi ben de bi acaba mi oldum
Aynı benim hesap sen =benOf benim de ya. Surekli birisi catalla bir sey ezip silikon tabaga koyuyordiger tarafta 30 kilo verip fitlesen anneler, uyku egitimi geri donus mesajlari, her yer bebek, her yer anne
Yok yok kardeş dediğin bence çokta matrah bir şey değilBen çok almadim kizkardesimin kizi asel kuşumdan geldi çok yenidogan 3-6 falan zaten 2. Ele düşmüş olduğu için patiklerini kestim pijama gibi djdjddn yeni aldigim setleri duruyor zaten 4-5 tane almıştım kaldirdim kenara... 2. Çocuğa sakla kiz sjwbjeeuwhsjdu
Ay bi oturtamadım brn de düzeni karıştım ne yapsam ne etsem. Şu kitap gelsin de düzenleyeyim diyorum ek gıda için hryecanlıydım ama zor işmiş yavTadımlar bıtınce bır sure ıkı ogun vercekmısız canım.sabah ve oglenden sonra,oglenden sonrakı menu genelde yogurt meyve yada sebze yogurt seklınde sımdılık,ılerleyen zamanlarda bır ay sonra falan kıymalı corba,yogurtlu corba vs ye gecıcezsndırım sıstemlerını yormadan alıstırmak ıcın yavas yavas gecıyoruz,kimi anne tadımda yaptırmıyor mesela abimin eşi ama ben yavas yavas olması taraftarıyım yiğenlerim yemek problemli.demekkı bıyerde yanlıs bısey oldu
Ajahhahshshaha şu an istemesek de düşünüyoruz biz 2.yi mdndndndYa büyük parçalar neyse de kıyafetler fln hiç satılacak gibi değil bir sürü toptan fln satmam lazımbazen acaba 2.çocuk? Diyorum ama sonra aman aman sus sus diyorum
Aynen öyle dndjjsjwjbdjdjdşcc istemiyorım bi yandan ama olacak yani eminim tek çocukla kalmıcsz dndndjskskms zamanı gelince artıkkSakla tabi canim 2. Ye de kalsin whswhshwjhskashbxjshahd
Canım masallah.ne guzel afıyet bal seker olsun,yemeklerı tuzsuzmu yapıyorsunuz?tuzu bobreklerı suzemıyormusya bebeklerın.tuz işini nasıl ayarlıyorsunuz.bıde herseyı ezerekmı verıyorsunuz yoksa elıne verıyormusunuz salatalık falanKızlar merhaba. Uzun zamandır giremiyorum. Hem iş hem bebekte hem ev işi derken kendimi unuttum resmen. Son konuya baktımda herkes ek gıda düşüncesinde. Bende benim oğluştan bahsedeyim. 3 gün sonra 5. Ayımız bitiyor 6ya giriyoruz. Ben 5. Ayın başında anne sütü destekle ek gıdaya başladım. Aslında mecbur kaldım çünkü 3. Ayımızdan beri meme reddi vardı. Neyse..İlk gün pirinç unundan mama yaptım. İkinci gün patates.. derken ailem memleketten geldi. 3 gün kuralına uyacağım diye direttim ama bizimkiler dinlemedi.. 2 gün sonra bir baktım benim oğluş bizimle kahvaltı yapıyor. Ama domates salatalık beyaz peynir süzme peynir labne, krem peynir, yumurta sarısı, kaymak falan.. biz ne yiyorsak annem oğluma aynılarını yediriyor:) öğlen bir baktım şehriye çorbası... akşamda et haşlama yapılmıştı. Biraz et suyu biraz et ve patates havucu blenderden geçirdi. Pürüzlü bıraktı. Öyle verdi... akşamınada muz ve şeftali ezdi...Ben şok. Meğer benim meme istemeyen oğlum bu dünyaya yemek yemek için gelmiş.. Bir sevdi anlatamam. Şuan bal ve yumurta beyazı dışında biz ne yersek herşeyi yiyor. Tabi anne sütünüde içtiği kadar devam. Asla vazgeçmedim. 1 damla bile alsa fayda düşüncesindeyim... çok şükür şuan alerjisi çıkmadı. İlk günler zeytin yağı verdim. Kakasını rahat yapsın diye. Şimdide 3-4 günde bir veriyorum. Yani ek gıdaya yavaş yavaş değilde birden tam gaz geçtik biz.. doğrumu değilmi bilmem ama çok şükür ters tepmedi.. yaklaşık 15-20 gündür dönmelerimiz oluyor. Oyun halısına koyuyorum sonra salonun bir ucunda buluyorum. Emekleme pozisyonuna geliyor ama henüz ellerini kordine edemiyor. Sizde bu durumlar nasıl? Diş çıkaran yada emekleyerek varmı?
Snxbjsdksnd ben çok korkuyorum ya zaten başima ne geldiyse korkumdan geliyo hep ajsbwhdbwhdjd neyse bu konuyu kapatalimAjahhahshshaha şu an istemesek de düşünüyoruz biz 2.yi mdndndnd
Aynen öyle dndjjsjwjbdjdjdşcc istemiyorım bi yandan ama olacak yani eminim tek çocukla kalmıcsz dndndjskskms zamanı gelince artıkk
Ay maşallah ya ama domates, salça vs bunlar bi süre yasak mesela bem cesaret edemezdim. Çok iyi olmuş ama ters tepmemesi. Direkt siz nasıl yiyorsanız aynısını mı veriyorsunuz? Tuz, salça olayı nasıl meselaKızlar merhaba. Uzun zamandır giremiyorum. Hem iş hem bebekte hem ev işi derken kendimi unuttum resmen. Son konuya baktımda herkes ek gıda düşüncesinde. Bende benim oğluştan bahsedeyim. 3 gün sonra 5. Ayımız bitiyor 6ya giriyoruz. Ben 5. Ayın başında anne sütü destekle ek gıdaya başladım. Aslında mecbur kaldım çünkü 3. Ayımızdan beri meme reddi vardı. Neyse..İlk gün pirinç unundan mama yaptım. İkinci gün patates.. derken ailem memleketten geldi. 3 gün kuralına uyacağım diye direttim ama bizimkiler dinlemedi.. 2 gün sonra bir baktım benim oğluş bizimle kahvaltı yapıyor. Ama domates salatalık beyaz peynir süzme peynir labne, krem peynir, yumurta sarısı, kaymak falan.. biz ne yiyorsak annem oğluma aynılarını yediriyor:) öğlen bir baktım şehriye çorbası... akşamda et haşlama yapılmıştı. Biraz et suyu biraz et ve patates havucu blenderden geçirdi. Pürüzlü bıraktı. Öyle verdi... akşamınada muz ve şeftali ezdi...Ben şok. Meğer benim meme istemeyen oğlum bu dünyaya yemek yemek için gelmiş.. Bir sevdi anlatamam. Şuan bal ve yumurta beyazı dışında biz ne yersek herşeyi yiyor. Tabi anne sütünüde içtiği kadar devam. Asla vazgeçmedim. 1 damla bile alsa fayda düşüncesindeyim... çok şükür şuan alerjisi çıkmadı. İlk günler zeytin yağı verdim. Kakasını rahat yapsın diye. Şimdide 3-4 günde bir veriyorum. Yani ek gıdaya yavaş yavaş değilde birden tam gaz geçtik biz.. doğrumu değilmi bilmem ama çok şükür ters tepmedi.. yaklaşık 15-20 gündür dönmelerimiz oluyor. Oyun halısına koyuyorum sonra salonun bir ucunda buluyorum. Emekleme pozisyonuna geliyor ama henüz ellerini kordine edemiyor. Sizde bu durumlar nasıl? Diş çıkaran yada emekleyerek varmı?
Bol istahlar diliyorum minik kuşaKızlar merhaba. Uzun zamandır giremiyorum. Hem iş hem bebekte hem ev işi derken kendimi unuttum resmen. Son konuya baktımda herkes ek gıda düşüncesinde. Bende benim oğluştan bahsedeyim. 3 gün sonra 5. Ayımız bitiyor 6ya giriyoruz. Ben 5. Ayın başında anne sütü destekle ek gıdaya başladım. Aslında mecbur kaldım çünkü 3. Ayımızdan beri meme reddi vardı. Neyse..İlk gün pirinç unundan mama yaptım. İkinci gün patates.. derken ailem memleketten geldi. 3 gün kuralına uyacağım diye direttim ama bizimkiler dinlemedi.. 2 gün sonra bir baktım benim oğluş bizimle kahvaltı yapıyor. Ama domates salatalık beyaz peynir süzme peynir labne, krem peynir, yumurta sarısı, kaymak falan.. biz ne yiyorsak annem oğluma aynılarını yediriyor:) öğlen bir baktım şehriye çorbası... akşamda et haşlama yapılmıştı. Biraz et suyu biraz et ve patates havucu blenderden geçirdi. Pürüzlü bıraktı. Öyle verdi... akşamınada muz ve şeftali ezdi...Ben şok. Meğer benim meme istemeyen oğlum bu dünyaya yemek yemek için gelmiş.. Bir sevdi anlatamam. Şuan bal ve yumurta beyazı dışında biz ne yersek herşeyi yiyor. Tabi anne sütünüde içtiği kadar devam. Asla vazgeçmedim. 1 damla bile alsa fayda düşüncesindeyim... çok şükür şuan alerjisi çıkmadı. İlk günler zeytin yağı verdim. Kakasını rahat yapsın diye. Şimdide 3-4 günde bir veriyorum. Yani ek gıdaya yavaş yavaş değilde birden tam gaz geçtik biz.. doğrumu değilmi bilmem ama çok şükür ters tepmedi.. yaklaşık 15-20 gündür dönmelerimiz oluyor. Oyun halısına koyuyorum sonra salonun bir ucunda buluyorum. Emekleme pozisyonuna geliyor ama henüz ellerini kordine edemiyor. Sizde bu durumlar nasıl? Diş çıkaran yada emekleyerek varmı?
En azından uyuyo be… kjhgdsfhjfdfklBol istahlar diliyorum minik kuşaben bu hesapla gitmekten çekinmiyorum normalde bir örneğini gördüğüm için normal geliyor böyle gitmek de ama benim bebe alerjik çıktı o yüzden mecburen kendi yediğim her şeyden veremiyorum süt ürünleri zaten sıkıntı bir süre daha böyle gidicem gibi duruyor... Diş yolda ama daha var dedi doktoru salyalıyız dönme de var yatirdigim yerde durmuyor yüz üstü yatıyor sürekli kendi dönerek, beşiğin en ucuna sıkışıp uyuyo deliko
Gündüz uyumuyo nsbxhwbsjsbdjd ipek o eski ipek değil artık wjsbwjdkwjd bozulduk malesf... Gece de yenidogan sanıyor kendini uyaniyor 2 saatte bir...En azından uyuyo be… kjhgdsfhjfdfkl
Biz normalde bol salçalı bol baharatlı yemekler yeriz ama şimdi oğluşta bizimle yediği için baharat olayında biber faslını tamamen kapattım. Tuz normal oranda kullanıyorum. Asla tuzlu yapmıyorum ama hiç kullanmıyor da değilim. Yani bizlerin yediği ayarda. Baharatta dediğim gibi acı biber toz biber kara biber olayını sadece kendi tabağımıza ilave ediyorum. Ama mesela kekik, nane, fesleğen... bunları kullanıyorum.. birde ben su olayını sınırlandırmadım. Anne sütünü çok almadığı için sıvıya ihtiyacı var. Birde antalyada yaşıyoruz zaten havalar çok sıcak olduğu için her önünden sonra muhakkak biberonla su veriyorum. Zaten içtiği kadar içiyor. Artık içmek istemediğinde de biberon ısırarak damarlarını kaşıyor. O şekilde sıvıya duyduğunu anlıyorum.. İlk gün püre yaptım ama ertesi gün ezerek verdim.. sonraki günlerde ezdim hep. Ama şuan mesela bulgur pilavını yoğurtla karıştırıyorum hiç ezmeden veriyorum. Ama mesela etli bir yemekse; eti sebzesini ve suyunu blenderden geçiriyorum. Püre yapmadan yatacağım boyutta taneli şekilde bırakıyorum. Dişsiz şekilde çiğniyor:) salatalık eline vermedim damağıyla büyük koparıp yutabilir allah korusun diye. Ben ezerek verdim. Ama havucu bütün şekilde eline verdim. Damarları kaşınıyor. Ezsin diye. Sert olduğu için koparıp yutmaz. Ama bu kez saçına yüzüne sürüyor. Yere düşürüp sonra dönüp ağzına geri alıyor diye onuda elinden aldım. Yani şimdilik eline birşey vermiyorumCanım masallah.ne guzel afıyet bal seker olsun,yemeklerı tuzsuzmu yapıyorsunuz?tuzu bobreklerı suzemıyormusya bebeklerın.tuz işini nasıl ayarlıyorsunuz.bıde herseyı ezerekmı verıyorsunuz yoksa elıne verıyormusunuz salatalık falan
Ben gelmişim 32 yaşına bri çocuk daha yaparsam 10 yıl daha yaşlanırımAjahhahshshaha şu an istemesek de düşünüyoruz biz 2.yi mdndndnd
Aynen öyle dndjjsjwjbdjdjdşcc istemiyorım bi yandan ama olacak yani eminim tek çocukla kalmıcsz dndndjskskms zamanı gelince artıkk
Yap peş peşe çıksın aradan diyomuşym cndnsnsnsnsk çok haklısın valla istemiyorsan en güzeli boşverrbBen gelmişim 32 yaşına bri çocuk daha yaparsam 10 yıl daha yaşlanırım
Tuz olayı kendimize yaptığımız gibi, salçayı çorbalarında kullanıyorum. Domates muhakkak her kahvaltısında oluyor. Mesela beyaz peyniri domatesin suyuyla ezip veriyorum. Yanında yumurta sarısı. Kaymak, patates kızartmasının(içi, dış kabuğundan sıyrılmış şekilde)Ay maşallah ya ama domates, salça vs bunlar bi süre yasak mesela bem cesaret edemezdim. Çok iyi olmuş ama ters tepmemesi. Direkt siz nasıl yiyorsanız aynısını mı veriyorsunuz? Tuz, salça olayı nasıl mesela
Çok geçmiş olsun canım. Sıkıntılı süreç ama süt alerjisi geçen birşey. İnşallah sizinkide kısa sürede geçer. Ondan sonra daha rahat olur herşey.. salyalar bizdede aynı. Eller sürekli ağızda. Hatta kendi eli yetmiyor gibi bizimde elimizi tuttuğunda direkt ağzına götürüyorBol istahlar diliyorum minik kuşaben bu hesapla gitmekten çekinmiyorum normalde bir örneğini gördüğüm için normal geliyor böyle gitmek de ama benim bebe alerjik çıktı o yüzden mecburen kendi yediğim her şeyden veremiyorum süt ürünleri zaten sıkıntı bir süre daha böyle gidicem gibi duruyor... Diş yolda ama daha var dedi doktoru salyalıyız dönme de var yatirdigim yerde durmuyor yüz üstü yatıyor sürekli kendi dönerek, beşiğin en ucuna sıkışıp uyuyo deliko
Ya benim eşimde öyle diyor ama sıfır desteksiz çok zor. Yani yarın bir gün işe başlasam bırakacak hiçkimsem yok. Mecburen ücretsiz ve 7 yaşına kadar yarım gün çalışacağım. E birde iki tane olunca daha da zor o yüzden Allah isteyene versin. Ama ttbai 2. Çocuk olacak olsa kızda olsa erkek de olsa isimleri bile belliYap peş peşe çıksın aradan diyomuşym cndnsnsnsnsk çok haklısın valla istemiyorsan en güzeli boşverrb
Bana kalsa da tek çocuk isterim ama eşim mutlaka kardeş olsun diyo maleseffff
Geçen rüyamda gördüm hamileyim ikizlere yeni öğrenmişim bir de birisi kucağıma bebek bıraktı gitti kimsesi yok sen bakacaksın diyorlarYa benim eşimde öyle diyor ama sıfır desteksiz çok zor. Yani yarın bir gün işe başlasam bırakacak hiçkimsem yok. Mecburen ücretsiz ve 7 yaşına kadar yarım gün çalışacağım. E birde iki tane olunca daha da zor o yüzden Allah isteyene versin. Ama ttbai 2. Çocuk olacak olsa kızda olsa erkek de olsa isimleri bile bellitabi bir de bizim hen eşim ailesinde hem bizde ikizler var ikiz olma ihtimali bile var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?