2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
O ne kız nasıl oluyomuş kdkejejdjsks
Benimki tekmeler ya whahahehawhhw çok sert tekmeliyor
Ya bir kere çıktı onume daha cikmadi yoksa atardim sjxbhwhdjehdjd kucaginda tutacagi için tekmelik bir şey değil uzaktan ayağını koyacak jabshwbxjhshdjsjd teksenciftse ona göre kiz erkek diyolardi ..

Ksbxjsbdjsjdjsnnd ben de pembe alıyorum yakışıyor diye halbuki hic sevmedigim bir renk...
Ya ahahah evet cinsiyet rollerine çok karşıydım. Elim hep pembeye gidiyor şimdi. Oyun halısını bile bekledim pembesi stoğa girsin diye
Ama yine de her renk giydiriyorum mavi giyince erkek sanıyorlar ama olsun bir siyah giydirmedim

Kozlar ek gıdaya bu gün başlıcam ben tadımlara ama çok endişeliyim biraz da geç kaldık çünkü doktorların hepsi 6. Ayı bitirsin öyle dedi sizleri okudum baya herşeyi yiyor bebişler neler tattırdınız nasıl başladınız bana fikir verirseniz çok sevinirim

Endise etme cnm bazilarimiz mecburiyetten erken basladik doktor tavsiyesiyle. Kabak havuc patates bunlari buharda pisirip tattirabilirsin sirasiyla.
Sonra bunlari ikili sekilde karistirip denetebilirsin
Sonra yogurda gectim ben sonrada yogurdun yanina yine bunlardan ekleyip yedirdim. Tabi bazi gunler meyve tattirdim. Muz seftali elma murdum erigi
Hic biseyi tamamen pure seklinde vermedim catalla ezip verdim. Bugunde kemik suyunda kabak havuc sehriye pisirdim yedircem bende acemiyim aslnda burda deneyimli olan cok arkadasimz var onlar cok guzel fikirler verecektir eminim

Afiyet olsuuun sehriye tel mi diğeri mi böyle corbalara gecmek lazim zaten il kbasta ogurur ama sonra alisirlar smdndjd ipek az bişi taneli gelsin yutarken bogulmus gibi yapiyo yüzü kipkirmizi oluyo panikletiyo bizi ya skxbjsbdjsndj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…