2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bizim bu ara bozuk gece uykusu ya... Yorganiyla yatirirken ( o zaman dönmüyordu) coksel uyuyodu deliksiz ama şuan 2-4-6-7 hangilerini yakalarsa sjxnjdn
Ben üzerini örtemiyorum ya uyuyor olsa bile ki kenarlarını yatağın altına sıkıştırdığım halde ayaklarıyla üzerini açıyor. Uyku tulumu almayı düşünüyorum havalarda soğur artık. Hatta tulum için öneri varsa alabilirim

Ya kızlar bir de evlatlık edinenlerin yorumlarını okudum da inanılmaz duygusalım. Allah hiçbir yavruyu ailesinden ayırmasın tabi ama mecburen ayrı düşen düşmek zorunda kalan yada öylesi daha hayırlı olan yavrularımızı da gönlünde merhamet ve sevgi olan insanlarla karşılaştırsın. Hem çok zor hem de bir o kadar güzel duygularmış.

Kızlar uraz yataktan düştü.tamamen benim sorumsuzluğum. Beşiğe kustu, çarşafı değiştirmek için bizim yatağa koydum, babası dönüp ezmesin diye de az uca koydum, dolaptan çarşaf alayım diye arkamı dönmemle uraz da dönüp sırt üstü yere düştü Dr tomografi istedi emin olmak için. İçim parçalandı ya, durduk yere başımıza gelenler, çocuğum radyasyon alıcak durup dururken

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…