- 22 Eylül 2023
- 630
- 1.524
- 33
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #46.801
6'nın bir gizemi var ama çözemedik dahaSanmıyorum bubarada ben de 8 gibi uyumus oluyor ortalama bazen 8.30 bazen 7.30 canı nasıl isterse uykusu geldiyse yatırıyorum. Bu aya kadar deliksiz sabah 6-7 yi görüyordu şuan 2-4-6 şeklinde uyanıyor. Yani uyuduğu saatin alakasi yok malesef... 10 gibi yatırmayi da denedim bazi günler ve gece uyuyan bebegim daha sık uyanmaya başlamıştı o geceler... Sabah da yine 6 ise 6 da uyaniyoryani saatini geciktirinxe gece daha sık uyanıyor. Zaten her bebeğin normali farklı olduğu için hepsi 8 e ayak uydurmayabilir seninki 10 da uyumayi sever benimki 8 bu aralar çok uyanıyor uyuduğu saatten bağımsız biyolojik uyanma saatleri sasmiyor sanırım bana öyle geldi yani
Canım 7 aylık bana gec geldı bıraz,anne sutude alsa vıtamın ve mıneral ve bagırsak duzenlenmesı alısması acısından.6. Ay dıyor hemen hemen tüm doktorlar.ben 5.5 aylıkken tadımlara basladım,artık ıkı ogune gecıcem.(son ıkı aydır sadece mama ıcıyor benımkıde,onceden anne sutu agırlıklı+mama ıcıyordu)Ben de 5.5 aylık olunca tadım başlarım diyordum ama Dr 6 7 aylık olana kadar bekle acelemiz yok vs dedi. İşe başlamadan başlayıp alıştırmak istiyordum
Bana mantıklı gelmedi bu sistem ya bilmiyorumsende işe yaradiysa sevindim ama 8-9 gibi gece uykusuna mümkünse geçin diyorlar zaten. He bebek uyumuyordue vs o başka mevzu tabi ama uyuyorsa geve uykusuna geçmesi bana daha mantıklı geliyo 10 gibi uyanip 12 de uyutsam daha beter kayıyor çünkü geceleri
Vermeyince mabut neylesin mahmutBenımkıde oyle 7de yatıyor hatta bazen 6bucukta engel olamıyorum cunku sapıtıyor uyku saatı gecıncesonrada gece 3 te kalkıp atraksıyon
Uyusunlar bakıyım yerım ben onları,bı yandanda ıyı bakma erken uyumaları mısafır falan gelmıyo gıdelım dıye tutturmuyor esımde,ben bebegime cok dokunulsun durmadan kucak kucak gezsın ıstemıyorum,gec uyusaydı herkes ısten cıkınca aksamları sevmeye gelırdıVermeyince mabut neylesin mahmutsaatleri azıcık şaşınca bizi de mal ediyor çocuk. Ağlıyor bir de yaşlı yaşlı kıyamam. Zaten büyüme hormonu için en geç 9'da yatırmak lazımmış.
Ben soylim karga b*kunu yemeden kalkma amaçları var. Karga ile kapışıyorlar skdnjejdjdjdjfj6'nın bir gizemi var ama çözemedik daha
Ben karartma perdesı çekiyorum,bızzat gordum kalkıyo perdenın kenarından ıcerıye ısık sızıyormu dıye kontrol edıyo ve baslıyo vızıklamayaBen soylim karga b*kunu yemeden kalkma amaçları var. Kadga ile kapışıyorlar skdnjejdjdjdjfj
Ayyy yerımm ben onun dısınıı yerrım cok tatlıBenimki diş çıkarmış 2- 3 gundur sertlik vardi ama bugun cok huysuz acaba yanındaki cikacagi icin mi ciktiktan sonra niye agliyo ben çözemedim bu işi ishal de oldu fenalardayim
Bakışa bak ya yerim onuBenimki diş çıkarmış 2- 3 gundur sertlik vardi ama bugun cok huysuz acaba yanındaki cikacagi icin mi ciktiktan sonra niye agliyo ben çözemedim bu işi ishal de oldu fenalardayim
Ay hayırlı olsun hadi maşallahBenimki diş çıkarmış 2- 3 gundur sertlik vardi ama bugun cok huysuz acaba yanındaki cikacagi icin mi ciktiktan sonra niye agliyo ben çözemedim bu işi ishal de oldu fenalardayim
Bende bugun yarin bakalim, ins bir sey olmazDenemeden anlasilmiyo yaben de bu hafta geçsin denicem snnsndn
ben de sahip degilim ama ben de hep bizzz bizzz elle sikip ekledimO kadar süte sahip değilim ama denerim kahdhshdjjd
Kızım da bir ara müslim örtüyü boynuna yığmıştı ondan sonra hiç örtmenim üstünü. Geçen gün altını değiştirirken yüzünü örttü müslinle bekledim alabilecek mi diye çırpınmaya başladı asla çekemedi yüzündenben de sahip degilim ama ben de hep bizzz bizzz elle sikip ekledimay kaynanam burdayken benim oglani sinek isirmisti hemen cikartip mememi sut sikip surmustum bir saat sonra hicbir sey kalmamisti. Sonraki gun onu isirinca sinek benden sut istemisti, kaynanam icin 3-4 damla sut sagmistim. Efsane bir gelinim nedense aklima bu geldi
+ yorgan hala sids icin riskli diyorlar canim, ben de bir kac tane uyku tulumu mu neyse ondan alicam. Kollari acik olanlardan var iki uc tane de su an yasadigim yer kisin -10 oluyormus herhalde uzun kollu ve yuksek togglu bir seyler lazim bize
Vay sıpa wkbsjsndjdBen karartma perdesı çekiyorum,bızzat gordum kalkıyo perdenın kenarından ıcerıye ısık sızıyormu dıye kontrol edıyo ve baslıyo vızıklamaya
Tam çıkmamış bibde diğerleri de peşine geliyosa onlarin da etkisi sürüyordurBenimki diş çıkarmış 2- 3 gundur sertlik vardi ama bugun cok huysuz acaba yanındaki cikacagi icin mi ciktiktan sonra niye agliyo ben çözemedim bu işi ishal de oldu fenalardayim
Cok gecmis olsun canim, kendini suclama, bebisler dusa kalka buyuyecekler maalesef. İyiymis cok sukur, benimki de bir iki hafta once dustu, bu bizim icin biraz ders oluyor, artik bebisler buyudu, daha da dikkatli olacagizKızlar uraz yataktan düştü.tamamen benim sorumsuzluğum. Beşiğe kustu, çarşafı değiştirmek için bizim yatağa koydum, babası dönüp ezmesin diye de az uca koydum, dolaptan çarşaf alayım diye arkamı dönmemle uraz da dönüp sırt üstü yere düştüDr tomografi istedi emin olmak için. İçim parçalandı ya, durduk yere başımıza gelenler, çocuğum radyasyon alıcak
Sakin duzenini bozma, ben o duzene getirebilmek icin aylardir ugrasiyorum8'i geçerse terör estiriyor evde
Oha absjbjdndjd ya sinek ısırığı kv dayanamamis mi isiriga sksbwhbsjdjisdben de sahip degilim ama ben de hep bizzz bizzz elle sikip ekledimay kaynanam burdayken benim oglani sinek isirmisti hemen cikartip mememi sut sikip surmustum bir saat sonra hicbir sey kalmamisti. Sonraki gun onu isirinca sinek benden sut istemisti, kaynanam icin 3-4 damla sut sagmistim. Efsane bir gelinim nedense aklima bu geldi
+ yorgan hala sids icin riskli diyorlar canim, ben de bir kac tane uyku tulumu mu neyse ondan alicam. Kollari acik olanlardan var iki uc tane de su an yasadigim yer kisin -10 oluyormus herhalde uzun kollu ve yuksek togglu bir seyler lazim bize
Benimki de kurtaramıyor kendini ya. hiç kaptmadı yüzünü ama ben arada kapatmayı denedim, çırpınıyor elini tutup çekmiyor manyakKızım da bir ara müslim örtüyü boynuna yığmıştı ondan sonra hiç örtmenim üstünü. Geçen gün altını değiştirirken yüzünü örttü müslinle bekledim alabilecek mi diye çırpınmaya başladı asla çekemedi yüzündençekip aldım hemen. Allah korusun uykuda olsam ne olacaktı. Tulum alıcam ben de.
Ben arada bilerek atıyorum cskiyorum oyun yapae gibi. Bu aralar kendi çekiyor yüzünden ama tam başarmış değil her seferinde çekmiyoKızım da bir ara müslim örtüyü boynuna yığmıştı ondan sonra hiç örtmenim üstünü. Geçen gün altını değiştirirken yüzünü örttü müslinle bekledim alabilecek mi diye çırpınmaya başladı asla çekemedi yüzündençekip aldım hemen. Allah korusun uykuda olsam ne olacaktı. Tulum alıcam ben de.
Ya bir de çekince hızlı hızlı nefes alıp verdi. Deneyeyim derken boğuyordum çocuğu herhaldeBenimki de kurtaramıyor kendini ya. hiç kaptmadı yüzünü ama ben arada kapatmayı denedim, çırpınıyor elini tutup çekmiyor manyak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?