2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
6'nın bir gizemi var ama çözemedik daha

Ben de 5.5 aylık olunca tadım başlarım diyordum ama Dr 6 7 aylık olana kadar bekle acelemiz yok vs dedi. İşe başlamadan başlayıp alıştırmak istiyordum
Canım 7 aylık bana gec geldı bıraz,anne sutude alsa vıtamın ve mıneral ve bagırsak duzenlenmesı alısması acısından.6. Ay dıyor hemen hemen tüm doktorlar.ben 5.5 aylıkken tadımlara basladım,artık ıkı ogune gecıcem.(son ıkı aydır sadece mama ıcıyor benımkıde,onceden anne sutu agırlıklı+mama ıcıyordu)

Benımkıde oyle 7de yatıyor hatta bazen 6bucukta engel olamıyorum cunku sapıtıyor uyku saatı gecıncesonrada gece 3 te kalkıp atraksıyon
Vermeyince mabut neylesin mahmut saatleri azıcık şaşınca bizi de mal ediyor çocuk. Ağlıyor bir de yaşlı yaşlı kıyamam. Zaten büyüme hormonu için en geç 9'da yatırmak lazımmış.

Vermeyince mabut neylesin mahmut saatleri azıcık şaşınca bizi de mal ediyor çocuk. Ağlıyor bir de yaşlı yaşlı kıyamam. Zaten büyüme hormonu için en geç 9'da yatırmak lazımmış.
Uyusunlar bakıyım yerım ben onları,bı yandanda ıyı bakma erken uyumaları mısafır falan gelmıyo gıdelım dıye tutturmuyor esımde,ben bebegime cok dokunulsun durmadan kucak kucak gezsın ıstemıyorum,gec uyusaydı herkes ısten cıkınca aksamları sevmeye gelırdı❤artık gece uykusuzluga alıstık zaten bır yasından sonra duzelır gece uykularıhem aglıyoor hem bıde tepınıyor bozuluyor cocuk aniden uyku duzenı bozulunca

Ben soylim karga b*kunu yemeden kalkma amaçları var. Kadga ile kapışıyorlar skdnjejdjdjdjfj
Ben karartma perdesı çekiyorum,bızzat gordum kalkıyo perdenın kenarından ıcerıye ısık sızıyormu dıye kontrol edıyo ve baslıyo vızıklamaya

Benimki diş çıkarmış 2- 3 gundur sertlik vardi ama bugun cok huysuz acaba yanındaki cikacagi icin mi ciktiktan sonra niye agliyo ben çözemedim bu işi ishal de oldu fenalardayim
Bakışa bak ya yerim onu bizimkinde bayadır sertlik ve beyazlık var ama bir türlü çıkaramadı çok kaşınıyor damakları

O kadar süte sahip değilim ama denerim kahdhshdjjd
ben de sahip degilim ama ben de hep bizzz bizzz elle sikip ekledim ay kaynanam burdayken benim oglani sinek isirmisti hemen cikartip mememi sut sikip surmustum bir saat sonra hicbir sey kalmamisti. Sonraki gun onu isirinca sinek benden sut istemisti, kaynanam icin 3-4 damla sut sagmistim. Efsane bir gelinim nedense aklima bu geldi
+ yorgan hala sids icin riskli diyorlar canim, ben de bir kac tane uyku tulumu mu neyse ondan alicam. Kollari acik olanlardan var iki uc tane de su an yasadigim yer kisin -10 oluyormus herhalde uzun kollu ve yuksek togglu bir seyler lazim bize

Kızım da bir ara müslim örtüyü boynuna yığmıştı ondan sonra hiç örtmenim üstünü. Geçen gün altını değiştirirken yüzünü örttü müslinle bekledim alabilecek mi diye çırpınmaya başladı asla çekemedi yüzünden çekip aldım hemen. Allah korusun uykuda olsam ne olacaktı. Tulum alıcam ben de.

Benimki diş çıkarmış 2- 3 gundur sertlik vardi ama bugun cok huysuz acaba yanındaki cikacagi icin mi ciktiktan sonra niye agliyo ben çözemedim bu işi ishal de oldu fenalardayim
Tam çıkmamış bibde diğerleri de peşine geliyosa onlarin da etkisi sürüyordur masallah

Cok gecmis olsun canim, kendini suclama, bebisler dusa kalka buyuyecekler maalesef. İyiymis cok sukur, benimki de bir iki hafta once dustu, bu bizim icin biraz ders oluyor, artik bebisler buyudu, daha da dikkatli olacagiz
8'i geçerse terör estiriyor evde
Sakin duzenini bozma, ben o duzene getirebilmek icin aylardir ugrasiyorum her bebek ve aile farkli tabi de en ideal uyku saatleri bu araliklar canim.

Oha absjbjdndjd ya sinek ısırığı kv dayanamamis mi isiriga sksbwhbsjdjisd

Benimki de kurtaramıyor kendini ya. hiç kaptmadı yüzünü ama ben arada kapatmayı denedim, çırpınıyor elini tutup çekmiyor manyak

Ben arada bilerek atıyorum cskiyorum oyun yapae gibi. Bu aralar kendi çekiyor yüzünden ama tam başarmış değil her seferinde çekmiyo dikkat etmek lazim ben de tulum alcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…