- 12 Ağustos 2024
- 1.363
- 3.090
- 53
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #46.781
Aynen bizim de 6'da uyandıktan sonra saatlerce oturmuyor. 7'de tekrar uyuyor bir saat sonra uyanıyor falan. Böyle akşama kadar uyuyup uyanıyor devamlı. Geçen bir hafta boyunca gündüz toplam Max 2 saat uyuyordu. Sıyırmama ramak kalmıştıBenimki gece uykusuna 11-12 gibi geçiyor 4-4.30 gibi mama veriyorum mırıldanıyor çünkü uyuyor sonra. 7 gibi tekrar besliyorum 8-9da kalkıyortabi 11-12 ye kadar uykusuz beklemiyor yatırıyoruz şekerleme gibi uyuyup uyanıyor maalesef
Ben 8 de uyudu diyelim 10 gibi tekrar kaldırıyorum yani 8 de uyursa hemen yatağına karanlık odaya yatırmıyorum. Zaten salonda vs uyuyunca uyanıyor doğal olarak sonrasında 10 da kalkınca 12 de bizimle son uykusuna yatırıyorum. Yani şekillendirmek sizin elinizde uyku eğitimi falan bakmışsınızdır zaten ama üzerine biraz uğraşınca düzene giriyor. İlk başta ben de çok zorlandım8'i geçerse terör estiriyor evde
Aynen bu doğru bence. Ben de bu şekilde yapıyorum daha verimli oluyorBenimki gece uykusuna 11-12 gibi geçiyor 4-4.30 gibi mama veriyorum mırıldanıyor çünkü uyuyor sonra. 7 gibi tekrar besliyorum 8-9da kalkıyortabi 11-12 ye kadar uykusuz beklemiyor yatırıyoruz şekerleme gibi uyuyup uyanıyor maalesef
Bir ara kaldırdım aşırı huysuzluk yaptı, sonra bir daha denemedim. Zaten sallayarak uyutuyorum. Saatlerden önce daha büyük bir problemim varBen 8 de uyudu diyelim 10 gibi tekrar kaldırıyorum yani 8 de uyursa hemen yatağına karanlık odaya yatırmıyorum. Zaten salonda vs uyuyunca uyanıyor doğal olarak sonrasında 10 da kalkınca 12 de bizimle son uykusuna yatırıyorum. Yani şekillendirmek sizin elinizde uyku eğitimi falan bakmışsınızdır zaten ama üzerine biraz uğraşınca düzene giriyor. İlk başta ben de çok zorlandım
Allah hepimizin yardımcısı olsun ya hepimizin derdi başka vallahi. :) bende de başka dertler varBir ara kaldırdım aşırı huysuzluk yaptı, sonra bir daha denemedim. Zaten sallayarak uyutuyorum. Saatlerden önce daha büyük bir problemim var
Bu arada aramız yakınmış. Siz de ek gıdaya daha başlamadınız değil miBir ara kaldırdım aşırı huysuzluk yaptı, sonra bir daha denemedim. Zaten sallayarak uyutuyorum. Saatlerden önce daha büyük bir problemim var
Cok gecms olsn cnmKızlar uraz yataktan düştü.tamamen benim sorumsuzluğum. Beşiğe kustu, çarşafı değiştirmek için bizim yatağa koydum, babası dönüp ezmesin diye de az uca koydum, dolaptan çarşaf alayım diye arkamı dönmemle uraz da dönüp sırt üstü yere düştüDr tomografi istedi emin olmak için. İçim parçalandı ya, durduk yere başımıza gelenler, çocuğum radyasyon alıcak durup dururken
Dün kontrole gidecektik aslında doktorumuz 5. Ayda başlarız demişti ama yağmur muhalefetinden gidemedik. Cuma gidicez, hafta sonu başlarız artık.Bu arada aramız yakınmış. Siz de ek gıdaya daha başlamadınız değil mi
Ben de 5.5 aylık olunca tadım başlarım diyordum ama Dr 6 7 aylık olana kadar bekle acelemiz yok vs dedi. İşe başlamadan başlayıp alıştırmak istiyordumDün kontrole gidecektik aslında doktorumuz 5. Ayda başlarız demişti ama yağmur muhalefetinden gidemedik. Cuma gidicez, hafta sonu başlarız artık.
Sanmıyorum bubarada ben de 8 gibi uyumus oluyor ortalama bazen 8.30 bazen 7.30 canı nasıl isterse uykusu geldiyse yatırıyorum. Bu aya kadar deliksiz sabah 6-7 yi görüyordu şuan 2-4-6 şeklinde uyanıyor. Yani uyuduğu saatin alakasi yok malesef... 10 gibi yatırmayi da denedim bazi günler ve gece uyuyan bebegim daha sık uyanmaya başlamıştı o geceler... Sabah da yine 6 ise 6 da uyaniyorMerhaba çok erken uyuttuğunuz için olabilir mi? 10 da uyusa en geç bu sefer gece 1 2 gibi kalkacak sonra 6 da tekrar emzirip yatırsanız saat 8 e kadar uyur gibi geldi banaa. Uykuları düzenliymiş çünkü sadece son uyku bence erken daha küçük olduğu için
Bana mantıklı gelmedi bu sistem ya bilmiyorumBen 8 de uyudu diyelim 10 gibi tekrar kaldırıyorum yani 8 de uyursa hemen yatağına karanlık odaya yatırmıyorum. Zaten salonda vs uyuyunca uyanıyor doğal olarak sonrasında 10 da kalkınca 12 de bizimle son uykusuna yatırıyorum. Yani şekillendirmek sizin elinizde uyku eğitimi falan bakmışsınızdır zaten ama üzerine biraz uğraşınca düzene giriyor. İlk başta ben de çok zorlandım
Temiz çıktı canım. Dr emin olmak isteyince bir şey diyemedim. Abim bebekken düşüp köprücük kemiğini kırmış aylarca sarılı kalmış aklıma o geldi. İnşallah bir daha hiç gerek kalmaz.Gülerek giysin Poyraz kuzusu
Geçmiş olsun canım yatak yüksek mi genelde yüksek olunca istiyorlar doktorlar emin olmak için bir şey olmamıştır çıktı mı sonuçlarınız
bizimkide 1.5 yaşında beşikten düşmüştü biz de sokmuştuk oluyor böyle şeyler kendini üzme bazen bilemiyorsun kafa yorgunluğu beden yorgunluğu bundan sonra dikkat edersiniz bizede bir 10 yıl tomografiye sokmamamızı söylemişti doktorumuz
Teşekkürler canım amiiin. Temiz çıktı dr gözlemle kusma olursa getir dedi. İşte bir anlık dalgınlığıma geldi. Beşiğini çektim güya önüne set ama demek ki tam çekememişim aradan kaymış.İpektoşumuz
mslsnm yaa canım benım cok gecmıs olsun cok uzuldum,bıseyı yoktur ama Allahın ıznıyle bebekler cok guclu üzülmemeye çalış..önğne yastık koymamısmıydın?bebekler bir saniyede bilemiyorsun ne yapacaklarını işte..üzme kendını hepımızın basına gelebılır,Allah korusun tüm mınnoslarımızı
Öyle gerçekten. Büyük ders oldu bana da. iyi çok şükür. Teşekkürler canım.Çok geçmiş olsun ya hiçbir şeyciği yoktur inşallahkaşla göz arasında dönüyorlar artık bir saniye bile bırakmamak lazım
Sağol canım. İyi çok şükür. Ona gezme olsun. Gülüp durdu gece gezmesi zannetti.Geçmiş olsunnasıl oldunuz var mi gelişme
Teşekkürler canımCok gecms olsn cnm
Aklımda sendeydı ıyı maşallah ya çok sevindim..gelmıs gecmıs olsun bununla,olabılıyor boyle seyler Allah korusunTeşekkürler canım amiiin. Temiz çıktı dr gözlemle kusma olursa getir dedi. İşte bir anlık dalgınlığıma geldi. Beşiğini çektim güya önüne set ama demek ki tam çekememişim aradan kaymış.
Bizimki anne sütü hiç almıyor o yüzden erken başlattı doktorumuz. Normalde 6. Ay tabii.Ben de 5.5 aylık olunca tadım başlarım diyordum ama Dr 6 7 aylık olana kadar bekle acelemiz yok vs dedi. İşe başlamadan başlayıp alıştırmak istiyordum
Benımkıde oyle 7de yatıyor hatta bazen 6bucukta engel olamıyorum cunku sapıtıyor uyku saatı gecınce8'i geçerse terör estiriyor evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?