2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Benimki gece uykusuna 11-12 gibi geçiyor 4-4.30 gibi mama veriyorum mırıldanıyor çünkü uyuyor sonra. 7 gibi tekrar besliyorum 8-9da kalkıyor tabi 11-12 ye kadar uykusuz beklemiyor yatırıyoruz şekerleme gibi uyuyup uyanıyor maalesef

Aynen bizim de 6'da uyandıktan sonra saatlerce oturmuyor. 7'de tekrar uyuyor bir saat sonra uyanıyor falan. Böyle akşama kadar uyuyup uyanıyor devamlı. Geçen bir hafta boyunca gündüz toplam Max 2 saat uyuyordu. Sıyırmama ramak kalmıştı

8'i geçerse terör estiriyor evde
Ben 8 de uyudu diyelim 10 gibi tekrar kaldırıyorum yani 8 de uyursa hemen yatağına karanlık odaya yatırmıyorum. Zaten salonda vs uyuyunca uyanıyor doğal olarak sonrasında 10 da kalkınca 12 de bizimle son uykusuna yatırıyorum. Yani şekillendirmek sizin elinizde uyku eğitimi falan bakmışsınızdır zaten ama üzerine biraz uğraşınca düzene giriyor. İlk başta ben de çok zorlandım

Aynen bu doğru bence. Ben de bu şekilde yapıyorum daha verimli oluyor

Bir ara kaldırdım aşırı huysuzluk yaptı, sonra bir daha denemedim. Zaten sallayarak uyutuyorum. Saatlerden önce daha büyük bir problemim var

Cok gecms olsn cnm

Dün kontrole gidecektik aslında doktorumuz 5. Ayda başlarız demişti ama yağmur muhalefetinden gidemedik. Cuma gidicez, hafta sonu başlarız artık.
Ben de 5.5 aylık olunca tadım başlarım diyordum ama Dr 6 7 aylık olana kadar bekle acelemiz yok vs dedi. İşe başlamadan başlayıp alıştırmak istiyordum

Sanmıyorum bubarada ben de 8 gibi uyumus oluyor ortalama bazen 8.30 bazen 7.30 canı nasıl isterse uykusu geldiyse yatırıyorum. Bu aya kadar deliksiz sabah 6-7 yi görüyordu şuan 2-4-6 şeklinde uyanıyor. Yani uyuduğu saatin alakasi yok malesef... 10 gibi yatırmayi da denedim bazi günler ve gece uyuyan bebegim daha sık uyanmaya başlamıştı o geceler... Sabah da yine 6 ise 6 da uyaniyor yani saatini geciktirinxe gece daha sık uyanıyor. Zaten her bebeğin normali farklı olduğu için hepsi 8 e ayak uydurmayabilir seninki 10 da uyumayi sever benimki 8 bu aralar çok uyanıyor uyuduğu saatten bağımsız biyolojik uyanma saatleri sasmiyor sanırım bana öyle geldi yani

Bana mantıklı gelmedi bu sistem ya bilmiyorum sende işe yaradiysa sevindim ama 8-9 gibi gece uykusuna mümkünse geçin diyorlar zaten. He bebek uyumuyordue vs o başka mevzu tabi ama uyuyorsa geve uykusuna geçmesi bana daha mantıklı geliyo 10 gibi uyanip 12 de uyutsam daha beter kayıyor çünkü geceleri

Temiz çıktı canım. Dr emin olmak isteyince bir şey diyemedim. Abim bebekken düşüp köprücük kemiğini kırmış aylarca sarılı kalmış aklıma o geldi. İnşallah bir daha hiç gerek kalmaz.

Teşekkürler canım amiiin. Temiz çıktı dr gözlemle kusma olursa getir dedi. İşte bir anlık dalgınlığıma geldi. Beşiğini çektim güya önüne set ama demek ki tam çekememişim aradan kaymış.

Aklımda sendeydı ıyı maşallah ya çok sevindim..gelmıs gecmıs olsun bununla,olabılıyor boyle seyler Allah korusunbol sıvı su vermeye calıs bu bır haftada atsın hemen vucudu radyasyonu,

Ben de 5.5 aylık olunca tadım başlarım diyordum ama Dr 6 7 aylık olana kadar bekle acelemiz yok vs dedi. İşe başlamadan başlayıp alıştırmak istiyordum
Bizimki anne sütü hiç almıyor o yüzden erken başlattı doktorumuz. Normalde 6. Ay tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…