2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Canımsın ya kız siz ne şirret çıktınız kafes dövüşü ne ay :) inana gibi konuşmak yok mu sizde yüzyüze gelsek dövüş mü istiyorsunuz yani aaa ben yüzyüze böyle konuşamazsınız derken dövüşün mü diyorum yoksa insan gibi konuşmaktan mı bahsediyorum onu algılayamadın sen gerçi zor ya şu seviyeye ben ne anlatayım ya hadi bebişim sende işine bak

ağıza bak ne ya seviyeye gel seni ergen ahah benim 22 yaşında kardeşim var ay o geldi gözümün önüne o hep bu tarz konuşur böyle gülücükler atar hadi aşkım sen eğlenmene bak
Kız sen benim seviyeme laf mi ediyorsun mahalle cingenesi gibi didikliyorun az önce horoz skxnnsbdjdbdjdjd daha fazla batmadan kaybol en iyisi pek iyi görmedim senin halini yazık

Son olarak, ben seninle yüz yüze adam akilli seviyeli bir sohbet gercekleştirilecegine inanmıyorum öyle biri değilsin çünkü malesef..

Kız sen benim seviyeme laf mi ediyorsun mahalle cingenesi gibi didikliyorun az önce horoz skxnnsbdjdbdjdjd daha fazla batmadan kaybol en iyisi pek iyi görmedim senin halini yazık
Ahahaha ay yemin ederim çok güldüm buna horoz ne mahallesi çingenesi bu ağızla sen olursun ancak yavrum benim ya :) ben çok iyiyim aşkım sende daha iyi olacaksın eminim ama zamanla

Ahahaha ay yemin ederim çok güldüm buna horoz ne mahallesi çingenesi bu ağızla sen olursun ancak yavrum benim ya :) ben çok iyiyim aşkım sende daha iyi olacaksın eminim ama zamanla
Kişilik bozukluğu da sezdim ben sende bu arada gerçekten doktora görün o anları yazan farkli şuan farkli kişiliğin mi hatırlamıyorsun

Kişilik bozukluğu da sezdim ben sende bu arada gerçekten doktora görün o anları yazan farkli şuan farkli kişiliğin mi hatırlamıyorsun
Tatlım benim tavrım senin tavrına bağlı o yüzden sen çirkinleşirsen daha çirkinleşirim insancıl ol ki seni ciddiye alayım

Benimkinin odasi da kucuk ama onemli olan kendi alaninin olmasiymis, salonda oynamaya devam her seyi sabitlicez duvara bu arada, siz de atlamayin cok korkunc videolar izledim
Ayyy Allah korusun biz de üniteyi atıp tvyi duvara sabitlicez belki altına duvara monte ünite alırız tekrar. Bir an önce girişmemiz lazım prizler çekmeceler of of cmcmfmsksks
Hahahshshshahahdhshs çok alemsiniz ya of vncnxnxjxjxjxxk

Ben almadım ünite ya direkt duvarda tv baya yukarda nsndnnsn

Ben almadım ünite ya direkt duvarda tv baya yukarda nsndnnsn
En güzeli boşver biz de almadık evde varken kullanalım dedik sağlamdı ndnsnsnwhajjakaksdlcl ama hep atmak istedim sonunda atıcaz inş mcmdnsnsjajaka ben sevmiyorum böyle çünkü çok kaba ve dağınık gösteriyor djjdjdjcck

Evet çabuk dağılıyor ve temizlik tozu dert tasa hiç sevmem az esya çok huzur akdhsdjdjd

Çok güzel yazmışsın bende o zaman gördüğümde çok şaşırmıştım ama bir şey demeyeyim dedim sen güzel bir dille kırmadan çok güzel ifade etmişsin ama sana cevap veren 3. Kişi normal değil zaten merak etme sen bir ara uzun bir süre aktif değildin canım arkadaşı biz başından beri biliyoruz sorunlu bir kişilik cevap vermemekle de en güzelini yapmışsın yoksa her şey gördüğün gibi çözüme ulaşamıyor uzadıkça uzuyor …

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…