2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Geçmiş olsun canım, peki bu gibi durumda napmak lazım doktora götürmek gerekir mi? Biz yoğurt denedik 3 gündür şükür sıkıntı çıkmadı , yumurtayı da denicem ondan dedim sorayım.
Doktorumuza mesaj attık Yediği şeylerin etkisi 24 saat sürüyormuş emin olmak için 2-3 gün sonra tekrar deneyin dedi az vermiştim zaten çay kaşığı kadar anca almıştır sonrasında ona göre durum değerlendirmesi yaparız dedi bir de alerjik mama verecek duruma göre bu arada kızarıklıklar hemen geçti ama aşırı huysuzlandı

Çeyrek yumurta sarısı verdim ben de. Sadece bu yanağındaki mi var başka yerinde var mı kuzum
Bir de bacağında vardı yedikten sonra uyumuştu bir uyandı böyle o yüzden tam anlamadım o ara sönüyorsa olabilir ya da olmayabilir vücutta göremedim emin de olamadım tabi söndü mü diye
Dün de yoğurt denemiştik bir şey olmamıştı ama etkisi 24 saat sürermiş doktor o yüzden 2-3 gün sonra tekrar deneyin dedi canım

Bir de baksanıza uçları beyaz beyaz doktor dedi bence onu bir şey ısırmış sonra dedim ama söndü bebe eski haline söndü hmm o zaman alerji dedi sinek ısırığı hemen geçme ama gerçekten sinek ısırığı gibi duruyordu

Eklentiler

• IMG_8235.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 14
Valla ben de cok yoruldum ya, ara ara hep meme reddediyor benimki de, dert ne anlayamiyorum, gaz mi yapti dis mi cikiyor uykusu mu kacti, kabiz mi oldu. İyice isleri karistirdi ek gida
Gerçekten öyle oldu kuzum ya her şey bir birine karıştı birde yumurta alerjisi olsa rota da sıkıntı yapmaz mıydı ya rotada yumurta varmış ay hiç bir şey anlamadım

Cidden ucunda bi seyler var
Gerçekten öyle oldu kuzum ya her şey bir birine karıştı birde yumurta alerjisi olsa rota da sıkıntı yapmaz mıydı ya rotada yumurta varmış ay hiç bir şey anlamadım
Canim ama bu kadari normal neredeyse yumurta alerjisinde, zaten alerjenleri onden tanitip vucudu alistiriyoruz diye biliyorum. Cok hayati bi alerji degil gibi eger kizariklikla kaldiysa sukur

Sanki alerji değil gibi geldi ya takip et bakalım inşallah değildir. Yumurta alerjisinde yanaklar kıpkırmızı oluyordu sanki

Cidden ucunda bi seyler var

Canim ama bu kadari normal neredeyse yumurta alerjisinde, zaten alerjenleri onden tanitip vucudu alistiriyoruz diye biliyorum. Cok hayati bi alerji degil gibi eger kizariklikla kaldiysa sukur
Evet çok şükür canım doktor da öyle dedi hatta bir de çiğ yumurtanın beyazını bir konula sarısını da bir koluna sürüp gözlemleyin bakalım dedi onu da denicez

Sanki alerji değil gibi geldi ya takip et bakalım inşallah değildir. Yumurta alerjisinde yanaklar kıpkırmızı oluyordu sanki
İnşallah değildir ama ilk defa denediğim bir şey de böyle oldu ya malesef alerji gibi duruyor :/

Sabahtan misafir vardı giremedim neler olmuş ya yalnız o kadar mesajdan tek bir şeyi merak ettim.
Branşınız nedir acaba sorun olmayacaksa, gerçekten merak ettim

Aaaaaa ban mı yediler, nasıl döneceklerrr? Ses verin dönünce kızlar

bu ne yav sinirler gerilmiş herkes ban yemiş minnoşa karşı kabalaşılmasına uyuz olmuştum önceden bana da böyle yapıldığı için ama bu laflar nedir yav xD pişman oldum şimdi
benim oğlanda yumurta alerjisi yok falan demiştim burda ama dün sabah yine yumurta verdim bugün iyileşmiş egzamaları hortladı ve hafif döküntüler verdi alnında ve yanağında şüphelendim cildi düzelene kadar vermiycem sonra tekrar deniycem :/ önceden de 2-3 kere verdim hiç böyle olmamıştı

Aaaaaa ban mı yediler, nasıl döneceklerrr? Ses verin dönünce kızlar
Dönerler uzun süreli değildir diye düşünüyorum diğer sorunlu arkadaş da banlanmış kim şikayet etti acaba bende onu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…