- 11 Temmuz 2024
- 2.232
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.371
- 78
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #46.941
Doktorumuza mesaj attık Yediği şeylerin etkisi 24 saat sürüyormuş emin olmak için 2-3 gün sonra tekrar deneyin dedi az vermiştim zaten çay kaşığı kadar anca almıştır sonrasında ona göre durum değerlendirmesi yaparız dedi bir de alerjik mama verecek duruma göre bu arada kızarıklıklar hemen geçti ama aşırı huysuzlandıGeçmiş olsun canım, peki bu gibi durumda napmak lazım doktora götürmek gerekir mi? Biz yoğurt denedik 3 gündür şükür sıkıntı çıkmadı , yumurtayı da denicem ondan dedim sorayım.
Çeyrek yumurta sarısı verdim ben de. Sadece bu yanağındaki mi var başka yerinde var mı kuzumEvet aşırı huysuz ama meme reddi de var aç mı ondan mı anlayamadım
Bir de bacağında vardı yedikten sonra uyumuştu bir uyandı böyle o yüzden tam anlamadım o ara sönüyorsa olabilir ya da olmayabilir vücutta göremedim emin de olamadım tabi söndü mü diyeÇeyrek yumurta sarısı verdim ben de. Sadece bu yanağındaki mi var başka yerinde var mı kuzum
Valla ben de cok yoruldum ya, ara ara hep meme reddediyor benimki de, dert ne anlayamiyorum, gaz mi yapti dis mi cikiyor uykusu mu kacti, kabiz mi oldu. İyice isleri karistirdi ek gidaEvet aşırı huysuz ama meme reddi de var aç mı ondan mı anlayamadım
Gerçekten öyle oldu kuzum ya her şey bir birine karıştı birde yumurta alerjisi olsa rota da sıkıntı yapmaz mıydı ya rotada yumurta varmış ay hiç bir şey anlamadımValla ben de cok yoruldum ya, ara ara hep meme reddediyor benimki de, dert ne anlayamiyorum, gaz mi yapti dis mi cikiyor uykusu mu kacti, kabiz mi oldu. İyice isleri karistirdi ek gida
Cidden ucunda bi seyler varBir de baksanıza uçları beyaz beyaz doktor dedi bence onu bir şey ısırmış sonra dedim ama söndü bebe eski haline söndü hmm o zaman alerji dedi sinek ısırığı hemen geçme ama gerçekten sinek ısırığı gibi duruyordu
Canim ama bu kadari normal neredeyse yumurta alerjisinde, zaten alerjenleri onden tanitip vucudu alistiriyoruz diye biliyorum. Cok hayati bi alerji degil gibi eger kizariklikla kaldiysa sukurGerçekten öyle oldu kuzum ya her şey bir birine karıştı birde yumurta alerjisi olsa rota da sıkıntı yapmaz mıydı ya rotada yumurta varmış ay hiç bir şey anlamadım
Sanki alerji değil gibi geldi ya takip et bakalım inşallah değildir. Yumurta alerjisinde yanaklar kıpkırmızı oluyordu sankiBir de bacağında vardı yedikten sonra uyumuştu bir uyandı böyle o yüzden tam anlamadım o ara sönüyorsa olabilir ya da olmayabilir vücutta göremedim emin de olamadım tabi söndü mü diye
Dün de yoğurt denemiştik bir şey olmamıştı ama etkisi 24 saat sürermiş doktor o yüzden 2-3 gün sonra tekrar deneyin dedi canım
Çok çok geçmiş olsun canım yaKıslar yumurta sarısına dikkat alerji olduk
Evet çok şükürCidden ucunda bi seyler var
Canim ama bu kadari normal neredeyse yumurta alerjisinde, zaten alerjenleri onden tanitip vucudu alistiriyoruz diye biliyorum. Cok hayati bi alerji degil gibi eger kizariklikla kaldiysa sukur
İnşallah değildir ama ilk defa denediğim bir şey de böyle oldu ya malesef alerji gibi duruyor :/Sanki alerji değil gibi geldi ya takip et bakalım inşallah değildir. Yumurta alerjisinde yanaklar kıpkırmızı oluyordu sanki
Sağol canımÇok çok geçmiş olsun canım ya
Aklimizda olsun, ben de esimin evden calistigi gunu bekliyorum denetmek icinEvet çok şükürcanım doktor da öyle dedi hatta bir de çiğ yumurtanın beyazını bir konula sarısını da bir koluna sürüp gözlemleyin bakalım dedi onu da denicez
Ay evet canım en mantıklısı huzursuz olursa destek lazımAklimizda olsun, ben de esimin evden calistigi gunu bekliyorum denetmek icin
Branşınız nedir acaba sorun olmayacaksa, gerçekten merak ettimAhahahkız vallahi söyleyip branşımı seni de bir rezil ederdim de asla şu mecrayı ciddiye alamam ya gerçekten bak öyle ezbere olmuyor tecrübe ile anlayacaksınız dedim ben ama sen atlatın hemen atlama gerçekten hayatta böyle yapma tamam mı tatlım canın acır ki yapamazsın zaten öyle birşey kimseye
Sabahtan misafir vardı giremedim neler olmuş yayalnız o kadar mesajdan tek bir şeyi merak ettim.
Branşınız nedir acaba sorun olmayacaksa, gerçekten merak ettim
Dönerler uzun süreli değildir diye düşünüyorum diğer sorunlu arkadaş da banlanmış kim şikayet etti acaba bende onu merak ettimAaaaaa ban mı yediler, nasıl döneceklerrr? Ses verin dönünce kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?