2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Maşallah sizinki pek tatlı sevmiyormuş gerçekten. Gaz ilacı olsun , calpol olsun hastası yalana yalana içiyor. İnsan vermek istemiyor zorda kalmasa o derece. O yüzden ben en iyisi ona göre ilerleyeyim :)

Kim şikayet etti o zaman kendisi mi? Nasıl haklı bulundu yaa.. tabi yöneticiler içeriğe değil üsluba bakmıştır daha çok, söylem dili sert olana yapıştırmış cezayı o zaman sen insanları kışkırt kışkırt sonra haklı bulun.. oh ne güzel yaaa

Maşallah sizinki pek tatlı sevmiyormuş gerçekten. Gaz ilacı olsun , calpol olsun hastası yalana yalana içiyor. İnsan vermek istemiyor zorda kalmasa o derece. O yüzden ben en iyisi ona göre ilerleyeyim :)
Tatlıları seviyorsa evet sizde durum değişebilir birde ben hamileyken ne sevdiysem onu seviyor ona da bakın bence. Ben siyah zeytin, sarma, ekşi şeyler, haşlanmış yumurta ve şeftali severdim kuzum da aynı şimdi. Sarmanın kokusuna bile çıldırdı geçen elimden almaya çalışıyor üzerinden yalasın dedim elimden almaya çalışıyor yemek için :) bri de hamsi çok severdim karnımd ahamsi gibi oynardı yiyeceği zaman sevecek mi merak ediyorum o yüzden sizde hamileyken yediğiniz sevdiğiniz şeyleri deneyebilirsiniz

Kendisi şikayet etse banlanmazdı bence birde E elektroforez o olsyadı hatırlardı bence başka bir ajan var

Ben de ondan şüpheleniyorum kendisi etmiş olabilir bayağı forumda geziyor yazamıyor sadece demek ki. Bize kapı duvar oldu burası. Ne diyeyim valla bilemedim sözüm bitti

Ben de ondan şüpheleniyorum kendisi etmiş olabilir bayağı forumda geziyor yazamıyor sadece demek ki. Bize kapı duvar oldu burası. Ne diyeyim valla bilemedim sözüm bitti
Banlanmanında mı çeşitleri varmış

Kaç gün giremediniz ki, büş daha mı fazla cezalı? Ultra ceza mı aldı kız yaa

Canım ben de araştırma yaptım kaynaklarım doğru mu bilmiyorum ama verilir yazıyordu güvenip verdim. Doktora sormadım hiç.

Ayyy bir de gelip burda pişkin pişkin bir şey yazmaya kalkarsa kimse bir şey yazmasın kendi kendine konuşur gibi takılsın ortalarda..

Ben de başta öyle düşündim canım ama havuç kabız yaptı, patates sevmedi. Semiz verdim eh işte sever gibi yaptı, biberi kendim vermek istemedim. Kabak sevdi, avokado sevdi. Fasülye bağırsakları rahatsız ediyor dediler vermedim. Ne bilim başka da sebze yok ki bu ayda verebileceğim, riske atıp domates fln hiç düşünmüyorum şahsım adına ben de başladım meyve tadımlarına.

Canım yoğurt verdim sevmemişti ilk. Meyve sonrası meyveyle karıştırıp verdim sonra tek verdim alıştı yavaş yavaş. Meyve sonrası bi de havuçla verdim yoğurdu. Sonra yumurta verdim yedi. İlk sebze püreleriyle başlamıştım. Ama dediğin doğru. Bu yüzden kavun karpuz verme demişti doktorum. Biz bi sorun yaşamadık ama meyve sonrası karışık pürelere de geçicen ya patates kabak havuç falan karıştıra karıştıra tekrar severler sebzeyi. Ben çoğunlukla meyveleri yoğurtla verdim ki tatlıya çabuk alışmasın damağı diye. Zaten sık sık damak tatları değişecekmiş. Arkadaşımın bebeği 1,5 yaşında yumurta yemek istemiyormuş şimdi karışım falan yapacaktı

Kışkırtan da o işte ama garip yani her neyse. Bunlarla hiç muhatap olmamak lazım ki kendilerini dikkate alınır sanmasınlar. Bak geçenlerde bi yazı okudum videosunu da izledim çok hoşuma gitti.

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy ile Fulya Öztürk arasında yaşanan diyalog.

- Senin çocukluğunda olan deprem 6.3'tü.
+ Hocam o deprem 6.8'di.
...
+ Hocam doğru hatırlamışsınız, ben yanlış hatırlamışım.
- Seninle hiç tartışmadım. Gördün mü tavrımı?

Benim doktor 2-3 tatlı kaşığı ver suyu dedi az değil mi ya? Ben veriyorum valla bayılıyor suya 60-70 ml. Belki daha fazla.

Of yarın menenjit aşımız var. İlki ateş yapmıştı bu da yapar mı
Bizim ilk dozda iki gün ateş ve halsizlik yaptı ama ikinci doz korktuğum gibi olmadı akşam üzeri çıkmaya başladı ateş calpol verdim düştü bidaha da çıkmadı. Bence vucut artık daha dirençli oluyor ikinci dozda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…