- 26 Ocak 2021
- 804
- 2.377
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #47.061
Minikse ceyregin yarisini veriyorum, bazen kaliyor bazen bitiyor. Genellikle yaninda baska seyler de veriyorum , yeni bir meyvedir yogurttur. Ama ben bayaa gec basladim ek gidaya yeni yeni miktarlari arttiriyoruz canim, seninki yiyebiliyorsa cok degildir bence:) suyu ne kadar veriyorsun sen?Avokadoyu ne kadar veriyosun canım E elektroforez ben bugün ilk kez verdim çeyreği kadar ama fazla mı oldu emin değilim
Şimdi yumurta denediğim için sabah sadece yumurta verdim. 1 sata kadat önce de hani akşam üzeri tatlı nyietine pirinç unu , kendi maması ve şeftaliden muhallebi yaptım. Bunları daha önce denemişti. Bence daha önce denediklerini verebilirsin yanında yeni bir şey vermezsen sıkıntı olmaz benceOlurdu bence, ben de bugun verdim simdilik bir sey olmadi bakalim. Ama ben korkudan cok az verdimyumurta gunu baska sey verdin mi peki.? Normalde ben ogun gibi vermeye gecmistim sabah az yogurt yeni bir meyve ve avacado veriyodum az az. Ama bugun korktum sadece yumurta verdim
Yanen bazılarını hiç bitirmiyor mesela muz sevmiyor tükürüyor oyun yaparsam ancak yiyorBen de böyle yaptım ilk gün çeyrek sonra tam kdndndmdm bir şey olmadı çok şükür. Doğrumu bilmiuorum ama ben de yediği kadar veriyorum bazılarını hiç bitirmiyor
Bende avakadoyu çeyrek veriyorum az bir şey de zeytinyağı ekliyorum kıvam alsın diye ama yarın mesela sabah avakado ve yumurtayı karıştırıp vereceğim yada birlikte ama ayrı ayrı yediririmMinikse ceyregin yarisini veriyorum, bazen kaliyor bazen bitiyor. Genellikle yaninda baska seyler de veriyorum , yeni bir meyvedir yogurttur. Ama ben bayaa gec basladim ek gidaya yeni yeni miktarlari arttiriyoruz canim, seninki yiyebiliyorsa cok degildir bence:) suyu ne kadar veriyorsun sen?
Yedi valla yarısı kalır diye düşünüyordumMinikse ceyregin yarisini veriyorum, bazen kaliyor bazen bitiyor. Genellikle yaninda baska seyler de veriyorum , yeni bir meyvedir yogurttur. Ama ben bayaa gec basladim ek gidaya yeni yeni miktarlari arttiriyoruz canim, seninki yiyebiliyorsa cok degildir bence:) suyu ne kadar veriyorsun sen?
Bugün ben de yumurta sarısı ve avokado verdim ama karıştırmadım tepkisini görmek için. Belki karıştırarak da veririmBende avakadoyu çeyrek veriyorum az bir şey de zeytinyağı ekliyorum kıvam alsın diye ama yarın mesela sabah avakado ve yumurtayı karıştırıp vereceğim yada birlikte ama ayrı ayrı yediririm
Aslında tabağa hem karıştırarak hemde ayrı ayrı koyup bakmak lazım yarın öyle yapayım biBugün ben de yumurta sarısı ve avokado verdim ama karıştırmadım tepkisini görmek için. Belki karıştırarak da veririm
Aaa evet bende şimdi gördüm yokmuş, ben optipro alıyorum, comfort da vardır diye düşündüm. Neden yok acaba daha avantajlı oluyor. Online da yoksa yakın ebebek mağazası varsa bir bak istersen.Comfort hiç bulamadım e bebekte büyük kutu. Hep 400 gr var
Küçücük midelerine gerçekten bu kadar ağır besinleri yüklemeyi nasıl gönlünüz el vere vere çok doğru bir durum gibi savundunuz? Biz çocuklara şuan 3 gün kuralı yapıp kabak, havuç verirken bile kabız olma durumlarını göz önünde bulunduruyoruz. Doktorlar boşuna okumamış olsa gerek ki eğer tüm doktorlar aynı hesaplamayı yaparak 1 çk, 1tk, 1 yemek kaşığı verin demek yerine tüm doktorlar koyun önüne çorbayı ilk günden yesin de diyebilirlerdi. Siz kağıtta yazanı kendi evladınıza uygulayın fakat burada siz dışında kaç tane anne var. Bu şekilde yazarak doğru bir tespit olduğunu düşünüp farklı algılarla insanların kafasını karıştırmayın lütfen. Ki şunu da eklemek istiyorum arkadaşımız çok doğru yazmış. Küçücük bebek bunlar 6 aylık bile değilken, bağırsakları bızler gibi çalışmazken bu kadar yükleme doğru olmaz.Maşallah ne güzel daim olsun böyle yemesi inşallahdoktorların ezbere söylediği şeyler herkes için geçerli değil bence herkes kendi çocuğunu kendisi nasıl isterse öyle başlatır ek gıdaya bak senin çocuğun bu şekil sevmiş böyle ilerlemiş çok da güzel hiçbir zararı da yok yediği şeyler hepsi güzel besinler e alerji veya gaz rahatsızlık da yapmamış daha ne olsun.. öyle doktorlar ın dediği bilmem ne diye ezbere konuşmak da doğru değil doktorlar geneli baz alarak öneride bulunuyor gerisi her çocuğa göre değişir yurt dışındakilerin beslenmesi mesela bizden çok farklı yedikleri çok farklı başlama zamanları çok farklı yani tek düze birşey beklenmemeli tabiki .bir arkadaş öyle bunca doktor boşa mı söylüyor felan yazmış da öyle her zaman de herşey kâğıtta yazdığı gibi olmuyor.. bebeğinizle mutlu günler diliyorum darısı bize olsun güzel ek gıda sürecimiz olsun inşallah
Mağazada da baktım ama büyük gramaj bulamadım hiç comfort olarak. Daha çok kullanılıyor sanırım comfort öyle olunca hesaplı üretmiyorlar para tuzağı diye düşündüm ne bileyim :) aptamil kiloluk mama yapıyor bunlar 400gr. 400 gr ne yani hemen bitiyorAaa evet bende şimdi gördüm yokmuş, ben optipro alıyorum, comfort da vardır diye düşündüm. Neden yok acaba daha avantajlı oluyor. Online da yoksa yakın ebebek mağazası varsa bir bak istersen.
Benimde aynı şekilde , hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum birbirimize çok güzel destek oluyoruz İyi ki varsınızBu arada beste kalktik bugun tam bir kabus gun yasiyoruz ama yazdiklarinizda cok haklisiniz, burasi benim en buyuk destek noktam oldu, ozellikle yurtdisinda- saglik sistemine guvenmedigim bir yerde yasiyorum, annelik desen zaten delilik, bana cok iyi geliyor burasi, bozulmasini asla istemiyorum.
Evet, dun de yapip verdim. Yine mutlu mutlu yendiAslında tabağa hem karıştırarak hemde ayrı ayrı koyup bakmak lazım yarın öyle yapayım bi
Bir de E elektroforez sen galiba ilik vermiştin değil mi yanlış hatırlamıyorsam ben de bugün ilikli kemik aldım da nasıl bir çay kaşığk vereyim diyorum sen nasıl yaptın
Yaa çok iyi olmuş erken mi bimiyorum da yarın da ben vereyim çay kaşığıyla falan birazEvet, dun de yapip verdim. Yine mutlu mutlu yendiben kaynatma yapmadim dun, firina attim 230 da 40-50 dakika pisirdim, hem de taze taze yaparim dedim, 2 kemik parcasini yagli kagit ustynde firina verdim. Sonra ilikleri kasigin tersiyle suzgece aldim, kemik parcasi kalmamasina ozen gosterin diyorlar, iyice suzgecten gecirdim, oyle verdim. Birazini kendim yedim, birazini oglum yedi, kalani da dolapta 3 gun dayaniyormus, corbasina katicam. Kemik suyunu arada yapip iligiyle birlikte haslayip dondurucuya atarim, minik minik yemeklerine koyarim dedim
Ben de yogurda bile zeytinyagi ekliyorum bazen skdjdjdjdjr oyle korkunc kabiz oldu kiBende avakadoyu çeyrek veriyorum az bir şey de zeytinyağı ekliyorum kıvam alsın diye ama yarın mesela sabah avakado ve yumurtayı karıştırıp vereceğim yada birlikte ama ayrı ayrı yediririm
Benimki de 50-60 iciyor, yemek sonrasi icinde genellijle kusuyor o biraz korkutucu oluyorYedi valla yarısı kalır diye düşünüyordumanladım canım çok teşekkür ederim
Açıkçası içtiği kadar veriyorum ben canım çok seviyor suyu kana kana içiyor. 90-100ml içiyordur bi günde bazen daha az veriyorum. Susamadıysa içmiyor zaten
Konudan geri kalmışım. Ortalık 56olmuş. Herkes banlanmış. Sessizce köşeme çekileyim nolur nolmaz shsjKüçücük midelerine gerçekten bu kadar ağır besinleri yüklemeyi nasıl gönlünüz el vere vere çok doğru bir durum gibi savundunuz? Biz çocuklara şuan 3 gün kuralı yapıp kabak, havuç verirken bile kabız olma durumlarını göz önünde bulunduruyoruz. Doktorlar boşuna okumamış olsa gerek ki eğer tüm doktorlar aynı hesaplamayı yaparak 1 çk, 1tk, 1 yemek kaşığı verin demek yerine tüm doktorlar koyun önüne çorbayı ilk günden yesin de diyebilirlerdi. Siz kağıtta yazanı kendi evladınıza uygulayın fakat burada siz dışında kaç tane anne var. Bu şekilde yazarak doğru bir tespit olduğunu düşünüp farklı algılarla insanların kafasını karıştırmayın lütfen. Ki şunu da eklemek istiyorum arkadaşımız çok doğru yazmış. Küçücük bebek bunlar 6 aylık bile değilken, bağırsakları bızler gibi çalışmazken bu kadar yükleme doğru olmaz.
Benimkide öyle ben de ne zaman uyursa veriyorum. Uyanıkken az içiyor. Ama idrar yolu enfeksiyonu da var o mama reddi yapar demişti doktor. Hangisinden artık bilmiyorumKızlar bu arada ek gıdaya geçtiğimizden beri benimki mamasını pek içmiyor, eskiden hemen bitirirdi biberonu şimdi yarısını içip bırakıyor saatler geçse de pek istekli içmiyor. Sizinkiler de böyle mi? Dişten mi yemek yemeyi sevdiği için mi bilemedim. Suya böyle değil lıkır lıkır içmek istiyor suyu
Acaba bizimkinde de var mı ya doktora gittiğimizde bi sorayım. Çünkü bezi kokuyor anlıyorum çiş yaptığını da. Çiş rengi normal ama. Neden oluyo ki enfeksiyonBenimkide öyle ben de ne zaman uyursa veriyorum. Uyanıkken az içiyor. Ama idrar yolu enfeksiyonu da var o mama reddi yapar demişti doktor. Hangisinden artık bilmiyorum
Emin degilim ya erken mi gec mi, bazilari cok faydali ve direkt bunla baslayin diyor, o biraz fazla geldi bana,sebzeleri tanittim, yogurdu tanitttim, meyvelere baslamistim, sorun cikmayinca vereyim dedim. Bilginiz varsa erken vs diye soyleyinYaa çok iyi olmuş erken mi bimiyorum da yarın da ben vereyim çay kaşığıyla falan biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?