2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Aynen ben de, karpuz bile verdim ben ya, avakado yemeye devam ediyor, kabak falan
Eh iste. Ven de meyvelerden sonra yemez mi acaba diye korktum da meyveleri cok sevmedi benim oglum

ben hamileyken sadece bi defa havuç aşerir gibi oldum ama benim bebe havucu da tükürüyo ve surat ekşitiyo onun dışında canım full abur cubur çekti heheh

bebem yine 5te uyandı ve asla uyumadı beşikte sallamak zorunda kaldım.
sonra uyku semesi havucu küçükken de sevdiğimi çünkü bugs bunny'ye özenip havuç kıtlamak istediğimi hatırladım. sonra düşünüyom bebem büyüyüp çocuk olunca ona sınırlı da olsa çizgifilm izletsem ona ne faydası olabilir ki ben hiçbir fayda görmedim çizgifilmden. eski looney tunes falan çok acımasızca, şiddete yönlendirmek için tasarlanmış gibi ve tv karşısında hipnoz olmuş vaziyette izlerdik. yeni çizgifilmler nasıl acaba.

başka çocuğu olan analar siz napıyosunuz çizgifilm izliyo mu çocuklarınız ve içeriği nasıl? ingilizce veya japonca olarak izletsem belki dil öğrenmesini sağlar ve onu eğlendirir işte ama zarar da verir gibi bilmiyom. gebeyken en çok çocuğumu böyle şeylerden koruyamayacak olmak beni endişelendirmişti xD beynini yıkayacaklar kötü şeylere yönlendirecek falan diye...

uyaran eksikliği falan korkusuyla tv mv açtırmıyorum evde ama whatsapptan her gün görüntülü arama yapıyorum ananesine dedesine. tv açık görünce kitleniyo bakıyo direkt kalakalıyo öyle fakat telefonda görüntülü konuşurken bikaç dk bakıp sonra sıkılıp mızırdanıyo nenesi vırvır konuşmaya başlayınca xD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…