• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Oldunuz mu canım aşıyı nasıl geçti? Acaba neden öyle reddetmeye başladı alerjik bir durumu falan var mı bildiğiniz
Olduk canım ağladı minik kuşum bayağı ☹️ Alerjik olabilir yumurtaya alerjisi çıktı doktor test tapalım dedi daha yaptırmadık sütümden de etkileniyorsa ondan da olabilir tabi ☹️

Bu canım. Biz amazndan yarı fiyatına aldık, indirim tanımladı o sıra
Bende de bu markanın var 9 ay kullanımlı almışım hala oturtamadım küçücük kaldı yavru kuşum içinde 😃
Vardır bir çaresi kuzum ya sıkma canını 🌸 dit bakalim doktora dicem de gitmissindir kesin okuyayım...
🤣 sağol bacım gitmedim daha gidicem
Kızlar bir kaç gündür çok huysuz ağlıyor dedim ya benim kız bir kaç gündür burnu tıkanıyordu serum fizyolojik ve aspiratörle açıyorum ama yine tıkanıyordu bugün doktora götürdüm boğazı kızarmış ve hafif balgam var dedi, antibiotik şurup yazdı 😞 hiç verme taraftarı değilim ama cumartesi uçak yolcuğumuz var daha kötü olmasındansa vericem mecbur. Bu aralar baya salgın varmış dikkat edin bebislerinize, nerden kaptı hiçbir fikrim yok🥺
Çok geçmiş olsun kuzuya Allah şifasını versin 🙏🏻

Evet de cok koru durumdayiz, bu sekil ne kadar devam edebilir ki, cunku kendiliginden duzelmiyorlar, 1.5 yasinda olup hala uyumayan ya da saat basi uyanan bir suru cocuk var. Benimki dun gece de teror estirdi. Meme vermemeye calistikca delirdi bence, esim de cocuk aci cekiyor ilac ver diye tutturdu da kac gece oldu surekli agri kesici veremem ki dogru gelmedi bu bana. Oturdugu yerden anca konusuyor dir dir

Halletcem busra iyi fikir verdi

40 da uyaniyorsa 35 de yapiyorsun

Bende o marka degil de daha ortopedik olani var, hem oturmayi destekliyor hem de yemek icin kullaniliyor. Benimki artik onda zor duruyor, arkaya saga sola donuyor gecende dusecek gbi oldu , o zamandan beri kullanmiyorum

Beynim yok 😂 dunden beri maille gondermeyi denedim ama olmadi djjdjd
Tamam benim de unutma 😃

bu ek gıda oğluma çok hazımsızlık ve gaz yapıyor ya huzursuzluğunun bundan olduğuna karar verdim muhallebi vermeme rağmen 5 kere kaka yaptı gazı bitmek bilmiyor zorla eğe büke çıkartıyorum izin vermemeye çalışıyor bacaklarını kasıyor kızarıyor falan

bugün de saat 4ten beri derin düşüncelere dalmış vaziyette beşik sallıyorum
çocuk keyfinden ya da alışkanlıktan uyanmıyor ki bi sıkıntısı oluyo da uyanıyo. akşam erkenden memur gibi kafayı vurup yatan sabaha kadar uyuyan bebeği olan uyku meleklerine selamlar xD

Son düzenleme:
bebeğime mama sandalyesi büyük geliyor şu tombik mama oturağından almayı düşünüyorum çok kullanışlı duruyo kullanan var mı? üzerinde 12+ ay yazdığı için tereddütteyim ama yorumlarda erkenden kullananlar gördüm güzel yorum yazmışlar
Eki Görüntüle 3642502
Ben aldım çok rahat pratik sırtına bel desteği veriyorum

ingenuity diye bi markanın da buna benzer bi ürünü var ama çok pahalı pinterestte falan da gördüm yabancıları kullanırken ona benzeyen ucuz bişey gibi xD deneyen var mı merak ettim alcam
Ben 😄 çok rahat kullanışlı

Eklentiler

• IMG_20250911_111926_122.webp
    IMG_20250911_111926_122.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar tadında alerji olsa ne kadar sürede belli oluyor 1/2saat mi nasıl yoğurt verdim de bugün üç gün devam edicem
Canim bazısı ilk gün gostermeyebiliyo benim yumurta 2. Verişimde kizartti suratini o da suratına deydigi için anladik yediği için değil 🥲 alerjik riski yüksek olanlari 2-3 gün dene bak. Yoğurdu mesela verdim yedi 10dk boyunda örnek veriyorum. Ağzını sildim baktım kızarmış zaten 5-10 dk içinde pütür pütür oldu sonra 1 saate kadar da geçti 🫠

Canim bazısı ilk gün gostermeyebiliyo benim yumurta 2. Verişimde kizartti suratini o da suratına deydigi için anladik yediği için değil 🥲 alerjik riski yüksek olanlari 2-3 gün dene bak. Yoğurdu mesela verdim yedi 10dk boyunda örnek veriyorum. Ağzını sildim baktım kızarmış zaten 5-10 dk içinde pütür pütür oldu sonra 1 saate kadar da geçti 🫠
Tamam canım şimdilik bi şey yok ama üç gün denerim zaten

Kızlar oğlum 5.5 aylık alt damağında bi şey var ama ilk diş mi patladı acaba dedim böyle bi beyazlık gibi yarıklık gibi. Ama tam öyle de değil. Acaba iltihap falan mı kaptı diye düşündüm hem diş için erken hem de bazen bu şekilde ağızda çıkabiliyormuş her şeyi ağızlarına götürdükleri için. Başına gelen bilgisi olan var mı ?

Kızlar oğlum 5.5 aylık alt damağında bi şey var ama ilk diş mi patladı acaba dedim böyle bi beyazlık gibi yarıklık gibi. Ama tam öyle de değil. Acaba iltihap falan mı kaptı diye düşündüm hem diş için erken hem de bazen bu şekilde ağızda çıkabiliyormuş her şeyi ağızlarına götürdükleri için. Başına gelen bilgisi olan var mı ?
Canım tam 4. Ayda diş çıkaran oldu burda valla 😂 nasıl bi beyazlık çekebilir misin? Benimki de şerit şeklinde beyaz duruyor bazı yerlerde de minik noktalar var beyaz ama yara olduğunu düşünmüyorum diş iniyodur damağa

Canım tam 4. Ayda diş çıkaran oldu burda valla 😂 nasıl bi beyazlık çekebilir misin? Benimki de şerit şeklinde beyaz duruyor bazı yerlerde de minik noktalar var beyaz ama yara olduğunu düşünmüyorum diş iniyodur damağvalla

Vallahi anlamadım iltihap olarak düşündüm ama emin olamadım. Uyuyor canım uyansın çekeyim

Canım diş geliyordur bizim alttaki ilk diş 4 aylıkken yanındaki 5 aylıkken geldi 6.5 aylığız şimdide üstler geliyor galiba çok huysuz sürekli kucakçıyız ha birde bol salyalı 😂

Back
X