• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
İrmikli falan tarifler yapıyorlar bunları herkes nerden biliyor ya bi tarif kitabı bi şey mi var ya da doktor mu söylüyor bize hiç bi açıklama yapmadı da🤦🏻‍♀️
Pallblog insta sayfasını takip ediyorum ben bi kaç sayfa daha var zaten birini takip edince önerilenlere düşüyor diğerleri

İnşallah canım bugün yine götürdük öksürük artınca. Nebulizatörle ilaç başladık. Bronşite dönmüş. Nasıl üşüttü böyle anlamadım.
Oy vallahi nasıl üşütmüş kuzucuk çok geçmiş olsun canım iyileşirsiniz bir an önce inşallah 🙏🏻
Kızlar Bugün şehir dışından eski bir arkadaşım geldi. Ancak pek iyi gitmedi. Benim oğlum var ve misafir için sabah bir sürü temizlik yaptım. Misafirime yemek pişirdim. Çay kek ikramı yaptım. Bir yandan bebeğimi avuttum. O ise hiç susmadan konuştu. İlişkisinden bahsedip durdu. Bebeğim de uyuyamadı. Ben de çok yoruldum. Hiç yardım etmemesine de kızdım. Ne bebek bakımına ne de bulaşıklara, ne de ikramlara yardım etmedi. Bir de diyor ki hiç yardım etmedim ama etmicem istemiyorum 🤣🤣 Çok yoruldum ve sinirliyim. Bir daha gelirse kabul etmeyi düşünmüyorum.
Ay bu ne rahatlık yahu utanmadan da söylemiş hayret gerçekten bence de kabul etme böyle toksik bir kişiliği boşver 🤦🏻‍♀️🤣

Selam bacılar yarın 6. Ay aşımızı olcaz bende çok stresli ve gerginim güzel geçer inşallah bu arada bebem ağzını hala açmıyor kilo da almadı bu ay muhtemelen mama denedik onu da almadı zaten biliyorsunuz meme reddi var sağıp verebiliyordun sadece sağınca da az süt çıkıyor ne halt yicez anlamadım artık bu bebeyi damardan mı beslicez napcaz gerçekten hayretler içindeyim 🤦🏻‍♀️

Kızlar Bugün şehir dışından eski bir arkadaşım geldi. Ancak pek iyi gitmedi. Benim oğlum var ve misafir için sabah bir sürü temizlik yaptım. Misafirime yemek pişirdim. Çay kek ikramı yaptım. Bir yandan bebeğimi avuttum. O ise hiç susmadan konuştu. İlişkisinden bahsedip durdu. Bebeğim de uyuyamadı. Ben de çok yoruldum. Hiç yardım etmemesine de kızdım. Ne bebek bakımına ne de bulaşıklara, ne de ikramlara yardım etmedi. Bir de diyor ki hiç yardım etmedim ama etmicem istemiyorum 🤣🤣 Çok yoruldum ve sinirliyim. Bir daha gelirse kabul etmeyi düşünmüyorum.
Ay aşırı gıcık oldum 😅

Kizlar ne yasadik iki gece once bilmiyorum, esim sonraki gune izin yazdi o derece kotuydu, surekli uyandi ama asil sikinti kucagimda olsa bile aci ceker gibi bi inlemesi var, ilac da verdim, gozleri kapali inliyor, uyandirmaya calisiyorum daha cok agliyor uyutmaya calisiyorum daha cok sizlaniyor. Ben kenarda oturdum agladim, uzerine dun de sabah napine yatmadi, 12 de 20 dakika uyudu boyle sacma sapan 2 gun yasadim, aylardir doluyum ve uykusuzum zaten iyice sinir minir kalmadi. Hayir 2. Disi de patlamisti gecen hafta 3 mu geliyor, 2 nin uzama agrisi mi, usuttu mu, kati gida mi dokundu( arada kustu dort defa ama mama cok gelmis de olabilir dedik) ne yasiyor anlamaya calisiyorum. Saatim kac defa yuksek ses uyarisi verdi, gercekten sag kulagimda bi gariplik var. Kati gidayi kestim dun, aksam esim yine mama verdi yine kustu uc defa, mamadan herhalde dedik, bugun geri baslicam eski duzene. Uyku egitimine de ara verdim, enkaz gbi hissediyorum kendimi. Bu kadar zor mu surec , ben mi yapamiyorum?
Geçmiş olsun canım bebeklerin her günü bir olmuyor, olmaması da daha iyi bizim için aslında. Hep huysuz ya da hep iyi olamıyolar sizinkinin de bilemediğiniz sıkıntıları oluşuvermiştir kendini hiç suçlama. Her yolu denemişin her ihtimali düşünmüşün anne olarak daha ne yapabilirsin ki 🌸 inşallah bundan sonrası çok daha güzel ilerler üzme kendini

aclikla falan sinanmak neyse de uykuyla sinanmak cok zormus 🥲 sagol 🙏

Ben yine bi uyku grubundayim😂 orda birisi bi video atti, bebegi durtup uykusunu uzatiyorsun, belki biliyorsundur. Bana hep ayagna bacagna dokun demislerdi, bu videoda yanagina dokunuyorlardi ve bazen ise yariyor bir dene istersen.
Dis cidden ya, kolay cikartir ins
Bunu kaçıncı dakikada yapcaz ya örneğin 40 dakika sonra uyanıyo bebeğimiz. 35te filan mı yapıcaz

Ayyyy etme zatennnn, böyle biri olduğunu biliyosan aslında hiç etmeseydin aşırı sinir bozucu tip hele de bebekten sonra hiç tahammül edemeyiz 😄

Selam bacılar yarın 6. Ay aşımızı olcaz bende çok stresli ve gerginim güzel geçer inşallah bu arada bebem ağzını hala açmıyor kilo da almadı bu ay muhtemelen mama denedik onu da almadı zaten biliyorsunuz meme reddi var sağıp verebiliyordun sadece sağınca da az süt çıkıyor ne halt yicez anlamadım artık bu bebeyi damardan mı beslicez napcaz gerçekten hayretler içindeyim 🤦🏻‍♀️
Oldunuz mu canım aşıyı nasıl geçti? Acaba neden öyle reddetmeye başladı alerjik bir durumu falan var mı bildiğiniz

bebeğime mama sandalyesi büyük geliyor şu tombik mama oturağından almayı düşünüyorum çok kullanışlı duruyo kullanan var mı? üzerinde 12+ ay yazdığı için tereddütteyim ama yorumlarda erkenden kullananlar gördüm güzel yorum yazmışlar
1757492131788.webp

bebeğime mama sandalyesi büyük geliyor şu tombik mama oturağından almayı düşünüyorum çok kullanışlı duruyo kullanan var mı? üzerinde 12+ ay yazdığı için tereddütteyim ama yorumlarda erkenden kullananlar gördüm güzel yorum yazmışlar
Eki Görüntüle 3642502
Ay bu kadar olur daha az önce bunu sipariş versem mi biraz daha beklesem mi diye düşünüyordum 😄

Eki Görüntüle 3642502
ingenuity diye bi markanın da buna benzer bi ürünü var ama çok pahalı pinterestte falan da gördüm yabancıları kullanırken ona benzeyen ucuz bişey gibi xD deneyen var mı merak ettim alcam

Bu canım. Biz amazndan yarı fiyatına aldık, indirim tanımladı o sıra
Çok teşekkür ederim canım baya güzel duruyor ama 0-36kg mı alsam diyodum ben ya
Eki Görüntüle 3642502
Bende sadexe böyle bi oturak var mama tabak kısmı yok. Arada onu kullanıyorum ve gayet kullanışlı bence bu daha mantıklı

Çok teşekkür ederim canım baya güzel duruyor ama 0-36kg mı alsam diyodum ben ya

Bende sadexe böyle bi oturak var mama tabak kısmı yok. Arada onu kullanıyorum ve gayet kullanışlı bence bu daha mantıklı
Benim ablam ve kardeşim bunu kullandılar bebeklerine. Kilo aralığı da buydu. Ben de hiç kg kısmına kafa yormadan aldım valla 😄hangisi daha iyi olur bilemiyorum tabi şu an

Back
X