Kizlar ne yasadik iki gece once bilmiyorum, esim sonraki gune izin yazdi o derece kotuydu, surekli uyandi ama asil sikinti kucagimda olsa bile aci ceker gibi bi inlemesi var, ilac da verdim, gozleri kapali inliyor, uyandirmaya calisiyorum daha cok agliyor uyutmaya calisiyorum daha cok sizlaniyor. Ben kenarda oturdum agladim, uzerine dun de sabah napine yatmadi, 12 de 20 dakika uyudu boyle sacma sapan 2 gun yasadim, aylardir doluyum ve uykusuzum zaten iyice sinir minir kalmadi. Hayir 2. Disi de patlamisti gecen hafta 3 mu geliyor, 2 nin uzama agrisi mi, usuttu mu, kati gida mi dokundu( arada kustu dort defa ama mama cok gelmis de olabilir dedik) ne yasiyor anlamaya calisiyorum. Saatim kac defa yuksek ses uyarisi verdi, gercekten sag kulagimda bi gariplik var. Kati gidayi kestim dun, aksam esim yine mama verdi yine kustu uc defa, mamadan herhalde dedik, bugun geri baslicam eski duzene. Uyku egitimine de ara verdim, enkaz gbi hissediyorum kendimi. Bu kadar zor mu surec , ben mi yapamiyorum?