• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ya bu süreçte şu sulu kaşıyıcıyı dolaba koydum soğuk soğuk verdim rahatlattı. Eline bol bol kemirebilececği oyuncaklar verin . Ben jel felan aldım fayda etmedi açıkçası. Artık ek gıdaya başladık meyveli yoğurt yapıp dondurma yapabiliriz meyve filesi ne . O da iyi gelir

Fitil falan kullandiniz mi yine mi geçmiyor ne yedi ki bu kadar kabiz oldu ya çok zor valla geçmiş olsun canım
Elma muz kara erik püresi vermiştim. Elma kabuksuz olduğunda ve rendelendiğinde kabızlık yapabiliyormuş bebeklere. Elma ve erik kabız yapmaz diye düşünmüştüm of çok pişmanım benim yüzümden oldu😔😔😔

Elma muz kara erik püresi vermiştim. Elma kabuksuz olduğunda ve rendelendiğinde kabızlık yapabiliyormuş bebeklere. Elma ve erik kabız yapmaz diye düşünmüştüm of çok pişmanım benim yüzümden oldu😔😔😔
Canım kendini suçlu hissetme bilmiyoruz sonuçta bebişler ne tepki verecek deneme yanılma yoluyla öğrenicez hepimiz . Kendine yüklenme lütfen 🌺

Yarın kayısı vericem ya da armut da iyi geliyormuş 😔
Kuzum benım oglanda kronık bılıyosun,gece verdıgın mamaların ıcıne herzaman 4-5 damla zeytınyag koy.sımdı kabızsa yarım cay kasıgı zeytınyag yedır,oglen yemegındede kabak yemegı yap,nutlaka ya gece ya sabah yapar ınsallah

Kızlar bayadır giremıyorum okuyamıyorum taramalıya baglı gecıyor gunler.iş ev bebek derken.neler yapıyosunuz🌸benım bebısın ıyıce uykuları bozuldu🥲saat bası uyanıyor nerdeyse gece,napıcam bılemıyorum valla caresızım varsa tavsıyelerınız alırım,bıde gunduz mama ıcmek ıstemıyor gece durmadan mama ıcmek ıstıyor,bunuda anlayamadım.yıne atak ayındamıyız neyız bız😀

Kızlar oğlum 5.5 aylık alt damağında bi şey var ama ilk diş mi patladı acaba dedim böyle bi beyazlık gibi yarıklık gibi. Ama tam öyle de değil. Acaba iltihap falan mı kaptı diye düşündüm hem diş için erken hem de bazen bu şekilde ağızda çıkabiliyormuş her şeyi ağızlarına götürdükleri için. Başına gelen bilgisi olan var mı ?
benim oğlumun da 3,5 aylıkken öyle bişey oluştu sağ alt kesici dişinde ama 6,5 aya yanaştı hala ne o beyazlığın şekli değişti ne de bi dişi çıktı. sürekli huzursuz bişeyleri ısırıyor. ben de ilk gördüğümde dişi çıktı zannetmiştim ağlamıştım yazık daha çok küçük diş için diye :D ama damağın içinden dişin belli olması gibi bişey sanırım o

Ya bu süreçte şu sulu kaşıyıcıyı dolaba koydum soğuk soğuk verdim rahatlattı. Eline bol bol kemirebilececği oyuncaklar verin . Ben jel felan aldım fayda etmedi açıkçası. Artık ek gıdaya başladık meyveli yoğurt yapıp dondurma yapabiliriz meyve filesi ne . O da iyi gelir
bizim gittiğimiz doktor diş jelleri kalp ritim bozukluğu yapıyor kullanmayın dedi ama piyasadaki nurse harveys falan gibi şeylere ithafen mi söyledi başka bişeyi mi kastetti bilmiyorum sormak aklıma gelmedi

bizim gittiğimiz doktor diş jelleri kalp ritim bozukluğu yapıyor kullanmayın dedi ama piyasadaki nurse harveys falan gibi şeylere ithafen mi söyledi başka bişeyi mi kastetti bilmiyorum sormak aklıma gelmedi
Aaaa ben eczaneden bitkisel istedimmdentimox gibi bişey berdi onu sürüyorum bebişe ya inş bi sakıncası yoktur

Aaaa ben eczaneden bitkisel istedimmdentimox gibi bişey berdi onu sürüyorum bebişe ya inş bi sakıncası yoktur
baktım şimdi ortaya sallama iddia atmış olmiyim ve doktor neden öyle dedi diye şöyle şeyler buldum. abd ilaç dairesi bi takım zararlardan ötürü lidokain maddesi içeren diş jelleri önermiyomuş: link
Dentimox lidokain içeriyormuş ama oranını bilmiyorum anlayamadım o mg/g hesabını: link
Yine fda denen aynı kurum benzokain içeren şeyleri de önermiyomuş kalp ritim bozukluğu burda da bahsedilmiş: link

Son düzenleme:
baktım şimdi ortaya sallama iddia atmış olmiyim ve doktor neden öyle dedi diye şöyle şeyler buldum. abd ilaç dairesi bi takım zararlardan ötürü lidokain maddesi içeren diş jelleri önermiyomuş: link
Dentimox lidokain içeriyormuş ama oranını bilmiyorum anlayamadım o mg/g hesabını: link
Yine fda denen aynı kurum benzokain içeren şeyleri de önermiyomuş kalp ritim bozukluğu burda da bahsedilmiş: link
Ya eczacıya bitkisel dedim gidip kimyasal vermiş ben de güvendim kullandım bilmşyodum içinde ne olduğunu :( tetagil daha güvenliymiş. Dedim tetagil var mı siye yok ama aynısı zaten dedi manyak bunlar ya sinir oldum

Ya eczacıya bitkisel dedim gidip kimyasal vermiş ben de güvendim kullandım bilmşyodum içinde ne olduğunu :( tetagil daha güvenliymiş. Dedim tetagil var mı siye yok ama aynısı zaten dedi manyak bunlar ya sinir oldum
Bende almayı düşünüyordum tetagil ama sonradan vazgeçtim herkes ayrı bişey diyor, Osman Gönülal karanfil zeytinyağ karışımı sürün diyordu en doğalı o gibi geldi bana onu yapıcam, bide meyve süzgecine soğuk meyve koyup kemirsin vericem. Artık neye güveneceğimizi şaşırdık.

Hanımlar merhaba ben normalde 2025 nisan anneleri grubundayım oraya da yazdım ama orası burası kadar aktif değil diye size de danışmak istedim.3 gündür öyle bi durum yaşıyoruz ki ne memeyi emiyo ,ne biberondan alıyo .3 gündür aç mı doyuyo mu diye düşünmekten kafayı yicem artık.çünkü gerçekten memede durmuyo.1-2 çekiyor istediği yoğunlukta süt gelmediği zaman sinirleniyor bırakıyor sonrada almıyor.önceden emerken göğsüm sızlardı süt geldiğini bolca anlardım. Şuan göğsümde süt var ama o bol gelme durumu yok.haliyle bebeğimde o duruma alışık olduğu için uzunuzun emmiyor.ne yapıcağımı şaşırdım.sütün olması için değil daha yoğun gelmesi için bi yöntem masaj vs biliyor musunuz

Back
X