- 21 Eylül 2017
- 3.061
- 7.430
- 158
- 28
- Konu Sahibi elektroforez
- #47.881
Ben de 3 gün yoğurt verdim. Bugün de havuç verdim. Havucu hiç sevmedi öğürdü
yarın yine de havuç vermeli miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoğurtla karıştır dene canım yer mutlaka benceBen de 3 gün yoğurt verdim. Bugün de havuç verdim. Havucu hiç sevmedi öğürdüyarın yine de havuç vermeli miyim
Öyle yapayım, tiksindirmeyeyim zorla verip deYoğurtla karıştır dene canım yer mutlaka bence
Katılığından kuzum. Bir de huzursuz çok ağlıyor. Bazı bebeklerin döngüsü öyle oluyormuş, normalmiş. Ama benim bebeğimin normal değildi ve çok katıydı. İnşallah bi daha olmazKabız olduğunu kaka yapmamasına göre mi söylüyorsunuz yoksa yapında katı mı yapıyor ? Oğlum hala 4 5 günde 1 kaka yapıyor ama cıvık. Kabız mı değil mi anlamıyorum ya
Ayyy heyecanlarınız çok tatlıdır şimdiYaa maşallah çok tatlısınızbende inşallah Mart 2026 annesi olacağım öyle sizin gruba denk geldim bakayım neler konuşuyorsunuz diye okumak istedim çok güzel maşallah
bizde mart 2026 anneleri olarak bu aylarda ek gıdaya geçeceğiz inşallah
![]()
zaman geçecek mi diye gün sayıyoruzAyyy heyecanlarınız çok tatlıdır şimdiallahım sağlıkla kucaklarınıza aldırsın
![]()
Küçükler anca sığıyor yani 12 ay sonrasıda mindrsiz olursa sigarlar benceçok rahat oturmuş boncuk
Bebeğinin özellikle uykulu olduğu zamanları deniyor musun canım. Bu durumları yaşadığımda doktor bana özellikle uykuya geçişte beslememi önerdi. Memeyi hiç istemiyorsa biberonla az ölçüde daha sık vermeyi deneyebilirsin. 4.ay ayaklarını yaşarken burda bazı arkadaşlar da az ve sık besleme olayını yapmıştı. Çok zor bir durum inan anlıyorum yaniHanımlar merhaba ben normalde 2025 nisan anneleri grubundayım oraya da yazdım ama orası burası kadar aktif değil diye size de danışmak istedim.3 gündür öyle bi durum yaşıyoruz ki ne memeyi emiyo ,ne biberondan alıyo .3 gündür aç mı doyuyo mu diye düşünmekten kafayı yicem artık.çünkü gerçekten memede durmuyo.1-2 çekiyor istediği yoğunlukta süt gelmediği zaman sinirleniyor bırakıyor sonrada almıyor.önceden emerken göğsüm sızlardı süt geldiğini bolca anlardım. Şuan göğsümde süt var ama o bol gelme durumu yok.haliyle bebeğimde o duruma alışık olduğu için uzunuzun emmiyor.ne yapıcağımı şaşırdım.sütün olması için değil daha yoğun gelmesi için bi yöntem masaj vs biliyor musunuz
Canım diğer mesajında bahsetmişsin bende dentinox almıştım . Ama dediğim gibi 3 kere felan sürdüm ağlıyor diye devam etmedim sonra doktorların önermediğini gördüm zaten daha da vermedim soğuk meyve. Soğuk diş kaşıyıcı ile idare ediyoruz artıkbizim gittiğimiz doktor diş jelleri kalp ritim bozukluğu yapıyor kullanmayın dedi ama piyasadaki nurse harveys falan gibi şeylere ithafen mi söyledi başka bişeyi mi kastetti bilmiyorum sormak aklıma gelmedi
Yok yok canım devam etme bırak birşey olmaz korkmaAaaa ben eczaneden bitkisel istedimmdentimox gibi bişey berdi onu sürüyorum bebişe ya inş bi sakıncası yoktur
Canım dönem dönem reddediyorlar. Farklı pozisyonlarda emzirmeyi dene . Ben en son üstüne inek gibi abanmıştımHanımlar merhaba ben normalde 2025 nisan anneleri grubundayım oraya da yazdım ama orası burası kadar aktif değil diye size de danışmak istedim.3 gündür öyle bi durum yaşıyoruz ki ne memeyi emiyo ,ne biberondan alıyo .3 gündür aç mı doyuyo mu diye düşünmekten kafayı yicem artık.çünkü gerçekten memede durmuyo.1-2 çekiyor istediği yoğunlukta süt gelmediği zaman sinirleniyor bırakıyor sonrada almıyor.önceden emerken göğsüm sızlardı süt geldiğini bolca anlardım. Şuan göğsümde süt var ama o bol gelme durumu yok.haliyle bebeğimde o duruma alışık olduğu için uzunuzun emmiyor.ne yapıcağımı şaşırdım.sütün olması için değil daha yoğun gelmesi için bi yöntem masaj vs biliyor musunuz
Cildirmalik aylar sndsndhsbdjd ben hep kızardım tadini cikar doğunca cikaramicaksin diyenlere özür dileyerek tadini cikar şimdi diyorum bol bol uyu cjsbdjshjddj sağlıkla gelsin kuzucukYaa maşallah çok tatlısınızbende inşallah Mart 2026 annesi olacağım öyle sizin gruba denk geldim bakayım neler konuşuyorsunuz diye okumak istedim çok güzel maşallah
bizde mart 2026 anneleri olarak bu aylarda ek gıdaya geçeceğiz inşallah
![]()
Anneannem anneme erik vermis yarı yarıya bolustuk jsbsjs vişne var bi de buzlukta ben de şeftali falan koymayo düşünüyorumSelam kizlarben de dün yogurt verdim ilk defa
2 hafta sonra meyve de eklicez kışın güzel meyve olmuyor simdikilerden alip donduran vs oldu mu nasil saklamak daha iyi olur bilemedim püre yapip plastik buz poşetlerine falan koyan olmus
Dimi uykuya dalmak uzeresin sus uyu işte be çocuk dili açılıyor konuşmaya çalışıyor ekstra snxnsnndmBizimki gece pertimizi çıkrıyor ya uyumuyor çocuk kafayı yemek üzereyizuyurken de mutsuz sürekli söylenşyor ııııı aaaaa eeeeee diye mxnndmddkkslslspsp
Evet ya dndnsnwjwkks kendi eeesini söylüyor velet bizimkini beğenmiyor bazen xndksksksskksDimi uykuya dalmak uzeresin sus uyu işte be çocuk dili açılıyor konuşmaya çalışıyor ekstra snxnsnndm
İşe gidiyo olsam zaten düşünemiyorum Allah sabır versinEvet ya dndnsnwjwkks kendi eeesini söylüyor velet bizimkini beğenmiyor bazen xndksksksskks
Çok zor valla hafta içi iyi ki ablam kalıyor da dönüşümlü paslıyoruz gece yoksa mümkün değil işe gidemeyiz![]()
Çok Zor canım ya iyi cesaret etmişsiniz kıyamamİşe gidiyo olsam zaten düşünemiyorum Allah sabır versinbiz bi de dün yardimsiz desteksiz dolap söktük yatak odamin dolabi aldım ipeğin odasından kendi odama taşıdık... İpek de krizlerde oturuyoruz izliyo ağlıyor sıkılıyor bi ona bi dolaba kafayi yedim geberdik öğlen basladik gece 12 de bitti işimiz... İpek de gece 10 gibi uyudu anxa gündüz zaten uyumadi... Şimdi ev 56 her yer her yerde ev tasisak bu kadar olurdu gerçekten shdhjsjdjhd desteksiz olmak yüzüme vurdu bir kere daha
![]()
Havuç 2 gün verdim kabız oldu, taş gibiydi dışkısı, yavrum nasıl çıkardı bilmem. O gün bugün vermiyorum. Fobi olduBen de 3 gün yoğurt verdim. Bugün de havuç verdim. Havucu hiç sevmedi öğürdüyarın yine de havuç vermeli miyim
Gerçekten havuç kabız yapıyor ya anlamadımHavuç 2 gün verdim kabız oldu, taş gibiydi dışkısı, yavrum nasıl çıkardı bilmem. O gün bugün vermiyorum. Fobi oldu![]()