- 30 Aralık 2024
- 50
- 19
- 3
- 31
Ben 6 mayısta transfer oldum2025 Mayıs ayında transfer olacak kimse yok mu? Çok az kişi yazmış![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 6 mayısta transfer oldum2025 Mayıs ayında transfer olacak kimse yok mu? Çok az kişi yazmış![]()
Of çok heyecanlı sonuç ne zaman belli olacak peki inşallah hayırlı ve olumlu olurBen 6 mayısta transfer oldum![]()
İnsallah teşekkür ederim 19 mayısta belli olacakOf çok heyecanlı sonuç ne zaman belli olacak peki inşallah hayırlı ve olumlu olur![]()
Bugün doktortan çıktım en geç bu ayın 30una kadar transferin olmuş olur dedi, ilaç yazdı ama hiç iğne yazmadı. Şaşırdım ben de iğnesiz transfere hazırlanan var mı acabaİnsallah teşekkür ederim 19 mayısta belli olacak![]()
Bende iğne var oldukça da fazla. Her doktorun tedavisi farklı oluyorBugün doktortan çıktım en geç bu ayın 30una kadar transferin olmuş olur dedi, ilaç yazdı ama hiç iğne yazmadı. Şaşırdım ben de iğnesiz transfere hazırlanan var mı acaba
Aynı gün olmuşuz inşallah pozitif görürüzBen 6 mayısta transfer oldum![]()
Bende de iğne fitil bir sürü ilaç var kişiden kişiye değişiyor sanırımBugün doktortan çıktım en geç bu ayın 30una kadar transferin olmuş olur dedi, ilaç yazdı ama hiç iğne yazmadı. Şaşırdım ben de iğnesiz transfere hazırlanan var mı acaba
Başlarda iğne yoktu bende de estorefem ,vitamin ,aspirinle başladım son Bir kaç gün kala iğne fitil ve diğer ilaçlar eklendiBugün doktortan çıktım en geç bu ayın 30una kadar transferin olmuş olur dedi, ilaç yazdı ama hiç iğne yazmadı. Şaşırdım ben de iğnesiz transfere hazırlanan var mı acaba
Transfer sonrası şikayetin oldu mu hiç bende hiç birşey yok ilk gün biraz ağrım oldu o kadarİnsallah teşekkür ederim 19 mayısta belli olacak![]()
Canım ben de transfere kadar iğnesizdim, estrofem ve progestan fitil vardı, transfer günü bunlara iğneler eklendi benimBugün doktortan çıktım en geç bu ayın 30una kadar transferin olmuş olur dedi, ilaç yazdı ama hiç iğne yazmadı. Şaşırdım ben de iğnesiz transfere hazırlanan var mı acaba
Bugün biraz kasıklarım ağrıdı ama başka bsy olmadı zaten daha üçüncü günTransfer sonrası şikayetin oldu mu hiç bende hiç birşey yok ilk gün biraz ağrım oldu o kadar
Evet burada hep iğne okuduğum için coraspin folik asit femara verdi. İğne yok mu diye sordum hatta istersen yazayım diye dalga bile geçtiCanım ben de transfere kadar iğnesizdim, estrofem ve progestan fitil vardı, transfer günü bunlara iğneler eklendi benim
Evet canım bazen forumda okuyup ben de kafamı bulandırıyordum, gereksiz strese gerek yok gerçekten, doktoruna güven senin için en doğrusunu ayarlayacaktır eminimEvet burada hep iğne okuduğum için coraspin folik asit femara verdi. İğne yok mu diye sordum hatta istersen yazayım diye dalga bile geçtihiç bir şey yapmana gerek yok sen kafanı serin tut yeter diyip gönderdi haftaya tekrar gideceğim bakalım ne olacak gün netleşecek
Ben 6.5.25 de transfer oldum2025 Mayıs ayında transfer olacak kimse yok mu? Çok az kişi yazmış![]()
Ben 6 mayısta transfer oldum![]()
Bende sizinle aynı gün olmusumAynı gün olmuşuz inşallah pozitif görürüz![]()
İnsalah dua ediyorum hepBende sizinle aynı gün olmusumnasıl gidiyo sizde ? Rabbim inşallah hepimize nasip eder
![]()
Ben hiç bisey yapamıyorum transferden sonra hep yattım ara ara kalktım yalancıktan biseyler yaptımİnsalah dua ediyorum hepara ara kasık ağrım oluyor ama geçiyor sonra. Merakla bekliyorum günü. Yemek falan yapıyorum duşta alıyorum başka iş yapmıyorum sizde durumlar nasıl
İnsalah rüyanız gerçek olurBen hiç bisey yapamıyorum transferden sonra hep yattım ara ara kalktım yalancıktan biseyler yaptım
Eşim izinli olduğu için o yaptı herseyiyarın oda ise başlıcak ben daha ise gitmem rapor alırım. Bu gece rüyamda erkek çocuk gördüm
aksamlari Adet ağrım oluyor benim de ama öyle hemen gitmiyor
Amiinn insallahİnsalah rüyanız gerçek olurhakkımızda hayırlısı