- 4 Ocak 2020
- 2.679
- 7.080
- 158
Ben 100 tane kolonya, lavanta kesesi ve çikolata yaptırdım. Eşimin ailesi de çok istiyordu zaten, onların isteği de oldu biraz.Neyse konu değiştiriyorum hediyelik konusunu açayım.
Ben profesyonel foto istemiyorum doğum fotoğrafçılığını istemiyorum bana göre değil ama yapılınca hoş oluyor komşum da ısrar ediyor iş arkadaşlarım da… odayı süsler bari dediler hatta biz ödeyelim dediler dedim parasında değilim o paraya gider sürekli yemek bağışı yaptığım yerler var oralara bağışta bulunurum. En sonunda bari hediyelik dağıt dediler onu aldım onu da hesabıma atmışlar100 tane tül kese içine hobby çikolatalar lavantalı sabun ve mıknatıslı gazoz açacağı koyacağız onların malzemelerini aldım isim baskılı olarak diyorlar ki basit oldu. Bence yeterli sizler bapıyorsunuz?
Ben minimalist olduğum için sanırım bu tarz hediyelik şeyleri buzdolabına yapıştırmıyorum yada çekmeceye kaldırmıyorum olduğu gibi bırakırım almam zorla alırsamda direk atarım oyüzden yapasım gelmiyor benimdeHerkese merhabaa hediyelik bende düşünmüyorum ilkte mevlut yapmistik onda dagitmistim kendim hazirlayip bu sefer ugrasamicam sanirimikramlikta şam tatlisi yaptirmisti esim gelene tatli lohusa serbeti vermistik pratik olmustu bu sefer cikolata bide kahve yapar veririm artik
Bende pek almam isime ozel.seyler birinici derece akrabalara yapilmali hatira kalsin dye bence yaniBen minimalist olduğum için sanırım bu tarz hediyelik şeyleri buzdolabına yapıştırmıyorum yada çekmeceye kaldırmıyorum olduğu gibi bırakırım almam zorla alırsamda direk atarım oyüzden yapasım gelmiyor benimde
Tuhaf gözükür mü bilmem ama ayakta durması yasak olan ama alışveriş yapmak isteyen olursa avm lerin çoğunda tekerlekli sandalye hizmeti oluyor o şekilde yapabilirsinizSerklajlı arkadaşlar eksiklerinizi tamamladınz mı? Ben bugün annemle e bebeğe gittim ve %80 tamamladım alışverişi çok şükür.
Biberon, elektrikli süt sağma mak internetten alacağım mağazada çok çok pahalıydı.
Lohusa takımı beyaz sabahlıklı bide siyah bir pijama takımı beğendim internetten onları ordan sipariş edeceğim.
Eve geçince de hastane çantamı hazırlayacağım . Doktorum erken doğum riski her serklajlı için var, senin yine de hazır olsun dedi :)
Ama çok zorlandım hep oturdun dinlendim öyle devam ettim.
Yürüyünce hep hareket etti ayakları hep asagıda hissettim zorladı beni bebiş :)
Ben avm çok yoğun olur diye e bebek cadde mağazasına gittim çok sakindi ve hersey vardıTuhaf gözükür mü bilmem ama ayakta durması yasak olan ama alışveriş yapmak isteyen olursa avm lerin çoğunda tekerlekli sandalye hizmeti oluyor o şekilde yapabilirsinizfikir olsun diye yazmak istedim. Eşimin ayağı kırılmıştı platin takıldı biz o süreçte 1 kez avm ye gitmek zorunda kalmıştık girişte kimlik bırakıp güvenlikten aldık sonra dikkat etmeye başladım çoğu avm de var
Kızımda lavanta kesesi yapıp dağıtmıştım kapı süsünü de hastaneye götürmedim eve takmıştım annemin arkadaşı yapmıştı hala odasının duvarında asılıNeyse konu değiştiriyorum hediyelik konusunu açayım.
Ben profesyonel foto istemiyorum doğum fotoğrafçılığını istemiyorum bana göre değil ama yapılınca hoş oluyor komşum da ısrar ediyor iş arkadaşlarım da… odayı süsler bari dediler hatta biz ödeyelim dediler dedim parasında değilim o paraya gider sürekli yemek bağışı yaptığım yerler var oralara bağışta bulunurum. En sonunda bari hediyelik dağıt dediler onu aldım onu da hesabıma atmışlar100 tane tül kese içine hobby çikolatalar lavantalı sabun ve mıknatıslı gazoz açacağı koyacağız onların malzemelerini aldım isim baskılı olarak diyorlar ki basit oldu. Bence yeterli sizler bapıyorsunuz?
Mevlüt değil de sünneti bende yenidoğan döneminde yaptırmak istiyorum nasipse Eskişehir deyim çocuk cerrahi ve ürologu bilen var mı yada yenidoğan sünnetini deneyimleyen varsa beklemeli miyiz yenidoğan da mı yaptırmalıyız yazarsanız sevinirimGüzel düşünülmüş ben ilkindede bundada hiçbirşey yaptırmayacağımtatlı alıyoruz onu dağıtırız onun harici de hemen sünnet ettirip büyük bir mevlüt vereceğiz 200-300 kişilik en az kv durdurabilirsek çağırmama konusunda zaten doğum gidiş gelişler çok masraflı oluyor bizim için hepimiz ayrı şehşrlerdeyiz ilkinde istedik yapamadık ama onlarca misafir ağırladık inşallah bu sefer daha kolay atlatırım Allahım bebeklerim için güç verir,
Her kv öyle sanırım hep akıl veriyorlar kendilerini böyle iyi hissediyorlar belkide ama ben ve eşim ne istersek onu yapıyoruz çünkü oda öyle yapıyor size gelirim diyorsa illa geliyor
3.aydan sonra tavsiye ediliyor genelde. Bende henuz arastirmadim ama bu sekilde duydum hepMevlüt değil de sünneti bende yenidoğan döneminde yaptırmak istiyorum nasipse Eskişehir deyim çocuk cerrahi ve ürologu bilen var mı yada yenidoğan sünnetini deneyimleyen varsa beklemeli miyiz yenidoğan da mı yaptırmalıyız yazarsanız sevinirim
Odaya da dalıyorlar ki sorun o zatenHerkesin akrabalari bildigini konuscaak yapcak anladigim kadariylao zaman tek onerim bebegi alip odaniza gecip uyumaniz olur hic biseye karismadan
Zaten emzirme.suresi uzun oluyo bi emzireyim deseniz 40 dk e ustune bide bebekle sekerleme yaparsaniz 2 saate gitmis olurlar bence gelenler
Yakın arkadaşım 17 günlük yaptırdı eltisi de 27 günlük aynı doktor önerdi ama içime sinmedi doktor iyidir de küçük bir hastane hala araştırma halindeyim küçük yapılacaksa yüz üstü dönmeden yapılması taraftarıyım aslında3.aydan sonra tavsiye ediliyor genelde. Bende henuz arastirmadim ama bu sekilde duydum hep
Ilk oğlumda 5. Ayında yaptırmıştık sünnetini. Çok hızlı iyileşmişti ama dönmeye başladığı için biraz zor olmuştu. Ondan 3. Ayında yaptıralım bu defa nasipse diyoruz.Mevlüt değil de sünneti bende yenidoğan döneminde yaptırmak istiyorum nasipse Eskişehir deyim çocuk cerrahi ve ürologu bilen var mı yada yenidoğan sünnetini deneyimleyen varsa beklemeli miyiz yenidoğan da mı yaptırmalıyız yazarsanız sevinirim
Bizde yüz üstü dönmeden yapılsın diye düşündükIlk oğlumda 5. Ayında yaptırmıştık sünnetini. Çok hızlı iyileşmişti ama dönmeye başladığı için biraz zor olmuştu. Ondan 3. Ayında yaptıralım bu defa nasipse diyoruz.
Mantikli bi yaklasimYakın arkadaşım 17 günlük yaptırdı eltisi de 27 günlük aynı doktor önerdi ama içime sinmedi doktor iyidir de küçük bir hastane hala araştırma halindeyim küçük yapılacaksa yüz üstü dönmeden yapılması taraftarıyım aslında
Ben yaptırdım ama benimki çok tuhaf oldu dil bağı var dediler onun için anestezi oalacak zaten sünnet de olsun dedim ameliyata bir girdi meğer bağ değil damak komple dil ile yapışıkmış ameliyat büyüsü Birsen sünnet de oldu ama çıkınca bana dediler ki ağıza su masajları yap vs yoksa konuşamaz. Ben de sünnetten sonra yapılacak masajdan çok buna düşünce yapıştı bir daha sünnet oldu iki kere olmuş oldu ama zorlanmadık o açıdan sadece göze sürülen bir krem var onu alıyorsun sürüp masaj yapıyorsun içeri dışarı öyle çok çok da ağlamadı emekleme vs de yoktu.Mevlüt değil de sünneti bende yenidoğan döneminde yaptırmak istiyorum nasipse Eskişehir deyim çocuk cerrahi ve ürologu bilen var mı yada yenidoğan sünnetini deneyimleyen varsa beklemeli miyiz yenidoğan da mı yaptırmalıyız yazarsanız sevinirim
Bazı doktorlar kağıt bardağa gerek duymuyormuş belki de aya göre gerek olmuyordur bilmiyorum doktora karar verirsem bende 15 gün sonraya gün veriyorlarmış çok sıra yokmuş bizim şehirdeMantikli bi yaklasim
Ama zaten sunnetten sonra kagit bardak kesip bezle arasina koyuyorlar. Döndüğünde veya kucaga alindiginda temas olmasin diye.
Yakin zamanda kiz kardesim yaptirdi. 4 aylikti 1 haftada toparladi.
Dogumdan sonra bulundugumuz sehirde bi doktor varmis arayip soracagim
Çok geçmiş olsun genel anesteziyle mi oldu ilgilenecek çok şey olunca gözden kaçmıştır sünnetten sonra masaj yapılması ve krem sürülmesi gerektiğini dememişlerdi bana teşekkürlerBen yaptırdım ama benimki çok tuhaf oldu dil bağı var dediler onun için anestezi oalacak zaten sünnet de olsun dedim ameliyata bir girdi meğer bağ değil damak komple dil ile yapışıkmış ameliyat büyüsü Birsen sünnet de oldu ama çıkınca bana dediler ki ağıza su masajları yap vs yoksa konuşamaz. Ben de sünnetten sonra yapılacak masajdan çok buna düşünce yapıştı bir daha sünnet oldu iki kere olmuş oldu ama zorlanmadık o açıdan sadece göze sürülen bir krem var onu alıyorsun sürüp masaj yapıyorsun içeri dışarı öyle çok çok da ağlamadı emekleme vs de yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?