- 4 Ocak 2020
- 2.675
- 7.078
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayınvalide diye bir tür var hepsi birbirine benziyor sanırım. Yani bu kadar benziyor olmaları çok enteresan. Vicdan yok gerçekten.benim annemde aynı durumdaydı ya hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz sanırım
Benimki d ebize bakmaya diye geldi gece boyu mastit ten dolayı ateşlendim sağım yapıp sıcak su koymasaj geçirmeye çalışıyorduk biryandan bebek basbasbağırıyor ememiyor uykusuzluk dikiş ağrıları bir yana kv de öğlene doğru kalkıp yanımıza gelip hanimiş benim süprizim hanimiş kahvaltım diyip evde kahvaltı aramaya başladı şoooklar içinde kaldım yatakta perişan halde yatırıyorum o sıra
Asla elini bişeye sürmedi annem hem bana hem kv ye baktı hergün küstü bana eşime şikayet etti neler neler yaşattı aklıma geldikçe nefretim büyüyor, doğumdan hemen sonra bebeklerinş öldüren anneler duymuşsunuzdur nasıl olur ne vşcdansızlık derdim ama bu kadın benim üstüme öyle geldiki bşr anda önce bebeğimi sonra kendimi öldürme planları yaparken buldum, Lohusa depresyonuna girmişim sanırım arkadaşım farketti kendime getirdi ne zaman kendi evine göndermeyi başardık ozaman pamuk gibi oldummm
Doğması gereken hafta 40 olarak mı hesaplanıyor benimki 37 de doğdu daNe güzel maşallahbizim de 6 gün kalmış gözüküyor bakalım devam ederse anlarız
![]()
Evet atak haftası hesaplama var ordan baktım ben deDoğması gereken hafta 40 olarak mı hesaplanıyor benimki 37 de doğdu da
Ayakta mı sallıyorsunuz ben kucakta sallayarak uyutuyordum artık kollarım ağrıyor ayağa geçtim ama inşallah pişman olmayızSallamicam dedm dedm ben bugün itibariyle sallamaya basladimuyumuyo çünkü hep uyanik bide galiba sesini kesfetti surekli bagiriyo
![]()
İnşallah bız oto koltuğu değil de pusetini kullanıyoruz sizin puset varsa onu takın daha konforlu gibiGövdesinin ağırlığı kalçasına binmemişse bir şey olmamıştır inşallah oto koltuğunda da yarı oturur gibiler ama uygun diyorlar bende ondan korkuyorum ama dr sormayı unuttum
Valla ayakta salliyorm oyle de guzel uyuyoAyakta mı sallıyorsunuz ben kucakta sallayarak uyutuyordum artık kollarım ağrıyor ayağa geçtim ama inşallah pişman olmayız![]()
Ben de sallamicam dedim otomatik sallanan ana kucagina koyuyorum artik valla bas edilmiyoSallamicam dedm dedm ben bugün itibariyle sallamaya basladimuyumuyo çünkü hep uyanik bide galiba sesini kesfetti surekli bagiriyo
![]()
Ya nasıl alıştırdınız benimki yatmıyor onda düz yerde yatmayı seviyor sanırım o yüzden başını kaldırmaya çalışıyor kendini geri atıyorBen de sallamicam dedim otomatik sallanan ana kucagina koyuyorum artik valla bas edilmiyo![]()
Uykuluyken koyarsam duruyor emerken gözünü kapatinca hemen koyuyorum uyanikken koyarsam benimki de sevmiyorYa nasıl alıştırdınız benimki yatmıyor onda düz yerde yatmayı seviyor sanırım o yüzden başını kaldırmaya çalışıyor kendini geri atıyor![]()
Benimki bayılıyorBenim bebe altını değiştirirken çok kızıyor ağlıyor nadiren sessiz duruyor herkesin mi böyle acaba
Bizimki de aynı şekilde altı açıkken ve yıkanırken çok mutlu giyinmeyi sevmiyorBenimki bayılıyorhatta ağlarken altını açınca susuyor doğduğundan beri. Dötü açık gezecek bizim kız diye karar verdik
![]()
A evet yıkanmayı da seviyor ama kafası hariç. Oraya geldik mi işin rengi değişiyorBizimki de aynı şekilde altı açıkken ve yıkanırken çok mutlu giyinmeyi sevmiyor![]()
Bizde tam tersine altına açınca sakinliyorBenim bebe altını değiştirirken çok kızıyor ağlıyor nadiren sessiz duruyor herkesin mi böyle acaba
Haha bizimki yüzüne gelen suları yalıyor sona doğru uyuyor adının hakkını veriyor DenizkuşumA evet yıkanmayı da seviyor ama kafası hariç. Oraya geldik mi işin rengi değişiyor![]()
Aa benim ki de DenizHaha bizimki yüzüne gelen suları yalıyor sona doğru uyuyor adının hakkını veriyor Denizkuşum![]()
Ben akşama doğru veriyorum ama hiç zamanını düşünmedim önemli mi acabaProbiyotiği ne zaman veriyorsunuz? sabah d vitamini gaz damlası probiyotik çok geliyor çocuğa öğleden sonraya kaydırsam mı acaba fark eder mi