2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
😂😂benim annemde aynı durumdaydı ya hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz sanırım
Benimki d ebize bakmaya diye geldi gece boyu mastit ten dolayı ateşlendim sağım yapıp sıcak su koymasaj geçirmeye çalışıyorduk biryandan bebek basbasbağırıyor ememiyor uykusuzluk dikiş ağrıları bir yana kv de öğlene doğru kalkıp yanımıza gelip hanimiş benim süprizim hanimiş kahvaltım diyip evde kahvaltı aramaya başladı şoooklar içinde kaldım yatakta perişan halde yatırıyorum o sıra
Asla elini bişeye sürmedi annem hem bana hem kv ye baktı hergün küstü bana eşime şikayet etti neler neler yaşattı aklıma geldikçe nefretim büyüyor, doğumdan hemen sonra bebeklerinş öldüren anneler duymuşsunuzdur nasıl olur ne vşcdansızlık derdim ama bu kadın benim üstüme öyle geldiki bşr anda önce bebeğimi sonra kendimi öldürme planları yaparken buldum, Lohusa depresyonuna girmişim sanırım arkadaşım farketti kendime getirdi ne zaman kendi evine göndermeyi başardık ozaman pamuk gibi oldummm
Kayınvalide diye bir tür var hepsi birbirine benziyor sanırım. Yani bu kadar benziyor olmaları çok enteresan. Vicdan yok gerçekten.

Gövdesinin ağırlığı kalçasına binmemişse bir şey olmamıştır inşallah oto koltuğunda da yarı oturur gibiler ama uygun diyorlar bende ondan korkuyorum ama dr sormayı unuttum
İnşallah bız oto koltuğu değil de pusetini kullanıyoruz sizin puset varsa onu takın daha konforlu gibi

Ayakta mı sallıyorsunuz ben kucakta sallayarak uyutuyordum artık kollarım ağrıyor ayağa geçtim ama inşallah pişman olmayız 😂
Valla ayakta salliyorm oyle de guzel uyuyo😂 hemen uyaniuo yatirinca ama oturuyorum en azindn sallarken bende omuzda pispis le uyutuyodum ayaga gectm 😂

Ya nasıl alıştırdınız benimki yatmıyor onda düz yerde yatmayı seviyor sanırım o yüzden başını kaldırmaya çalışıyor kendini geri atıyor 😅
Uykuluyken koyarsam duruyor emerken gözünü kapatinca hemen koyuyorum uyanikken koyarsam benimki de sevmiyor

Probiyotiği ne zaman veriyorsunuz? sabah d vitamini gaz damlası probiyotik çok geliyor çocuğa öğleden sonraya kaydırsam mı acaba fark eder mi

Back
X