2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Anneler ana kucağı kullanan var mı? Babynest ve küçük beşiğimiz var salonda kullanmak için ama bizim bebiş uyanıkken yatak durmayı sevmiyor. İş yapmam hatta lavaboya gitmem bile mümkün olmuyor sürekli bebek kucağımda. Ana kucağı alırsam belki mutfakta iş yaparken va yanımda olur onda durur dedim. Mamma diye bir marka duydum ünlü markaya muadil. Kullanan var mı?
Bir de bu ana kucakları kaç ay kullanılıyor bilgisi olan var mı?
Ben mutfağa getirceksem pusetine koyuyorum zaten uzun sure durmuyoruz sonra da mama sandalyesini kullanirim yanlardn destek koyarak il ogluma da almamistm ana kucagi besigin icinde var ama yatak gibi onu ilk oglum sevmisti de bu bey yatmiyo içinde 😁

Ben mutfağa getirceksem pusetine koyuyorum zaten uzun sure durmuyoruz sonra da mama sandalyesini kullanirim yanlardn destek koyarak il ogluma da almamistm ana kucagi besigin icinde var ama yatak gibi onu ilk oglum sevmisti de bu bey yatmiyo içinde 😁
Puseti bir deneyebilirim aslında doğru söylüyorsunuz.
Hepsinin huyu suyu farklı gerçekten. Bebek doğmadan önce şunu sevmiyor dediklerinde anlayamıyordum nasıl yani bebek bu diyordum. Şimdi çok net anlıyorum 😃

Anneler ana kucağı kullanan var mı? Babynest ve küçük beşiğimiz var salonda kullanmak için ama bizim bebiş uyanıkken yatak durmayı sevmiyor. İş yapmam hatta lavaboya gitmem bile mümkün olmuyor sürekli bebek kucağımda. Ana kucağı alırsam belki mutfakta iş yaparken va yanımda olur onda durur dedim. Mamma diye bir marka duydum ünlü markaya muadil. Kullanan var mı?
Bir de bu ana kucakları kaç ay kullanılıyor bilgisi olan var mı?
Bizde babybjörn var oğlum seviyor sabah kahvaltı da falan içine koyuyorum yoksa ne kahvaltı ne yemek yedirir bana

Dediğiniz gibi yemek yemek çok sıkıntı. Eşimle sırayla yemek yiyoruz. Sıcak yemeğe hasret kaldık.
Slingi bizimkisi başta çok sevmişti bir haftalık kadardı. Koyar koymaz uyumuştu. Hatta emzirdiğim bile oldu slingde. Çok ümitliydim kullanma konusunda ama sonra sevmedi. Bazen duruyor bazen çığlığı basıyor kıpkırmızı oluyor zorlamak istemiyorum. Kundak da sevmedi.
Ben kilosuna bir bakayım. Bizimkisi biraz iri bir çocuk. İki ay sonra bir kenara atacaksak almam.
Otomatik ana kucakları sizce nasıl?
Otomatik ana kucağı hiç kullanmadım ama kullanan herkes şikayetçi. Bu manuel olanlarda zamanla kendilerini yaylandırdıkları için seviyorlar yani kendi kendilerini oynatmaya yarıyor. Tabi şuan yapamadığından biz yemek yerken ağlayacak gibi olunca ayağımıza hafif hafif sallıyoruz işe yarıyor. Trendyolda soru cevap kısmında kaç kiloya kadar taşıdığına cevap vermişler 7-10-13 olarak kademesine göre değişiyormuş

Kızlar atak haftasını geçirirken neler yaptınız bebisler sakinleşmesi için?
Gaz sancısı artı atak haftası çok zorluyor gerçekten iki güne bir sıcağa yakın suyla yıkadık yağ masajı yaptık sürekli kucak meme zaten en krizli anlarında fön makinesi sakinleştiriyor ten tene temas ve beyaz gürültü sakinleştiriyor gözlemlediğim kadarıyla

Otomatik ana kucağı hiç kullanmadım ama kullanan herkes şikayetçi. Bu manuel olanlarda zamanla kendilerini yaylandırdıkları için seviyorlar yani kendi kendilerini oynatmaya yarıyor. Tabi şuan yapamadığından biz yemek yerken ağlayacak gibi olunca ayağımıza hafif hafif sallıyoruz işe yarıyor. Trendyolda soru cevap kısmında kaç kiloya kadar taşıdığına cevap vermişler 7-10-13 olarak kademesine göre değişiyormuş
Ben de benzer yorumlar gördüm. Manuel olanlar daha çok öneriliyor. Bir yaşına kadar rahat kullanır o zaman.

Kızlar bebeklerin agulaması ortalama ne zaman başlıyor, bazıları baya erken agulamış sanırım grupta ama benim şu an 51 günlük bebeğim ve agulamıyor olması normaldir değil mi

Otomatik ana kucağında da yeni yeni 15-20 dk durmaya başladı genel olarak.
Sizin bebekler beşikte yatıyor mu benimkisi yatakta aramızda yatınca uyuyor uzun uzun yoksa maksimum 30 dk bu bahsettiğim gece uykusu

Otomatik ana kucağında da yeni yeni 15-20 dk durmaya başladı genel olarak.
Sizin bebekler beşikte yatıyor mu benimkisi yatakta aramızda yatınca uyuyor uzun uzun yoksa maksimum 30 dk bu bahsettiğim gece uykusu
Biz aramızda uyutmaya korkuyoruz zarar veririz diye beşiğinde de hemen uyanıyor

Biz aramızda uyutmaya korkuyoruz zarar veririz diye beşiğinde de hemen uyanıyor
Valla tilki uykusu şeklinde ikimiz de tecrübeliyiz çocuklarla uyuma konusunda o yüzden sıkıntı olmuyor sadece yatağın yarısı ona yarısı bize ait tek sorun o ;) ben diğerlerini 3 aylık olunca odalarını ayırmıştım ama bunu herhalde yataktan bile ayıramıcam yer yatağı yaparım artık odaya

Babası şehirdışında iki gündür o yüzden yanımda reflü yatağına koyup yatırdım ama üçümüz zor sığarız öyle 🤣

Back
X