2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Ben olmadım canım ama merakda etmiyorum olmak istemiyorum sanki olursam gene üreyecekmişim gibi hissediyorum😂
Bende olmayınca sürekli hamile miyim diye düşünüyorum 😅😅 kendime uygun güzel bir korunma yöntemi de bulamadım. Şu ilaçları iğneleri kadinlar üstünden bulacaklarına keşke erkekler için bulsalar ☹️

Ben de kan versem büyük ihtimalle böyle olacak dhskshs geçen eşimin arkadaşı ve hanımı geldiler başım ve boynum açık şekilde yanlarına gitmişim. Çocuk yere bakarak elif başın açık kalmış sanırım diyo fhdksbdmsns tesettürlü olduğumu unutmuşum tamamen fhzkshssosn

Ahahahah ben de elimde bebek varken içerden bebek sesi duyup 'aaa uyandı bebek' diye çok gittim içeri. Sonra bebek kucağımdayken beşiği salladım birkaç kere. Kafa kalmadı gerçekten 😅 Allah yardımcımız olsun

Ahahhshs Allah emi hiç güleceğim yoktu 😂 ben de aynı güne iki farklı misafir çift arkadaşımızı çağırmışım ikisine de aynı gün hazırlık yapmaya başlayınca fark ettim ikisi de geldi artık tanıştılar hjajshha
Ayy hepsine çok güldüm benim gibi olanlarda varmış demekki dedim yaa 😂
Bende bitane söyliyim okadar çokkkki
Büyük oğlum için bir ay önce hastane yatış işlemleri yapacaktık sen imzala dediler
Bende sabahtan beri bebek kucağımda geziyordum çok yorulmuştum bebeği koltuğa bırakıp imzalamaya başladım sonrada odaya çıkmaya gittim arkamdan hanfendiii diye bağırdılar bebeğinizi unuttunuz hiç umrumdada değil gibi yürüyordum unutmuşum meğersem😂
Ha bide misafirliğe gelen samimi arkadaşımın adını unuttum seslenip konuşamadım kızla 😂

Bende olmayınca sürekli hamile miyim diye düşünüyorum 😅😅 kendime uygun güzel bir korunma yöntemi de bulamadım. Şu ilaçları iğneleri kadinlar üstünden bulacaklarına keşke erkekler için bulsalar ☹️
Hah bende ondan muzdaribim neyapacağın hiç bilmiyorum elimi neye atsam elimde kalıyor hep yan etkilerle dolu

Hah bende ondan muzdaribim neyapacağın hiç bilmiyorum elimi neye atsam elimde kalıyor hep yan etkilerle dolu
Ben ileride 1 çocuk daha istemesem tüp bağlatmayı bile düşündüm. Prezervatif aşırı kuruluk ve şişme vs yapiyor muhtemelen cildim tepki gösteriyor, ilaç ile korunduğum süre depresyon belirtileri+mide bulantısı yaşadım, iğne denemeye çekindim çok fazla yan etkisi var, birde spiral deneyeceğim umarım sorun yaşamadan onu kullanabilirim

Ben ileride 1 çocuk daha istemesem tüp bağlatmayı bile düşündüm. Prezervatif aşırı kuruluk ve şişme vs yapiyor muhtemelen cildim tepki gösteriyor, ilaç ile korunduğum süre depresyon belirtileri+mide bulantısı yaşadım, iğne denemeye çekindim çok fazla yan etkisi var, birde spiral deneyeceğim umarım sorun yaşamadan onu kullanabilirim
Senin ilk bebeğin miydi canım ?
Spirali ne zaman düşünğyorsun taktırırsan tecrübelerini yazarmısın vajinismus öyküm olduğu için çok korkuyorum ondan bide komşum onla hamile kaldı diye tabi onunda yan etkileri hayati riskleri bile olabiliyormuş vazgeçirdi bu düşünceler işte de dediğin gibi iğne yaptıranlar da bin pişman diğerleride öyle
İmplant çok kafama yatıyıor du ondada çok pişman var aramızda düşünen varmı acaaba

Spirali ne zaman düşünğyorsun taktırırsan tecrübelerini yazarmısın vajinismus öyküm olduğu için çok korkuyorum ondan bide komşum onla hamile kaldı diye tabi onunda yan etkileri hayati riskleri bile olabiliyormuş vazgeçirdi bu düşünceler işte de dediğin gibi iğne yaptıranlar da bin pişman diğerleride öyle
İmplant çok kafama yatıyıor du ondada çok pişman var aramızda düşünen varmı acaaba
Ben de spiral düşünüyorum diğer yöntemlerin çok fazla olumsuz etkisini okudum. Mantığıma spiral artı prezervatif artı geri çekilme yattı 😂😂 şaka bir yana şu an en büyük korkum hamile kalmak önümüzdeki ay kontrole gidip taktıracağım riske atamam 🤷🏻‍♀️

Ben de spiral düşünüyorum diğer yöntemlerin çok fazla olumsuz etkisini okudum. Mantığıma spiral artı prezervatif artı geri çekilme yattı 😂😂 şaka bir yana şu an en büyük korkum hamile kalmak önümüzdeki ay kontrole gidip taktıracağım riske atamam 🤷🏻‍♀️
Prezervatif ile korunuyoruz ancak ben de spirale sıcak bakıyorum. Korkuyorum 🥲 daha bu kuzucuğa zor bakıyorum

En az 3 yöntem şart bemim içinde 😆

Kızlar ilk bebeği olanlara soruyorum özellikle doğumdan sonra bir rutin oluşturdunuz mu? Bizim 45 gün anneler geldi dönüşümlü kaldılar eşim salonda ben annemle bebekle yatıyordum çünkü çok horluyordu ve gece yardım etmek uyanmak istemiyordu. Evde anneler de olsa yabancı biri olmasından rahatsız oluyordu ama bir işin ucundan tutmsfığı için mecburduk. Tam anneler gitti iki hafta yalnız kaldık bu kez de ameliyat oldum bir hafta hastanede kaldım bir haftadır da yine anneler bana bakmaya geldi. Artık karı koca gibi hissetmiyorum birbirimizi zaten tüp bebek olduğu için aylardır ilişki yasaktı doğumdan sonra da öyle bir ortam olmadı. Yabancı gibi geliyor bana ve ameliyat sürecinde destek yerine sürekli zorbalık yaptı hasta olmak benim suçummuş vs vs dün evde yalnız kalınca tartışmalar başladı tırmandı ben bebeği emzirirken koluma bacağıma vurmaya kadar ileri gitti. Ben artık boşanmak istediğime karar verdim ama oğlum daha 2 aylık bu işin içinden nasıl çıkıcam acaba zamanla düzelir mi bilmiyorum

Kızlar ilk bebeği olanlara soruyorum özellikle doğumdan sonra bir rutin oluşturdunuz mu? Bizim 45 gün anneler geldi dönüşümlü kaldılar eşim salonda ben annemle bebekle yatıyordum çünkü çok horluyordu ve gece yardım etmek uyanmak istemiyordu. Evde anneler de olsa yabancı biri olmasından rahatsız oluyordu ama bir işin ucundan tutmsfığı için mecburduk. Tam anneler gitti iki hafta yalnız kaldık bu kez de ameliyat oldum bir hafta hastanede kaldım bir haftadır da yine anneler bana bakmaya geldi. Artık karı koca gibi hissetmiyorum birbirimizi zaten tüp bebek olduğu için aylardır ilişki yasaktı doğumdan sonra da öyle bir ortam olmadı. Yabancı gibi geliyor bana ve ameliyat sürecinde destek yerine sürekli zorbalık yaptı hasta olmak benim suçummuş vs vs dün evde yalnız kalınca tartışmalar başladı tırmandı ben bebeği emzirirken koluma bacağıma vurmaya kadar ileri gitti. Ben artık boşanmak istediğime karar verdim ama oğlum daha 2 aylık bu işin içinden nasıl çıkıcam acaba zamanla düzelir mi bilmiyorum
İlk bebekte özellikle kavga çok oluyor geriyor insan çünkğ anne de baba da hayatı bitmiş gibi hissediyor. Özel hayat da olmayınca ipler kopuyor biz de eşimle ilk çocukta aşırı tartışırdık kapıları kırmıştı vurup eşim. Bu ikinci de okadar iyi ki okadar sabırlı ki galiba bu günlerin geçeceğini bildiğimiz için ikimiz de daha iyiyiz bunda. Bence ilkte gerçekten o ilk dönem anne baba çok zorlamıyor özellikle özel hayat bence çok önemli o durumları biraz eskiye dönmeye çalışın birliktelik oldukça insan yeniden ısınıyor yeniden iyi hissediyor hem sen hem eşin daha motive oluyorsunuz günlük hayata .

Herkes az çok sıkıntılar yaşıyor. Bizim hayatımızda hiçbir şey değişmedi diyen yalan söylüyordur. Bebeğe alışınca, biraz büyüyünceye kadar sıkıntılar olur sonra düzelir genelde. Düzelir demek istiyorum ama vurmak ne demek ya? Yeni doğum yapmış, sabahtan akşama çocuklar uğraşan üstelik ameliyat olmuş kadına hangi hakla vurabiliyor o kadar sinirlendim ki. Al karşına konuş bir an önce fiziksel olarak hiçbir şekilde sana dokunamaz, terbiyesiz. Ne tavsiye vereceğimi de bilmiyorum gerçekten ama ciddi bir tepki koyman gerekiyor. Aklını başına alsın ne yaptığını bir sorgulasın.

Çok üzüldüm erkeklerin böyle olması insanı sinir ediyor. Çocuğunu emziren kadına vurmak nedir ya. Biz de ilk çocuktan sonra çok yabancı kaldık birbirimize, çok kavgalar ettik ama oğlum biraz büyüyüp düzenimize alışınca düzelmişti her şey. Sonra unutup ikinciyi yaptık işte. Yine kavgalar oluyor ama sabretmek lazım diyorum. Sabah boşanıp akşam çoluk çocuk yemeğe çıkıyoruz. Erkekler de baba olduktan sonra afallıyor çok değişik bir sorumluluk yükleniyor ama tabii ki biz kadınların yaşadığı zorlukların zerresi kadar değil onların yaşadıkları. Sizin işin içinde şiddet var, sağlık sorunlarıyla uğraşıyorsunuz üstüne. Yani ne desem bilemedim. Şiddet hele ki kucağınızda bebek varken... Ben düzelir, biraz zamana bırakım derdim ama şiddete çözüm yok maalesef.

Tabi yaptırınca zor mu söylerim. Ben vajinusmus değildim ama ilk deneyimim 1 haftada falan oldu, muayeneler de hep beni geriyor😆 ilk bebeğim. Spirali süresi dolunca değiştirmek lazım yoksa hamile kalınabilir, birde kayma olabiliyormuş ama onu anlayabilirsiniz diyorlar bakalım deneyince söylerim. Implanti ilk kez duydum, açıkçası spiral harici diğerlerinin yan etkileri beni rahatsız ediyor

Doğumdan sonra erkekler de ufak çaplı bir bunalıma girebiliyor düzelmesini umuyorum en kısa zamanda ama önceden de böyle şiddet eğilimi var mıydı eşinizin size karşı

Bana en korkuncu spiral geliyor içimizde bir cisim, kayarsa hamile kalırız, gidip çevre organlara saplanan vakalar varmış falan, sonra o gidip bebeğe de batabilir burda çok kötü şeyler okumuştum galiba ondan dolayı. Ben tekrar istemiyorum ve 'bir kazadır doğururum' diyecek şansım da yok 🙃 nedir ki en etkili olanı acaba.

Back
X