- 5 Ağustos 2023
- 1.390
- 2.424
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet oda sıcaklığında tutuyorum neden ki ? Açıkçası doktora sormadan aldım relaktazı etrafımda ds kullanan vardı bende öyle duyumlar üzerine aldım yani iyi de geldi. Mama da laktozsuz golden goat var bildiğim o da iki gün kullandım çok gaz yaptı sanki yaSiz mama kullanıyorsunuz sanirm relaktaz vermek yerine laktozsuz mama neden vermedi doktor acaba ? Bi de relaktazi nasi kullaniyosunuz oda sıcaklığında mi tutuyorsunuz
Anne sutunde sut urunu tuketmeseniz bile doğal olarak laktoz bulunuyo o yuzden laktoz intoleransi olan bebeklere laktaz veriyorlar ama mama kullaniyosa ve mama laktozsuzsa damlaya gerek yok. Ben baska bi marka laktaz kullaniyorum acildiktan sonra buzdolabinda saklanmasi gerekiyor enzimler canli oldugu icin eviniz cok sicaksa bozulup etkisini kaybediyordur. (Basima geldi) Bir sure iyi gelip sonradan gelmediyse ondandir. Bir de normal laktoz iceren mama kullanıyorsaniz her mama vermedn once vermeniz gerekiyor nasi kullaniyorsunuz bilmiyorum ama bildiklerimi soyliyimEvet oda sıcaklığında tutuyorum neden ki ? Açıkçası doktora sormadan aldım relaktazı etrafımda ds kullanan vardı bende öyle duyumlar üzerine aldım yani iyi de geldi. Mama da laktozsuz golden goat var bildiğim o da iki gün kullandım çok gaz yaptı sanki ya
Ay ne kadar nazik promptlar jsbxjsdhsjdkd ben var ya ters düz ediyorum, hakaretler havada uçuşuyor istediğim şeyi düzgün anlamadığı zaman.Evet , “Bebeğim 3 aylık sabah saat 7 de uyandı bana bu bilgilere göre uyku tablosu hazırlar mısın ?” Diyorum hergün uyanma saatine göre değiştiriyorum en iyi böyle oluyor az çok uymaya çalışıyoruz özellik uyanıklık saatlerinde asla uyuymuyorum uyuyorsada uyandırıyorum biraz kendime görede şekil veriyorum bide uyku saatinde uyumuyorsa o saati uyudu sayıp ilerlemek çok önemli oluyor
Henüz donemedikleri için gozetimsiz olarak öyle yatırmayı uygun görüyorlar mi bilmiyorumGece uyurken bebeğini yüz üstü yatıran var mı? Sanki benim bebeğimin kafası düzleşiyor gibi o sebepten gündüzleri yüzüstü yatırıp izliyorum ama gece cesaret edemiyorumkafasını çevirip istediği gibi yapıyor o yüzden yan cevirme vs de işe yaramıyor
2. Dediğine göre bebiş 4 aylık galiba benim henüz 4 e girmedi ilk karma verem asilarinda hiç huysuzluk dahi olmadığı için bir şey diyemiyorumMerhabalar, herkes bebeğini sağlıkla büyütsün öncelikleyeğenim için bu gruba yazıyorum belki bir fikir olur bize diye, yaşayan vardır diye. 2. Karma ve rota aşısı oldu dün. Ayrıca veremde olacak bu ayda. Aşı sonrası huzursuzluk vs normalde bir sıçrama oluyor çocukta uyurken ani oda onu uyandırıyor ağlıyor daha çok. Hiç yaşayan var mı?
Evet laktoz içeren mama kullanıyorum sma comfort. Relaktaz ı da her mama öncesi 8 damla veriyorum canım ama dolapta saklanması gerektiğini bilmiyordum. Evim de çok sıcak hep güneş alıyor kaldırayım dolaba o zaman. Zaten bir kutu bitmişti dün yenisini aldık onu da dolapta bırakayım artık.Anne sutunde sut urunu tuketmeseniz bile doğal olarak laktoz bulunuyo o yuzden laktoz intoleransi olan bebeklere laktaz veriyorlar ama mama kullaniyosa ve mama laktozsuzsa damlaya gerek yok. Ben baska bi marka laktaz kullaniyorum acildiktan sonra buzdolabinda saklanmasi gerekiyor enzimler canli oldugu icin eviniz cok sicaksa bozulup etkisini kaybediyordur. (Basima geldi) Bir sure iyi gelip sonradan gelmediyse ondandir. Bir de normal laktoz iceren mama kullanıyorsaniz her mama vermedn once vermeniz gerekiyor nasi kullaniyorsunuz bilmiyorum ama bildiklerimi soyliyim![]()
Benimkinin de kafası füze gibi hiç sırt üstü yatmıyor hep yan yatırıyordum doğduğundan beri bir sağa bir sola olacak şekilde. Şimdi sırt üstümkoyayım kafası biraz düzleşsin diyorum durmuyor hemen kafasını sağa yada sola çeviriyor sırt üstüm koyduğum anda şaka gibi :) kafası uzun kaldı çocuğunAy ne kadar nazik promptlar jsbxjsdhsjdkd ben var ya ters düz ediyorum, hakaretler havada uçuşuyor istediğim şeyi düzgün anlamadığı zaman.yapay zeka ayağa kalksa ilk gelip beni öldürecek snsbahhsshdjdj
Henüz donemedikleri için gozetimsiz olarak öyle yatırmayı uygun görüyorlar mi bilmiyorumbebeden sonra gpt artık yazılım dışında bebe için kullaniyorum snxbbdnxjd o da böyle diyo
![]()
Aaaa sen yazilimci misin ben de yazılımcıyim ilk defa meslektasima denk geldim buralarda. su an sevindim niyeyse dhdhdjejAy ne kadar nazik promptlar jsbxjsdhsjdkd ben var ya ters düz ediyorum, hakaretler havada uçuşuyor istediğim şeyi düzgün anlamadığı zaman.yapay zeka ayağa kalksa ilk gelip beni öldürecek snsbahhsshdjdj
Henüz donemedikleri için gozetimsiz olarak öyle yatırmayı uygun görüyorlar mi bilmiyorumbebeden sonra gpt artık yazılım dışında bebe için kullaniyorum snxbbdnxjd o da böyle diyo
![]()
Evettt birebir bunu yaşıyoruz .ayrılmıyo benden aslaaa ayrılmıyo yavrum.babasına sinir olmaya başladım biraz adam da dursa kollarımın ağrısı azalcak ama yokk illa bende.Ya benim bebe kocamda asla durmuyo sizin de öyle mi? Eline veririm sakinken dus alicam diye giderim geldigimde cilginca agliyo olur, çocuk asla durmuyo adamda. Uyumak uzere birakirim ana kucagini sallasin diye aglama sesi gelir hemen. Max aglatmadan gecirdikleri zaman 15 dk.
Ayy ben de sinir oluyorum artik biliyorum bilerek yapmiyo ama kollarim agrimis oluyo biraz olsun dinlenemiyorum ayni şekilde insan ana kucaginda uyumak uzere olan cocugu nasil aglatir deli oluyorum, annemde duruyo mesela uzun sure aglamadan ilgilenebiliyor oEvettt birebir bunu yaşıyoruz .ayrılmıyo benden aslaaa ayrılmıyo yavrum.babasına sinir olmaya başladım biraz adam da dursa kollarımın ağrısı azalcak ama yokk illa bende.
Tek olsaydı al kucağına yatağı ortala( ne olur ne olmaz uyku hali diye) sen de uyu bebeyle derdim ama bir kuş daha olunca işte zorSabah 5:39 dan beri iki üç defa 10-15 dk lık uykuyla duruyor gün içerisinde hep böylekucağımda uyuyor yatağa koyunca cin gibi.. Oğlana kahvaltı zor hazırladım. Şimdi de kahve istiyor küçük bey
![]()
Tutmayı beceremiyo olabilirYa benim bebe kocamda asla durmuyo sizin de öyle mi? Eline veririm sakinken dus alicam diye giderim geldigimde cilginca agliyo olur, çocuk asla durmuyo adamda. Uyumak uzere birakirim ana kucagini sallasin diye aglama sesi gelir hemen. Max aglatmadan gecirdikleri zaman 15 dk.
Ben çalışmayan yazilimciyim kismetse bir gün.... İlk işime girerek diplomamı taçlandırıcamAaaa sen yazilimci misin ben de yazılımcıyim ilk defa meslektasima denk geldim buralarda. su an sevindim niyeyse dhdhdjejbugun yapay zekaya beni ciz dedim bebekli perisan bi anne çizdi daha oncelerde laptoplu is kadini ciziyordu sgshs (bi tik uzdu
)
Gece korkuyorum yatırmaya gündüz de çok yatırmıyorum kafası düzleşmeye başladı ama sıkıntı etme düzeliyor böyle kalmıyor bir yaşında tekrar şekilleniyor bu zamandaki yamukluk vs kalmıyorGece uyurken bebeğini yüz üstü yatıran var mı? Sanki benim bebeğimin kafası düzleşiyor gibi o sebepten gündüzleri yüzüstü yatırıp izliyorum ama gece cesaret edemiyorumkafasını çevirip istediği gibi yapıyor o yüzden yan cevirme vs de işe yaramıyor
Aşı sonrası Huzursuzluk oldu hafif ateş olsdu ama sıçrama aşıya bağlı oldumu onu bilemiyorum canım sıçraması ara ara hep varMerhabalar, herkes bebeğini sağlıkla büyütsün öncelikleyeğenim için bu gruba yazıyorum belki bir fikir olur bize diye, yaşayan vardır diye. 2. Karma ve rota aşısı oldu dün. Ayrıca veremde olacak bu ayda. Aşı sonrası huzursuzluk vs normalde bir sıçrama oluyor çocukta uyurken ani oda onu uyandırıyor ağlıyor daha çok. Hiç yaşayan var mı?
Eskiden naziktikte işte şimdi canevar olduğumuza bakmaAy ne kadar nazik promptlar jsbxjsdhsjdkd ben var ya ters düz ediyorum, hakaretler havada uçuşuyor istediğim şeyi düzgün anlamadığı zaman.yapay zeka ayağa kalksa ilk gelip beni öldürecek snsbahhsshdjdj
![]()
benim kocamdada durmazlar bir tek omzuna yatırırsa orda uyuyorlar benim omzumda durmuyorlar heralde diyorum geniş omuz seviyor benim bebiler uyutamazsam son çare bunu yapıyoruz bir deneyin bakalımYa benim bebe kocamda asla durmuyo sizin de öyle mi? Eline veririm sakinken dus alicam diye giderim geldigimde cilginca agliyo olur, çocuk asla durmuyo adamda. Uyumak uzere birakirim ana kucagini sallasin diye aglama sesi gelir hemen. Max aglatmadan gecirdikleri zaman 15 dk.
Yok kiz omzunda kolunda her yerinde deniyo durmuyobenim kocamdada durmazlar bir tek omzuna yatırırsa orda uyuyorlar benim omzumda durmuyorlar heralde diyorum geniş omuz seviyor benim bebiler uyutamazsam son çare bunu yapıyoruz bir deneyin bakalım![]()
Sabah 5:39 dan beri iki üç defa 10-15 dk lık uykuyla duruyor gün içerisinde hep böylekucağımda uyuyor yatağa koyunca cin gibi.. Oğlana kahvaltı zor hazırladım. Şimdi de kahve istiyor küçük bey
![]()