2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Gece uyurken bebeğini yüz üstü yatıran var mı? Sanki benim bebeğimin kafası düzleşiyor gibi o sebepten gündüzleri yüzüstü yatırıp izliyorum ama gece cesaret edemiyorum ☹️ kafasını çevirip istediği gibi yapıyor o yüzden yan cevirme vs de işe yaramıyor

Siz mama kullanıyorsunuz sanirm relaktaz vermek yerine laktozsuz mama neden vermedi doktor acaba ? Bi de relaktazi nasi kullaniyosunuz oda sıcaklığında mi tutuyorsunuz
Evet oda sıcaklığında tutuyorum neden ki ? Açıkçası doktora sormadan aldım relaktazı etrafımda ds kullanan vardı bende öyle duyumlar üzerine aldım yani iyi de geldi. Mama da laktozsuz golden goat var bildiğim o da iki gün kullandım çok gaz yaptı sanki ya

Merhabalar, herkes bebeğini sağlıkla büyütsün öncelikle 🫶🏼 yeğenim için bu gruba yazıyorum belki bir fikir olur bize diye, yaşayan vardır diye. 2. Karma ve rota aşısı oldu dün. Ayrıca veremde olacak bu ayda. Aşı sonrası huzursuzluk vs normalde bir sıçrama oluyor çocukta uyurken ani oda onu uyandırıyor ağlıyor daha çok. Hiç yaşayan var mı?

Evet oda sıcaklığında tutuyorum neden ki ? Açıkçası doktora sormadan aldım relaktazı etrafımda ds kullanan vardı bende öyle duyumlar üzerine aldım yani iyi de geldi. Mama da laktozsuz golden goat var bildiğim o da iki gün kullandım çok gaz yaptı sanki ya
Anne sutunde sut urunu tuketmeseniz bile doğal olarak laktoz bulunuyo o yuzden laktoz intoleransi olan bebeklere laktaz veriyorlar ama mama kullaniyosa ve mama laktozsuzsa damlaya gerek yok. Ben baska bi marka laktaz kullaniyorum acildiktan sonra buzdolabinda saklanmasi gerekiyor enzimler canli oldugu icin eviniz cok sicaksa bozulup etkisini kaybediyordur. (Basima geldi) Bir sure iyi gelip sonradan gelmediyse ondandir. Bir de normal laktoz iceren mama kullanıyorsaniz her mama vermedn once vermeniz gerekiyor nasi kullaniyorsunuz bilmiyorum ama bildiklerimi soyliyim 😊

Evet , “Bebeğim 3 aylık sabah saat 7 de uyandı bana bu bilgilere göre uyku tablosu hazırlar mısın ?” Diyorum hergün uyanma saatine göre değiştiriyorum en iyi böyle oluyor az çok uymaya çalışıyoruz özellik uyanıklık saatlerinde asla uyuymuyorum uyuyorsada uyandırıyorum biraz kendime görede şekil veriyorum bide uyku saatinde uyumuyorsa o saati uyudu sayıp ilerlemek çok önemli oluyor
Ay ne kadar nazik promptlar jsbxjsdhsjdkd ben var ya ters düz ediyorum, hakaretler havada uçuşuyor istediğim şeyi düzgün anlamadığı zaman. 😂 yapay zeka ayağa kalksa ilk gelip beni öldürecek snsbahhsshdjdj
Gece uyurken bebeğini yüz üstü yatıran var mı? Sanki benim bebeğimin kafası düzleşiyor gibi o sebepten gündüzleri yüzüstü yatırıp izliyorum ama gece cesaret edemiyorum ☹️ kafasını çevirip istediği gibi yapıyor o yüzden yan cevirme vs de işe yaramıyor
Henüz donemedikleri için gozetimsiz olarak öyle yatırmayı uygun görüyorlar mi bilmiyorum:( bebeden sonra gpt artık yazılım dışında bebe için kullaniyorum snxbbdnxjd o da böyle diyo :(

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-18-10-25-41-497_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-06-18-10-25-41-497_com.android.chrome.webp
    35 KB · Görüntüleme: 34
Merhabalar, herkes bebeğini sağlıkla büyütsün öncelikle 🫶🏼 yeğenim için bu gruba yazıyorum belki bir fikir olur bize diye, yaşayan vardır diye. 2. Karma ve rota aşısı oldu dün. Ayrıca veremde olacak bu ayda. Aşı sonrası huzursuzluk vs normalde bir sıçrama oluyor çocukta uyurken ani oda onu uyandırıyor ağlıyor daha çok. Hiç yaşayan var mı?
2. Dediğine göre bebiş 4 aylık galiba benim henüz 4 e girmedi ilk karma verem asilarinda hiç huysuzluk dahi olmadığı için bir şey diyemiyorum:( Şubat grubuna bir sorun isterseniz onlar olmuştur 2. Dozları daha iyi bilirler diye düşünüyorum 🥹 inşallah kısa sürer minik kuşun huzursuzluğu ❤️

Anne sutunde sut urunu tuketmeseniz bile doğal olarak laktoz bulunuyo o yuzden laktoz intoleransi olan bebeklere laktaz veriyorlar ama mama kullaniyosa ve mama laktozsuzsa damlaya gerek yok. Ben baska bi marka laktaz kullaniyorum acildiktan sonra buzdolabinda saklanmasi gerekiyor enzimler canli oldugu icin eviniz cok sicaksa bozulup etkisini kaybediyordur. (Basima geldi) Bir sure iyi gelip sonradan gelmediyse ondandir. Bir de normal laktoz iceren mama kullanıyorsaniz her mama vermedn once vermeniz gerekiyor nasi kullaniyorsunuz bilmiyorum ama bildiklerimi soyliyim 😊
Evet laktoz içeren mama kullanıyorum sma comfort. Relaktaz ı da her mama öncesi 8 damla veriyorum canım ama dolapta saklanması gerektiğini bilmiyordum. Evim de çok sıcak hep güneş alıyor kaldırayım dolaba o zaman. Zaten bir kutu bitmişti dün yenisini aldık onu da dolapta bırakayım artık.

Ay ne kadar nazik promptlar jsbxjsdhsjdkd ben var ya ters düz ediyorum, hakaretler havada uçuşuyor istediğim şeyi düzgün anlamadığı zaman. 😂 yapay zeka ayağa kalksa ilk gelip beni öldürecek snsbahhsshdjdj

Henüz donemedikleri için gozetimsiz olarak öyle yatırmayı uygun görüyorlar mi bilmiyorum:( bebeden sonra gpt artık yazılım dışında bebe için kullaniyorum snxbbdnxjd o da böyle diyo :(
Benimkinin de kafası füze gibi hiç sırt üstü yatmıyor hep yan yatırıyordum doğduğundan beri bir sağa bir sola olacak şekilde. Şimdi sırt üstümkoyayım kafası biraz düzleşsin diyorum durmuyor hemen kafasını sağa yada sola çeviriyor sırt üstüm koyduğum anda şaka gibi :) kafası uzun kaldı çocuğun

Ya benim bebe kocamda asla durmuyo sizin de öyle mi? Eline veririm sakinken dus alicam diye giderim geldigimde cilginca agliyo olur, çocuk asla durmuyo adamda. Uyumak uzere birakirim ana kucagini sallasin diye aglama sesi gelir hemen. Max aglatmadan gecirdikleri zaman 15 dk.

Aaaa sen yazilimci misin ben de yazılımcıyim ilk defa meslektasima denk geldim buralarda. su an sevindim niyeyse dhdhdjej 😁 bugun yapay zekaya beni ciz dedim bebekli perisan bi anne çizdi daha oncelerde laptoplu is kadini ciziyordu sgshs (bi tik uzdu😅)

Ya benim bebe kocamda asla durmuyo sizin de öyle mi? Eline veririm sakinken dus alicam diye giderim geldigimde cilginca agliyo olur, çocuk asla durmuyo adamda. Uyumak uzere birakirim ana kucagini sallasin diye aglama sesi gelir hemen. Max aglatmadan gecirdikleri zaman 15 dk.
Evettt birebir bunu yaşıyoruz .ayrılmıyo benden aslaaa ayrılmıyo yavrum.babasına sinir olmaya başladım biraz adam da dursa kollarımın ağrısı azalcak ama yokk illa bende.

Evettt birebir bunu yaşıyoruz .ayrılmıyo benden aslaaa ayrılmıyo yavrum.babasına sinir olmaya başladım biraz adam da dursa kollarımın ağrısı azalcak ama yokk illa bende.
Ayy ben de sinir oluyorum artik biliyorum bilerek yapmiyo ama kollarim agrimis oluyo biraz olsun dinlenemiyorum ayni şekilde insan ana kucaginda uyumak uzere olan cocugu nasil aglatir deli oluyorum, annemde duruyo mesela uzun sure aglamadan ilgilenebiliyor o

Sabah 5:39 dan beri iki üç defa 10-15 dk lık uykuyla duruyor gün içerisinde hep böyle 😞 kucağımda uyuyor yatağa koyunca cin gibi.. Oğlana kahvaltı zor hazırladım. Şimdi de kahve istiyor küçük bey 🤣🤣
Tek olsaydı al kucağına yatağı ortala( ne olur ne olmaz uyku hali diye) sen de uyu bebeyle derdim ama bir kuş daha olunca işte zor :( kahve keyfisi yapmak istemiş bsbdbdnd
Tutmayı beceremiyo olabilir 🥹 benim kuş da kucaktayken yatirir gibi tutunca hemen miziklaniyor kaldiralim diye yani kucakta da olsa uzanir şekilde olmak istemiyor nasıl tuttuklarina vs bir bakın olmazsa 🫠
Aaaa sen yazilimci misin ben de yazılımcıyim ilk defa meslektasima denk geldim buralarda. su an sevindim niyeyse dhdhdjej 😁 bugun yapay zekaya beni ciz dedim bebekli perisan bi anne çizdi daha oncelerde laptoplu is kadini ciziyordu sgshs (bi tik uzdu😅)
Ben çalışmayan yazilimciyim kismetse bir gün.... İlk işime girerek diplomamı taçlandırıcam 😂😂😂 fazla yok evet ama Şubat analarinda da vardı sanki ben öyle hatırlıyorum 😂 baei takım elbiseli az perişan bir anne cizseydi snsbhsbdn zaten bebe dogdugundan beri elim klavye görmedi gpt kullanımım da artık aha böyle evrildi 😂😂😂

Eklentiler

• IMG_20250618_120812.webp
    IMG_20250618_120812.webp
    20 KB · Görüntüleme: 31
Gece korkuyorum yatırmaya gündüz de çok yatırmıyorum kafası düzleşmeye başladı ama sıkıntı etme düzeliyor böyle kalmıyor bir yaşında tekrar şekilleniyor bu zamandaki yamukluk vs kalmıyor

Aşı sonrası Huzursuzluk oldu hafif ateş olsdu ama sıçrama aşıya bağlı oldumu onu bilemiyorum canım sıçraması ara ara hep var

Eskiden naziktikte işte şimdi canevar olduğumuza bakma 😆

benim kocamdada durmazlar bir tek omzuna yatırırsa orda uyuyorlar benim omzumda durmuyorlar heralde diyorum geniş omuz seviyor benim bebiler uyutamazsam son çare bunu yapıyoruz bir deneyin bakalım😄

benim kocamdada durmazlar bir tek omzuna yatırırsa orda uyuyorlar benim omzumda durmuyorlar heralde diyorum geniş omuz seviyor benim bebiler uyutamazsam son çare bunu yapıyoruz bir deneyin bakalım😄
Yok kiz omzunda kolunda her yerinde deniyo durmuyo 😂 dizine yatirinca duruyo nadiren

O sana senin kokuna alışmış sensiz bile duramadı dün minnoş işte 🥹Bu arada söylemeden edemeyeceğim çok tatlısın🥰🥰
Sabah 5:39 dan beri iki üç defa 10-15 dk lık uykuyla duruyor gün içerisinde hep böyle 😞 kucağımda uyuyor yatağa koyunca cin gibi.. Oğlana kahvaltı zor hazırladım. Şimdi de kahve istiyor küçük bey 🤣🤣

Back
X