Kızlar dr 9. Ayda kan tahlili yaptırmamızı istedi, genel rutin olarak, ama ası bile zor olurken kan verme işi beni tedirgin ediyor, sanırım yaptırmayacagım, siz ne dusunuyorsunuz
Bizim de doktorumuz bahsetmişti bu tahlilden. Demir, b12, dvit değerlerine filan bakacaklar. Takviyeler kullanıyoruz ama ne kadar etkili görmek lazım. Benim oğlumun başı aşırı terliyor, yattığı zaman kafasının izi çıkacak kadar ve kış oldu hala devam. Doktor bu değerlerden birinin eksikliğindendir muhtemelen dedi tahlil yapmadı o zaman ama şimdi kesin yaptıracağım. Vitamin eksikliğini bilmiyorum ama genetik olma ihtimali çok yüksek dedesi de yastığında havluyla yatar, onun da başı çok terler
Biraz ağlayacaklar ama onların iyiliği için bence siz de yaptırmayı bir kez daha düşünün
Kızlar dr 9. Ayda kan tahlili yaptırmamızı istedi, genel rutin olarak, ama ası bile zor olurken kan verme işi beni tedirgin ediyor, sanırım yaptırmayacagım, siz ne dusunuyorsunuz
Biz 8.ayda yaptirdik. Oglumda hafif kansizlik cikti kan damlasinin dozunu arttirdi. Ben herhangi bir sorun varsa oncesinden tespit edilmesi ve tedaviye baslanmasi acisindan yaptirmanizi oneririm. 9.ay kkk asisini yaptirmayacagim. Salgin olan sehirlerde tavsiye ediliyormus. Fazla doz asiya gerek gormuyorum
9.ayına gelmiş halen dişi olmayan bebiş anneleri. Pankek, köfte filan veriyor musunuz? Ben hala sadece çorba, meyveli muhallebi veriyorum. Yani aslında meyveleri iri taneli bırakıyorum, ağzında çevirip yutabiliyor ama yine de vermedim şimdiye kadar.
ben öyle köfte olarak direk eline veremiyorum kadınbudu köfte vardı içinden tırtıklayarak verdim. elimle birax ezip veriyorum ne versem çünkü diş sıfır
biz yaptırdık iyi ki yaptırmışız karaciğer enzimleri yüksek çıktı tesadüfen oyle fark edildi. şuan akıntısı var kesilmesini bekliyoruz tekrar bakılacak
Biz 8.ayda yaptirdik. Oglumda hafif kansizlik cikti kan damlasinin dozunu arttirdi. Ben herhangi bir sorun varsa oncesinden tespit edilmesi ve tedaviye baslanmasi acisindan yaptirmanizi oneririm. 9.ay kkk asisini yaptirmayacagim. Salgin olan sehirlerde tavsiye ediliyormus. Fazla doz asiya gerek gormuyorum
Ben de aşıyı yaptırmayacağım. Aynısı 1 yaşta tekrar yapılıyor zaten. Doktorumuz (bir baba olarak konuşuyorum dedi) Suriyelilerden dolayı oluşabilecek salgınların önüne geçmek için araya bu aşıyı sıkıştırdıklarını, ona da kalsa o da yaptırmayacağını söylemişti. Ama sanırım artık imza karşılığı aşıyı yaptırmamayı kabul ediyorsunuz
Kıyma katıyorum çorbasının içine, balık da dediğiniz gibi parmağımla ezip veriyorum. Benim bahsettiğim daha iri parçalardı. Muzu mesela yumuşak olduğu için iri parçayı ağzında çevirip yutabiliyor, aynı büyüklükte bir köfte parçasını da yutabilir mi acaba
Direk bütün olarak eline vermiyorum tabiki iyi pişiriyorum elimle çatalla biraz ezip veriyorum. Büyük parça halinde versem yiyemez bizimkide. Köfteyi eti kendi yediğimiz şekilde yapıyorum ama iyi pişmiş oluyor o şekilde bir kaç verdim baktım yiyiyor hep öyle vermeye başladım.