Bende inanılmaz leke oluştu maske gibi hatta baktıkça üzülüyorum,oğlumda cildin pasparlak o kadar güzeldiki şimdi ise aynalara bakmaya mecazim yok.memelerde olmadı ama sadece uç kısımların koyulaştıKızlar yüzünde lekelenme olan oldu mu özellikle kız anneleri, eskiden kız annelerinin cildi bozulur derlerdi. Benım elmacık kemiklerde ufaktan lekeler oldu acaba yazdan güneşten mi yaştan mı yoksa gebelik mi umarım geçicidir. Bu arada memelerde areola koyulaşıyrodu ama tüm meme olmamıştı bende. Şimdi memem de komple koyulaşmış bu neeeeee:)
Bu kasıntı galiba psikolojik ya burda bir iki kişiden okudum,o geceden oturdum biraz nette araştırdım birazda korktum olursa diye. bir iki saat sonra bir kaşınma geldi el ayakta böyle bişey yok.Ben de biraz endişe panik başladı galiba stres yapıyorum. Psikolojik mi kaşınıyorum acaba. Kendi paniğim ile tansiyonumu anlık yükselten bir insan çünküsonlara yaklaştıkça kendimi çok dinlemeye başladım.
Bende sürekli böyle şeyleri araştırıyorum okuyorum yani dedim kendime otur kitap oku yok ille foruma bakcam internete bakcamBu kasıntı galiba psikolojik ya burda bir iki kişiden okudum,o geceden oturdum biraz nette araştırdım birazda korktum olursa diye. bir iki saat sonra bir kaşınma geldi el ayakta böyle bişey yok.
Sonra kızdım kendime her kötü şeyi zorla cagırıyorum diye sildim hafızamdan uyudum o andan itibaren hiç bir kasıntı yok.düşünüp dursam yine kaşınırdım kesin
benim yüzümde olmadı hatta daha bir parlak ve güzel gibiyim ama bikini bölgesinde kararma oldu göbeğimdeki normal minnacık tüyler karardiKızlar yüzünde lekelenme olan oldu mu özellikle kız anneleri, eskiden kız annelerinin cildi bozulur derlerdi. Benım elmacık kemiklerde ufaktan lekeler oldu acaba yazdan güneşten mi yaştan mı yoksa gebelik mi umarım geçicidir. Bu arada memelerde areola koyulaşıyrodu ama tüm meme olmamıştı bende. Şimdi memem de komple koyulaşmış bu neeeeee:)
Çoook geçmişler olsun. Aklımdasın merak ettim seni. İyi olmana çok sevindim. Ameliyat yerin neden enfeksiyon kapmış. Hastane hatası olur genelde böyle şeyler ama. Ne oldu tam olarak canım?Ameliyatlarımı tamamlayıp geldim kızlar evdeyim. Enfeksiyona çok çok dikkat edin lütfen . Bebeklerin de benım de crp düştü artık sükür ama bu süreçte 17 kılo vermısım ıkı haftada . Geçen gün İlk defa oğlumu kucagıma aldımkızımı da yarın alıcam nasipse. Onları hastanede bırakıp gelmek çok zor oluyor gerçekten inşallah bir an önce saglıkla evimize getirebiliriz
ayyy cok sevindimmmm temas başladılar demek ki çok iyi gidiyorsunuz çok çok maşallah 3unuze de kilo vermen normal canım toparlarsin şimdi evinde sağlıklı beslenmene bak. Bol bol sütün olsun insallahhhAmeliyatlarımı tamamlayıp geldim kızlar evdeyim. Enfeksiyona çok çok dikkat edin lütfen . Bebeklerin de benım de crp düştü artık sükür ama bu süreçte 17 kılo vermısım ıkı haftada . Geçen gün İlk defa oğlumu kucagıma aldımkızımı da yarın alıcam nasipse. Onları hastanede bırakıp gelmek çok zor oluyor gerçekten inşallah bir an önce saglıkla evimize getirebiliriz
Yok bende zaten enfeksiyon olduğu ıcın erken doğum yapmışım. Bebekler de enfekte olarak doğmuş zaten ben üzülmeyeyim diye soylememısler. Oğlum entube edılmıstı doğduktan ıkı gün sonra yazdım mı hatırlamıyorum o zaman bıle bilmiyodum . Yani bebekler bi kaç gün daha dursa karnımda ölürmüş öyle diyeyım. Geçti gitti şükür karnımdaki dikişler de duzelıp bebekler de eve gelince tamamen rahatlamıs olucamÇoook geçmişler olsun. Aklımdasın merak ettim seni. İyi olmana çok sevindim. Ameliyat yerin neden enfeksiyon kapmış. Hastane hatası olur genelde böyle şeyler ama. Ne oldu tam olarak canım?
İnşallah ya..Süt gelmez ya da üzüntüden kesilir diye baya korktuk ama süt de geliyor şükür. Zaten kilolu gebeydım. Kılo vermem ıyı oluyor suan. Ayy bi de kızımı görmeniz lazım teyzelerii durmadan gülüyor nazar edecekler diye korkuyorum. Oğlum da koca adamlar gibi gerine gerine yatıyorayyy cok sevindimmmm temas başladılar demek ki çok iyi gidiyorsunuz çok çok maşallah 3unuze de kilo vermen normal canım toparlarsin şimdi evinde sağlıklı beslenmene bak. Bol bol sütün olsun insallahhh
Geçmişler olsun canım,senin için zor günlerdi ama evlatlarına sarılınca unutulur hepsi inşallahYok bende zaten enfeksiyon olduğu ıcın erken doğum yapmışım. Bebekler de enfekte olarak doğmuş zaten ben üzülmeyeyim diye soylememısler. Oğlum entube edılmıstı doğduktan ıkı gün sonra yazdım mı hatırlamıyorum o zaman bıle bilmiyodum . Yani bebekler bi kaç gün daha dursa karnımda ölürmüş öyle diyeyım. Geçti gitti şükür karnımdaki dikişler de duzelıp bebekler de eve gelince tamamen rahatlamıs olucam
Dikişten dışarı akıntı olmuş olsa sıkıntı böyle olmazmıs. Ama benım enfeksiyon dısarı cıkamamıs. O yüzden de durum iyice kötüye gitmiş işte. Kefeni yırttık şimdilik. Bu arada Oğlan enfekte olarak doğduğu için entube edildiğini duyunca ayakta duramadım ağlarken yerlere yığıldım valla yenidoğan yoğun bakımın içinde . Allahım hiç kimseye yaşatmasın gerçekten. Geriye bakıp hatırlamak istemiyorum herşey güzel olacak inşallahÇoook geçmişler olsun. Aklımdasın merak ettim seni. İyi olmana çok sevindim. Ameliyat yerin neden enfeksiyon kapmış. Hastane hatası olur genelde böyle şeyler ama. Ne oldu tam olarak canım?
Okuma canım bende artık bakmıyorum negatif şeylere,bir arada erken doğuma takmıştım korkarak hergün kasılmalarım oluyordu sanki.şimdi iyi şeylere odaklıyım hep en iyisi,en kolayı ,en rahatı,en güzeli olsun diye olumlu mslar yolluyorumBende sürekli böyle şeyleri araştırıyorum okuyorum yani dedim kendime otur kitap oku yok ille foruma bakcam internete bakcamkafayı dağıtmak lazım aslında roman okumaya başlasam iyi olacak.
Ayy ben de onu merak ediyorum işte. 1800 gr civarında ikisi de şuan. anne sütünü de bir fincan kadar kabul ediyolarmıs. Orda yarım saat görüp kapıdan çıkmak çok zorluyor beni bıraksalar kapıda yatcam yemin ederimGeçmişler olsun canım,senin için zor günlerdi ama evlatlarına sarılınca unutulur hepsi inşallahne diyor doktorlar ne zaman çıkar bebekler daha çok kalırmı
Kiloları aslında çok iyi 2 kiloda sorun yoksa çıkarırlar ama kendileri desteksiz nefes almaları lazım.kan değerlerinin iyi olması lazım geç olsunda sağlıkla olsun canım,madem enfeksiyon da düşmüş çok bekletmezler inşallahAyy ben de onu merak ediyorum işte. 1800 gr civarında ikisi de şuan. anne sütünü de bir fincan kadar kabul ediyolarmıs. Orda yarım saat görüp kapıdan çıkmak çok zorluyor beni bıraksalar kapıda yatcam yemin ederim
maşallah canim yaa ikisine de ilk annemizİnşallah ya..Süt gelmez ya da üzüntüden kesilir diye baya korktuk ama süt de geliyor şükür. Zaten kilolu gebeydım. Kılo vermem ıyı oluyor suan. Ayy bi de kızımı görmeniz lazım teyzelerii durmadan gülüyor nazar edecekler diye korkuyorum. Oğlum da koca adamlar gibi gerine gerine yatıyor
Şükür kendileri nefes alıyor tamamen, kan değerleri olarak da iyi durumdalar artık. İnşallah bi sıkıntı olmadan kısa zamanda gelirler.Kiloları aslında çok iyi 2 kiloda sorun yoksa çıkarırlar ama kendileri desteksiz nefes almaları lazım.kan değerlerinin iyi olması lazım geç olsunda sağlıkla olsun canım,madem enfeksiyon da düşmüş çok bekletmezler inşallah
Şükür valla halimize. Sizler de cok dikkat edin kendınıze ☺maşallah canim yaa ikisine de ilk annemizfazlalığı atiyir vücudun
ben de az once korkunç bir krampla uyandim . sahiden aydınlık mi gunlerGırtlağa kadar midem yanıyorsahiden iyi mi geceler¿
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?