Evet canım yaa inşallahbuna da şükür. En azından erken farkedip o bölgeye kazıyıp almışlar kurtuldu. Cimcimen şans getirsin sizebiz de gazıydı kakasıydı çişiydi derken 14 yıl aradan sonra herşeyi silbaştan yaşıyorum. Yeni şeyler öğreniyorum. Unuttuklarımı hatırlıyorum. Zor ama çok güzel bir duygu iyi ki yapmışım diyorum hep bugün 2ay aşılarını vurduk. Etkiledi baya sancılı geçiyor bu günümüz bakalım gecemiz nasıl geçecek
Bizde pek pütür yok nereye gidiyor anlamoılrum hepsi su mu diyorum sütümün acaba :)))Bizde sarı pütürlü bazen yeşil pütürlü değişiyor.
Canım bi stressiz geçmedi sneın hamilelikten beri yaa. Dur bakalım bi git de eminim doktor rahatlatacak senı. Kalple ilgili Bazen takip ediyorlar çocuk biyüdükçe sorun kaybolabiliyor. Çok geçmiş olsunKızlar 1. Ay kontrolü vardı bugün kızımın. Sağ subklavyen arter problemine ek kalbinde üfürüm olduğu için 2 gün sonra kalp damar doktoruna gideceğiz. Çok canım sıkkın. Ayrıca kafa şekil bozukluğu var boyun kası kısa kalmış aynı ilk kızımda da kafası aynen böyle yamulmuştu boyun kası tek taraflı kısa kaldığı için. Skolyoza benzer pozisyonu dedi. Ayrıca gözündeki akıntı hala geçmedi. Ve burnu hala daha tıkalı her gün serum fizyolojik ile burnunu yıkıyorum. Kalbindeki problem aşırı derecede canımı sıkıyor. İyi değilim. Beni etiketlediyseniz görmedim. Bu aralar buraya pek uğramıyorum. Herkesin sağlığı umarım iyidir
Canım geçmiş olsun ilk günler çok zor haklısın valla. Ama geçiyor az kaldı senın de. Birkaç gün sonra daha iyi hissedeceksin. Sonra hatırlamayacaksın bileAmin canım
Canııım benim doktorum sağdığında daha az süt geliyorsa bebek daha iyi çekmeye başlamış demişti. Eğer bir memeyi 4 saat vs bekletmiyorsan demek ki bebek çok güzel çekip bitiriyor. Zaten allahın izniyle cumartesi bol bol kilo almış görüceksinSütüm azaldı ya çok canım sıkkın
Sağım yaptığımda ikinci şişeye geçerdim. Tek memeden 80-120 çıkardı şuan iki meme 40-50-60 yani ne yapacağımı şaşırdım. Uykusuzluk vurdu beni sanırım. Stres oluştu üstümde. Böyle olunca bebek emdiğinde doyuyormu acaba diyorum. Memeyle savaş veriyor ben gazından diyordum ama sütmü az acaba. Ama ağzından çenesine sütler akıyor artık sonunda uyuya kalıyor. Bezler hep çişli. Kg aldığını hissediyorum.cumartesi 2. Ay kontrolü var. Çıkacak ak kara ortaya.
Sütün az olsa akmaz bence canım benim akmıyor mesela 1-2 kez sütümün fazla olduğunu hissettiğimde akmıştı sadeceCanım benim bebe de 10 dk bir memeyi emiyor sonra tak diye kitliyordu dudaklarını asla ikinci memeye geçemiyorduk. Kilo alımı iyi olduğu için sorun etmedim doktora söylemedim bile kilo alımı iyi dediği için.
Bende bu aralar sütünün azaldığını düşünüyorum kızım derin uykuya geçemeden birdaha emmek istiyor doymuyor sanırım diyorum ama bir memeden emerken diğer memem hep akıyor acaba bu akma süt çokluğundan mı oluyor yoksa diğer meme uyarıldığı için mi akıyor anlamış değilim
Ben avent kullanıyorum çok şükür memeyi reddetmediler ama memeye alışana kadar şırıngayla besledim. Alıştıklarında avent cam biberonla da mama desteği verdimKızlar aranızda biberon kullananlar hangilerini kullanıyorlar. Sağdığım sütü vermek için anne memesine yakın bir biberon istiyorum ki beni reddetmesin.
Ben bunu kullanıyorum canım, hemşireler de beğenmişti akışınıKızlar aranızda biberon kullananlar hangilerini kullanıyorlar. Sağdığım sütü vermek için anne memesine yakın bir biberon istiyorum ki beni reddetmesin.
Benim kızım aslında sadece memeyle besleniyor arada hen dışarı çıkmak zorunda kalınca kaşık biberon ama artık kaşık biberonla başa çıkamaz olduk :/Sütün az olsa akmaz bence canım benim akmıyor mesela 1-2 kez sütümün fazla olduğunu hissettiğimde akmıştı sadece
Ben avent kullanıyorum çok şükür memeyi reddetmediler ama memeye alışana kadar şırıngayla besledim. Alıştıklarında avent cam biberonla da mama desteği verdim
Ben Avent serisini almıştım hamilelikte sonra yoğun bakım hemşireler bana Lansinoh aldırdı eve geldiğimde de Lansinoh‘la devam etmek istedim ama memenin ayarı yok sürekli süt akışı devam ediyor bebek çekse de çekmese de ve sürekli bebeğin genzine kaçıyordu defalarca morardı ben tekrar Avent’e döndüm Avent‘te çok rahatım bebek sadece çektiği zaman süt geliyor çok daha güvenli ikisi de meme reddi yapmadı bir yandan emzirmeye devam ediyorumKızlar aranızda biberon kullananlar hangilerini kullanıyorlar. Sağdığım sütü vermek için anne memesine yakın bir biberon istiyorum ki beni reddetmesin.
Ay inşallah dediğin gibidir moral oldu yazdıkların canım teşekkür ederimCanııım benim doktorum sağdığında daha az süt geliyorsa bebek daha iyi çekmeye başlamış demişti. Eğer bir memeyi 4 saat vs bekletmiyorsan demek ki bebek çok güzel çekip bitiriyor. Zaten allahın izniyle cumartesi bol bol kilo almış görüceksin
Canim kaleidon damla probiyotik bize iyi geldi. Perşembe doktoruna danış bakalım ne diyecek.Biz dün geceden beri uyumadık, bugün mesela hala hiç uzun uyku yapmadık en uzun uykumuz 1.5 saatti bir de arabada uyudu iştekalanı hep kucak. benim kucağım, annemin kucağı ve halasının kucağı .
Süt olayını ben de düşünüyorum ama o kadar emmiyor ki ağzımdaki sütleri görüyorum ve çok emdikten sorma gaz çıkarmalarında süt çıkarıyor hep. Demek ki çok geliyor ki çıkıyor diyorum senin gibi.
Ama ben daha betermişim bebekken demek ki bana çekmiş diye saldım ben. Ama şimdi kendi evime geçtim anne desteği yok artık napıcam bilmiyorum, bizim de 1. Ay kontrolü perşembe orada soracağım ben de napabiliriz diye. Peki seninki de gaz sancısı krizlerine giriyor mu bir de biz de sancı da var
Benim kız da 2011 nisan doğumlu ama Sanki hiç çocuk büyütmemiş gibiyim 14 yıl öncesi çok farklıymışEvet canım yaa inşallah
Ay senın de mi ilki büyük kaç doğumlu benımkı 2010 Mayıs. Uzun süre aradan sonra ben de ilk kez bakıyor gibiyim. Bir de çok sakarım dikkatsizim artık iyice. çocuğa zarar vercm diye korkuyorum
Dimi yaa çok güzel bebek sevmek. Abisi de seviyor hoşuma gidiyor onları öyle görmek.
İki ay daha geçsin sen rahatlarsın düzene girer biraz uykusu vs.
Bizde pek pütür yok nereye gidiyor anlamoılrum hepsi su mu diyorum sütümün acaba :)))
Canım bi stressiz geçmedi sneın hamilelikten beri yaa. Dur bakalım bi git de eminim doktor rahatlatacak senı. Kalple ilgili Bazen takip ediyorlar çocuk biyüdükçe sorun kaybolabiliyor. Çok geçmiş olsun
Kalbindeki üfürüm genelde 1 yaşına kadar kayboluyor diye biliyorum canım ya sakın moralini bozma Sen neler neler atlattın üstesinden geldin Bunlarda da bir şey çıkmayacak bunları da atlatacaksın ilerleyen zamanlarda da ya bize ya başkalarına yine bilgili bir şekilde bunu da yaşamadım demeyeceksin . Sakon üzülme sütün etkilenmesinKızlar 1. Ay kontrolü vardı bugün kızımın. Sağ subklavyen arter problemine ek kalbinde üfürüm olduğu için 2 gün sonra kalp damar doktoruna gideceğiz. Çok canım sıkkın. Ayrıca kafa şekil bozukluğu var boyun kası kısa kalmış aynı ilk kızımda da kafası aynen böyle yamulmuştu boyun kası tek taraflı kısa kaldığı için. Skolyoza benzer pozisyonu dedi. Ayrıca gözündeki akıntı hala geçmedi. Ve burnu hala daha tıkalı her gün serum fizyolojik ile burnunu yıkıyorum. Kalbindeki problem aşırı derecede canımı sıkıyor. İyi değilim. Beni etiketlediyseniz görmedim. Bu aralar buraya pek uğramıyorum. Herkesin sağlığı umarım iyidir
avent kullanıyorum şimdilik bi meme reddü durumu yok baya emerken çektiği gibi çabalıyo biberonu çekmek için :) belki memedej daha fazla süt geliyordur biberonda tek delikten zorla çekerek alıyo yavrumKızlar aranızda biberon kullananlar hangilerini kullanıyorlar. Sağdığım sütü vermek için anne memesine yakın bir biberon istiyorum ki beni reddetmesin.
Philips avent kullanıyorum canım benKızlar aranızda biberon kullananlar hangilerini kullanıyorlar. Sağdığım sütü vermek için anne memesine yakın bir biberon istiyorum ki beni reddetmesin.
Tahinin üstteki yağı çok iyi geliyor diyorlar bir de ayva çekirdeğinin jeli doğal çözüm olsun dersen . Gümüş kapak , lanshion krem de işe yarıyor. Yakın zamandaArkadaşlar gögüslerim ikinci gün yara oldu kan revan içinde ucu kopacak artık nerdeyse,silikon uçla emziriyorum ama sanki beceremiyor gibi varmı kullanan nasıl yapacağım ya canım yanıyor.bugun kanadı artık göğsüm varmı iyileştirme iyi bir çözüm bilen
Benim de doktorum hiçbir şey söylemedi kendim Elenatal 3 kullanmaya başladım, güya (!) Ne demir ilacımı içebiliyorum doğru düzgün ne de bu takviyeyiDün 2 ay aşılarımızı olurken Sağlık ocağındaki hemşiremiz takviye kullanıyor musun dedi Ben de hayır dedim hemen başla dedi hem daha dinç olursun hem saç kaş kirpik dökülmelerin az olur muhakkak başla dedi Ben de doktoruma sordum i mom Latte 3 emzirme dönemi için kullanabilirsin dedi. Kullanmayan varsa takviye Başlayın kızlar bizim bu dönemde çok ihtiyacımız var
Bunların hepsini kullanıyorum canım ama yine yara oldu,benim emziremiyorum bilmiyorum eziyet gibi.Tahinin üstteki yağı çok iyi geliyor diyorlar bir de ayva çekirdeğinin jeli doğal çözüm olsun dersen . Gümüş kapak , lanshion krem de işe yarıyor. Yakın zamandalights yara için yazmıştı.
Avent, 2 haftadan beri kullaniyirum. Bir sorun yaşamadık çok şükür. Hatta biz 2 yi geçip direkt 3 ten başladık, hâlâ 3 ile devam ediyoruzKızlar aranızda biberon kullananlar hangilerini kullanıyorlar. Sağdığım sütü vermek için anne memesine yakın bir biberon istiyorum ki beni reddetmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?