2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    121
Evet canım yaa inşallah
Ay senın de mi ilki büyük kaç doğumlu benımkı 2010 Mayıs. Uzun süre aradan sonra ben de ilk kez bakıyor gibiyim. Bir de çok sakarım dikkatsizim artık iyice. çocuğa zarar vercm diye korkuyorum

Dimi yaa çok güzel bebek sevmek. Abisi de seviyor hoşuma gidiyor onları öyle görmek.
İki ay daha geçsin sen rahatlarsın düzene girer biraz uykusu vs.
Bizde sarı pütürlü bazen yeşil pütürlü değişiyor.
Bizde pek pütür yok nereye gidiyor anlamoılrum hepsi su mu diyorum sütümün acaba :)))
Canım bi stressiz geçmedi sneın hamilelikten beri yaa. Dur bakalım bi git de eminim doktor rahatlatacak senı. Kalple ilgili Bazen takip ediyorlar çocuk biyüdükçe sorun kaybolabiliyor. Çok geçmiş olsun

Sütüm azaldı ya çok canım sıkkın
Sağım yaptığımda ikinci şişeye geçerdim. Tek memeden 80-120 çıkardı şuan iki meme 40-50-60 yani ne yapacağımı şaşırdım. Uykusuzluk vurdu beni sanırım. Stres oluştu üstümde. Böyle olunca bebek emdiğinde doyuyormu acaba diyorum. Memeyle savaş veriyor ben gazından diyordum ama sütmü az acaba. Ama ağzından çenesine sütler akıyor artık sonunda uyuya kalıyor. Bezler hep çişli. Kg aldığını hissediyorum. cumartesi 2. Ay kontrolü var. Çıkacak ak kara ortaya.

Canııım benim doktorum sağdığında daha az süt geliyorsa bebek daha iyi çekmeye başlamış demişti. Eğer bir memeyi 4 saat vs bekletmiyorsan demek ki bebek çok güzel çekip bitiriyor. Zaten allahın izniyle cumartesi bol bol kilo almış görüceksin

Kızlar aranızda biberon kullananlar hangilerini kullanıyorlar. Sağdığım sütü vermek için anne memesine yakın bir biberon istiyorum ki beni reddetmesin.

Sütün az olsa akmaz bence canım benim akmıyor mesela 1-2 kez sütümün fazla olduğunu hissettiğimde akmıştı sadece

Kızlar aranızda biberon kullananlar hangilerini kullanıyorlar. Sağdığım sütü vermek için anne memesine yakın bir biberon istiyorum ki beni reddetmesin.
Ben avent kullanıyorum çok şükür memeyi reddetmediler ama memeye alışana kadar şırıngayla besledim. Alıştıklarında avent cam biberonla da mama desteği verdim

Benim kızım aslında sadece memeyle besleniyor arada hen dışarı çıkmak zorunda kalınca kaşık biberon ama artık kaşık biberonla başa çıkamaz olduk :/

Ben Avent serisini almıştım hamilelikte sonra yoğun bakım hemşireler bana Lansinoh aldırdı eve geldiğimde de Lansinoh‘la devam etmek istedim ama memenin ayarı yok sürekli süt akışı devam ediyor bebek çekse de çekmese de ve sürekli bebeğin genzine kaçıyordu defalarca morardı ben tekrar Avent’e döndüm Avent‘te çok rahatım bebek sadece çektiği zaman süt geliyor çok daha güvenli ikisi de meme reddi yapmadı bir yandan emzirmeye devam ediyorum

Ay inşallah dediğin gibidir moral oldu yazdıkların canım teşekkür ederim

Canim kaleidon damla probiyotik bize iyi geldi. Perşembe doktoruna danış bakalım ne diyecek.
Benim kız da 2011 nisan doğumlu ama Sanki hiç çocuk büyütmemiş gibiyim 14 yıl öncesi çok farklıymış yalap şap büyümüş büyüğü ama nasıl mutlu abla oldu diye nasıl seviyor kardeşini yine söylüyorum iyi ki yapmışım şükürler olsun onları veren rabbime

Kalbindeki üfürüm genelde 1 yaşına kadar kayboluyor diye biliyorum canım ya sakın moralini bozma Sen neler neler atlattın üstesinden geldin Bunlarda da bir şey çıkmayacak bunları da atlatacaksın ilerleyen zamanlarda da ya bize ya başkalarına yine bilgili bir şekilde bunu da yaşamadım demeyeceksin . Sakon üzülme sütün etkilenmesin

Dün 2 ay aşılarımızı olurken Sağlık ocağındaki hemşiremiz takviye kullanıyor musun dedi Ben de hayır dedim hemen başla dedi hem daha dinç olursun hem saç kaş kirpik dökülmelerin az olur muhakkak başla dedi Ben de doktoruma sordum i mom Latte 3 emzirme dönemi için kullanabilirsin dedi. Kullanmayan varsa takviye Başlayın kızlar bizim bu dönemde çok ihtiyacımız var

avent kullanıyorum şimdilik bi meme reddü durumu yok baya emerken çektiği gibi çabalıyo biberonu çekmek için :) belki memedej daha fazla süt geliyordur biberonda tek delikten zorla çekerek alıyo yavrum

Arkadaşlar gögüslerim ikinci gün yara oldu kan revan içinde ucu kopacak artık nerdeyse,silikon uçla emziriyorum ama sanki beceremiyor gibi varmı kullanan nasıl yapacağım ya canım yanıyor.bugun kanadı artık göğsüm varmı iyileştirme iyi bir çözüm bilen

Tahinin üstteki yağı çok iyi geliyor diyorlar bir de ayva çekirdeğinin jeli doğal çözüm olsun dersen . Gümüş kapak , lanshion krem de işe yarıyor. Yakın zamanda lights yara için yazmıştı.

Benim de doktorum hiçbir şey söylemedi kendim Elenatal 3 kullanmaya başladım, güya (!) Ne demir ilacımı içebiliyorum doğru düzgün ne de bu takviyeyi Aklıma bile gelmiyor

Bunların hepsini kullanıyorum canım ama yine yara oldu,benim emziremiyorum bilmiyorum eziyet gibi.

Avent, 2 haftadan beri kullaniyirum. Bir sorun yaşamadık çok şükür. Hatta biz 2 yi geçip direkt 3 ten başladık, hâlâ 3 ile devam ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…