Ay ne mutlu ya bende kullanıyorum ama bebem sürekli memede ve sanki sütüm yetmiyormuş gibi geliyor hiç öyle çok dolgun bir memem yok ya.Bir bardak ama sütüm çok oldu rahatsız etti. Dünden beri içmedim. memeleri taşıyamıyorum
Uyku bol su duşta masaj. Formül bu. Süt emin ol ki vardır. Bebek içtikçe üretilir merak etme. Benimki de sürekli emdiğinde. Eriyor memelerAy ne mutlu ya bende kullanıyorum ama bebem sürekli memede ve sanki sütüm yetmiyormuş gibi geliyor hiç öyle çok dolgun bir memem yok ya.
Herseyide kullanıyorum halbuki
Uykumu 15 gündür kesintisiz 2 saat uyumadımUyku bol su duşta masaj. Formül bu. Süt emin ol ki vardır. Bebek içtikçe üretilir merak etme. Benimki de sürekli emdiğinde. Eriyor memeler
Tam anlattığın gibiyiz canım,mak 10 dakka emiyor onunda 5 dakikası falan aktif gerisi uyuyor.Kızlar ben artık bebeğim ne kadar emdi naptı ne etti takip edemiyorum sürekli kucağımda olduğu için sürekli mememde 5-6 dk emiyor 30 dk sonra 2-3 dk emiyor 40 dk sonra 10 sk emiyorböyle olan var mı aranızda
Valla bence onlar doyuyo uyanmaları tamamen şımarıklıktan ben bir gün süt teklif ettim biberonla böyle bir günün sonunda içemedi uyanıktı da baya tokluktan içmediTam anlattığın gibiyiz canım,mak 10 dakka emiyor onunda 5 dakikası falan aktif gerisi uyuyor.
Meme diye yırtınıyor ağzına alınca uyuyor,nasıl emip büyüyecek bu bebe ben bilmiyorum.
Lönk diye emip doymadığı için uykuda yok kesik kesik uyuyup uyanıyor
benim de elektrikli makinayla saymaya sabrım kalmamis. hastanede pompa kullandirdar. hastane tipi olanlardan. cikinca onu kiraladim. 10 dk da iki gogsu boşaltıyor . ona da bir bakın isterseniz. elektrikli pompaların hic biri bunun kadar güçlü değildir diyr düşünüyorum. Bende medela nin elektriklisi var o bile zayıf geldi.Kayınvalidem ve eşim de mama versek dedi bi kaç kez sinirlendim. Doktor karar verir buna dedim.sütün yetmiyor der gibi ima ettiklerinde bozuluyorum. Doktorda hiç gerek yok mamaya diyince hepsinin ağzı kapandı.
Aslında biberonla anne sütünü verince de 3- 4 saat uyuyor. Memeden emerken o miktarda sütü çekemiyorlar, uyuya kalıyor. Sık uyanıyorlar. biberon onlara kolaylık oluyor.
Ama daha ne kadar sağma ve emzirme temposuna dayanabilirim bilmiyorum bir noktada ben de mama takviyesine başlayabilirim.
Ben de Avent’in elektrikli süt sağma makinası var ama eller serbest olan makinelerden de almayı düşünüyorum çünkü inanılmaz bir zaman kaybı sağım makinasının başında oturup beklemek.
Eşin evdeyse yada akşamları geliosa iyicene emzir ver babasına git uyu canım. İnan çok iyi geliyor. Hem bizden süt kokusu aldıkları için sürekli emmek istiolar. Ben öyle yapıyorum gece mesaimiz başlıyor çünkü. Kahve ile ayakta kalıyorum mecbur. Ama o uyku iyi geliyor.Uykumu 15 gündür kesintisiz 2 saat uyumadımgece gündüz memede ayaktayız inşallah bizimde uyuyacağımız günler yakındır
Canım bende de vardı. Doktorum hap verdi içerideki kanamamım bitmesi için. Kalan kanama koku yapıyormuş. İlacı atıp 3 saat bebeği emzirmedim. Kanama devam edince koku gitti.kizlar iyi geceler . sezaryen yerimde koku var . 3. sezaryenim ilk defa başıma geliyor . ameliyattan sonra 1 hatta hastanede yattık eve geldiğimde iyiydim ama evde cok yoruldum . suan agri ve koku var . yarin doktora gitmeyi düşünüyorum . enfeksiyon oldu büyük ihtimal. var mi başına gelen ne yapmak gerek?
Kızlar ben artık bebeğim ne kadar emdi naptı ne etti takip edemiyorum sürekli kucağımda olduğu için sürekli mememde 5-6 dk emiyor 30 dk sonra 2-3 dk emiyor 40 dk sonra 10 sk emiyorböyle olan var mı aranızda
Tam anlattığın gibiyiz canım,mak 10 dakka emiyor onunda 5 dakikası falan aktif gerisi uyuyor.
Meme diye yırtınıyor ağzına alınca uyuyor,nasıl emip büyüyecek bu bebe ben bilmiyorum.
Lönk diye emip doymadığı için uykuda yok kesik kesik uyuyup uyanıyor
Aff sizi en zorlayan ne oldu bebek bakımında beni gecelerin uyanmak sarjoş gibiyim
Hiç bir bilgim yokBenim de aklıma bu takılıyor ben hangi bez indirimdeyse onu alıyorum hem denemiş oluyorum bir paket kesin primam oluyor geceleri için sürekli bez değiştirmek acaba zararlı mıdır?
İnanın bilmiyorum ama bu atak haftaları 40. Hafta dolması itibariyle sayılıyor diye okudum bir kaç yerde.Eğer öyleyse bizim bi 10 günümüz falan var daha.Ama bizimkide dillendi baya.Davranışları da değişti.Doyduğunda göğsümden çekiliyor,omzumda göğsümde asla durmuyo.Uykusu geldiğinfe aşırı mızmızlanıyor.Artık hâlinden biraz anlar oldum anlaşıyoruz ama işte uyku problemimiz hâla mevcutBence sizinki de atağa girdi, benim kızçenin huyu suyu değişti ama yeni sesler çıkarmaya başladı bu günlerle beraber
Benide öyle amin sağlıklı olsunlardaBenimki de 11 günlük aynen böyle kızlar. Meme diye ortalığı kaldırıyor 5 dakika emip uyuyor, yerine koysam yine aynı. En çok uykusuzluk zorladı. Buna da şükür sağlıklı olsun da.
Ben de ocak annelerindenin benim kızım 36 günlük 40dk kadar emiyordu iki göğüsten ama son iki gündür sürekli emerken memeyi bırakıp tekrar alıyor ve çok hırslı emiyor alttan gazı var desem onu artık kendi çıkarabiliyor yabaş yavaş ama 6 gündür kaka yapmadı acaba o yüzden mi düzgün ememiyor çünkü emziriirken savaş vermeye başladık ve göğüslerim çok acımaya başladıEvet ben de ocak annelerinde gördüm bu sabah aslında hep beklenen doğum haftasına göre diyolar ama buradan bir arkadşaımız da kitaptan maddeleri atmıştı ama daha 1 hafta var demiştim ama erken de girebiliyormuş. Gazlı kolik ve ataklı bir bebeğin bir atak haftası cidden kelloş bir kızım var meme ile kavga eden, ne istediği belli olmayab
Bizimkiler de öyle gece 2. Saati zor buluyoruz ama gündüz ben 2 saatte bir zorla uyandırıyorum bugün kontrolümüz var bakalım doktor neler diyecek süre uzayacak mıKızlar ya tahmini ne zaman gece beslenmelerinin arası uzayacakbenim bebekleri gündüz bıraksan 3-4 saat aç kalıp uyuyabilirler ama gece oldumu 2 saat zor dayanıyorlar ki genelde 2 saati bulmadan uyanıyorlar. Bir de ikiz olunca besle gaz çıkar uyut derken ben uyuyamıyorum doğru düzgün
Benim uzadı 1. Ay kontrolünde ama sağolsun bebişim kendisi uzatmadıKızlar ya tahmini ne zaman gece beslenmelerinin arası uzayacakbenim bebekleri gündüz bıraksan 3-4 saat aç kalıp uyuyabilirler ama gece oldumu 2 saat zor dayanıyorlar ki genelde 2 saati bulmadan uyanıyorlar. Bir de ikiz olunca besle gaz çıkar uyut derken ben uyuyamıyorum doğru düzgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?