2026 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
Göz ve kalçaya 2 aylık olması lazım dediler.. Kardiyolojiyi de doğduğunda muayene eden doktor önerdi bi sıkıntı yok ama ilk 40 gün gösterin mutlaka diye.. öff sağlık ocağı çağırdı kaç kere sonra çocuk doktoru boy kilo gelişimi için çağırdı derken baya gittik
Sağlık ocağı da habire çağırıyor ya birde her gittiğimizde fix kilo boy bakıyor bitti ha birde emdir emdir süt içsin mama verme diyorlar 🙃🙃🙃delirtecekler bir gün bizi

Sağlık ocağı da habire çağırıyor ya birde her gittiğimizde fix kilo boy bakıyor bitti ha birde emdir emdir süt içsin mama verme diyorlar 🙃🙃🙃delirtecekler bir gün bizi
Ben de bi daha sorarlarsa emiyo diyeceğim sıkıldım valla sanki keyfimizden emzirmiyoruz gibi davranıyorlar 🤦🏼‍♀️😅

Regl olan var mı? Ben sanırım 40 çıkmasına yakın oldum.

Yaa öyle hemen olunuyor muymuş ya ben daha olmayız sanıyordum 🙈🙈
Normalde olmazmis ama bu forumda 44. günde olanlari da gördüm. Sanirim ben de oldum. Haftaya doktor randevum var. Almanyada dogumdan 6-8 hafta sonra kadin dogumcu kontrole cagiriyor. Umarim parca vs kalmamistir.

Normalde olmazmis ama bu forumda 44. günde olanlari da gördüm. Sanirim ben de oldum. Haftaya doktor randevum var. Almanyada dogumdan 6-8 hafta sonra kadin dogumcu kontrole cagiriyor. Umarim parca vs kalmamistir.
Benden de kan geldi 1 saat önce ay uzun zamandır olmadık ya regl mi değil mi çözemedim ağrı sızı yok regldir herhalde ya

Benden de kan geldi 1 saat önce ay uzun zamandır olmadık ya regl mi değil mi çözemedim ağrı sızı yok regldir herhalde ya
Allalla bu kadar çabuk muydu 🙈 bende de kan var ama bugün kontrolüm vardı bide Smear testi yaptı ondandır diye düşünüyorum

Allalla bu kadar çabuk muydu 🙈 bende de kan var ama bugün kontrolüm vardı bide Smear testi yaptı ondandır diye düşünüyorum
Ay acaba regl mi bilemedim kii oluk oluk değil ama var yani kanama tamamiyle kesilmişti çünkü

Ay acaba regl mi bilemedim kii oluk oluk değil ama var yani kanama tamamiyle kesilmişti çünkü
Yapay zeka az ya da hiç emzirmeyen biri 6-8. Haftalar adet olur diyo.. Düzenli ve sık emziren en erken 3 ay olmaz diyo.. Bu durumda adet ihtimali yüksek canım

Yapay zeka az ya da hiç emzirmeyen biri 6-8. Haftalar adet olur diyo.. Düzenli ve sık emziren en erken 3 ay olmaz diyo.. Bu durumda adet ihtimali yüksek canım
Ay bende gördüm sonra bunu görünce vicdan azabı çektim az mı emziriyorum diye silikonla devam ben ama canım hala çok yanıyor sabah kanamış memem beyfendi emerken içmedi kan tadını alınca. Vallahi bende pes ettim edicem . Dün oğlumla kavga ediyoruz memede ağlıyor ben de diyorum ağlaması gereken benim acıyla emziriyorum eşimde gülüyor yan odadan .. delirdik iyice

Benim bir arkadaşım hiç emzirmedi. 6. ayda regl oldu

Back
X