• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Ya evet ne yazık ki şu an kendimi ihmal ediyorum ama bundan sonrası için daha fazla dikkat edicem.
Benim bebenin kıyafet vs işleri hazır şimdi kendime lazım kısımlara geçeceğim. Pijama vs hiç almadım almam lazım evdekiler oluyor bir şekilde ama 2 takım düzgün hamile lohusa pijaması alıcam. Sabahlıklı takım çok gereksiz buluyorum ben almıştım ilkinde de nedense kullanamadım aynı şekilde etekli gecelikleri de hiç kullanamadım bu sefer almıcam bunları. Bakalım Bebek bezine karar vermedim henüz normalde primacıyımdır ilk kızımda beni hiç pişman etmedi ama artık malum sebeplerden destek olmak istemiyorum bakalım Molfix e mi geçsem veya başka marka bakalım hangisi iyiyse
Olsun canım ne de rahat olacağını düşünüyorsan onu al. Eksikler yavaş yavaş anca alınır. Etekli gecelik nasıl oluyor anlamadım googleye baktım fantazi modeller çıktı 😅 Bez konusunda da denk geldim molfix aldım bir alana ikincisi yüzde elli indirimliydi. Çoğu kişinin sleepy aldığını farkettim. Bakalım deneyecez artık bebekler hangisinde rahat edecekse ondan devam edilir.

Birde bizim evi gör oğlum 10 çocuğa bedel maşallah 🤣😅
Bizde 3 kız kardeşiz belkide o yuzden erkek çocugu zor geldi bana hiç erkek çocugu yoktu
Haklısın erkek çocuk hareketlılıgı dıye bir gerçek var Benım ıkısıde kız yaşları da yakın bırlıkte çok oyun oynuyorlar onun da avantajını yaşadık Allah güç kuvvet versın sana 🥰🥰

Kızlar bir şey soracağım eşim iş arkadaşından duymuş, benim şimdi perşembe günü detaylı ultrason günüm. Eşim de gelecek. Yanındaki kişi şey demiş 3-4 sene evvel bizde gittiğimizde eşimle beraber ben giremiyordum kadın doğum bölümüne almıyorlardı demiş. Hastane çam ve sakura bu arada giden(biri gitmişti aranızdan burada ama) yada böyle bir şey duyan var mı? Belki eskiden öyledir dedim bende çünkü saçma geldi bana 🤔

Bende söyledim bezinide değiştirceksin öğren diye yapsın artık oğlanda yapamadıklarını kızda bi zahmet
Kesınlıkle Herseye dahıl etmek gerek, onlara da alan tanımak lazım çocukları ıle paylaşım ıcın 😂😂 bu sayede çocuklar sadece anneee dıye seslenmıyorlar ıhtıyaclarındq hatta Benım kızlar en çok babaaa dıye dolaşır esım sıkayeg eder burda annenız de var neden sureklı benden talep dıye 😂😂😂

Haklısın erkek çocuk hareketlılıgı dıye bir gerçek var Benım ıkısıde kız yaşları da yakın bırlıkte çok oyun oynuyorlar onun da avantajını yaşadık Allah güç kuvvet versın sana 🥰🥰
Amın canım hepımıze ınşallah🤲

mutlaka cünkü o gün hapsurdugumda baya olmuştu ama hissetmez mi insan ona şaşırıyorum
Bende bazen hıssetkıyorum hatta senın gıbı evham yapmıştım ama sonra ıdrar olduğunu farkettım kardesımın 35. Haftada amnıyon sıvısı sızıntısı vardı ama o duzenlı gelmıstı kokusu vs de yoktu merak etme

Kesınlıkle Herseye dahıl etmek gerek, onlara da alan tanımak lazım çocukları ıle paylaşım ıcın 😂😂 bu sayede çocuklar sadece anneee dıye seslenmıyorlar ıhtıyaclarındq hatta Benım kızlar en çok babaaa dıye dolaşır esım sıkayeg eder burda annenız de var neden sureklı benden talep dıye 😂😂😂
Oğlumda anne anne anne bilmem kaçıncı kez söyler durur bende baban var yanında ona söyle derım😅🤣

Kizlar birde birşey daha soracağım uzun zaman oldu unuttum valla
Beni şimdi üç hafta sonra yani 31 haftalıkken kontrole gideceğim beni nst ye bağlar mi birde bundan sonra iki haftada bir çağırmaz mı ?
Nst ıcın erken eğer kasılma vs sıkayetın olursa nst bağlıyorlar o haftalarda

Evet hatta şu anda iş yerindeyim tansiyonum 13 9 uzandım dinleniyorum düşecek mi diye.

Ya evet ya bu hissin üstesinden gelemiyorum. Sen beni kesinlikle anladın. Ne yaparsam yapayım karşımdakini düşünüyorum sürekli. Halbuki derdin ne değil mi usulsüz bir şey de yapmıyorsun al yani.
Dehblilerde oluyormuş bu özellik, bir arkadaşım bana dehblisin diyor ama ondan değildir. Yaradılış işte, adalet duygusu, sorumluluk vs. Ama hani is arkadaşlarımızı düşünmek bize kalmamalı. İş verenler durumu yonetebilmeli, zaten o sebeple oradalar. Biz de kendimize özen gostermeyi lüks gibi görmeyi bırakmalıyız. 🤣

Ben şu an kendımı 37 yaş degılde 50 yaş cıvarı hıssedıyorum ve muzıklı oyuncaklar bıle bana aşırı gürültülü gelıyor , bebe de hareketlı olursa Allah yardımcım olsun ama biz ıyı dusunelım ıyı olsun 🤗
Zaten imkanım olsa, aynı cocuklar olacağını bilsem, geçmişe donebilsem 20de yapardım vallahi. Hiç 30lulari beklemezdim. Ne kadar erken o kadar iyiymiş.

Valla bende esıme soyledım gecelerı paylaşırız dıye , umarım gece uyanıp beslenıp uyuyan çocuklar olurlar , kardesımın bebegı 8 aylık gündüz tıplam 2 saat bıle uyumuyor gece de 2 saate bır kalkıyor sabah 5.30 temelllı kalkışı 😂😂 ben gözümü açıp bakamıyorum bıle
İmsallah, uyku çok fark ediyor.
Kizim uyuyan bebekti, çok kolay bir bebekti,.o yüzden 2 yaşında oğlumu doğurdum. Tek çocuk hiç cocukmus, hele kızım gibi uslu sakın olani. Oğlum gündüz uyumazdi gece de daha çok uyanık olurdu kızıma kıyasla. Beni zorladı gerçekten. Bu oglumun karnimda çok hareketli olması beni biraz endişelendiriyor. Umarım çok şaşırtır beni iyi anlamda.

Eşleriniz yardım edecekse helal olsun👏👍👌 Eşim oğlumu kucagına alamazdı bi yanına bişey olur diye oğlum babam yapsın babam giydirsin diyor öyle işin içine girdi😄😅🤣
Benim eşim benden iyi bakar. Çok evcimen Bir babadir. Bir emziremez o da elinde degil, napsin 🤣

Çocukları ilk o yıkadı mesela ilk doğduklarında, ben korkuyordum senin esin gibi, su tuttum sadece 😄 Bez degisimlerini se her fırsatta ona kalçalarım ( kakalarim çok uydu)

Kızlar iki sorum olucak size çikolata yaptırmayı düşünüyor musunuz ve yaptıranlar varsa nereden yaptırdı ya da güzel bir yer bulan var mı ben bir yere sordum 100 çikolata için 2950 tl fiyat verdiler sizce normal mi piyasa nasıl hiç bilmiyorum

Ek olarak da lohusa pijaması alırken ben normal pijama almayı düşünüyorum çünkü bacaklarım kalın olduğu için elbise giyerken içine tayt giymem gerekiyor bu sebeple lohusa elbisesi almamın da bir anlamı yok gibi geliyor sizce ne yapmalıyım
Çıkolata henüz araştırmadım ona ne desem yanlış olur
Lohusa pıjaması konusunda ıse ben bı tane sabahlıklı gecelık ıkı takımda normal pantolonlu almıştım doğum sezeryan oldu ve ınan dıgerlerını gıyemedım elbıse seklınde gecelıkle daha da rahat ettim bu defa da ıkı gecelıklı takım bırde pantolonlu koyucam ıkı gece kalmıştım hastanede kan vs degebılıyor yedek almakta fayda var

Kizim uyuyan bebekti, çok kolay bir bebekti,.o yüzden 2 yaşında oğlumu doğurdum. Tek çocuk hiç cocukmus, hele kızım gibi uslu sakın olani. Oğlum gündüz uyumazdi gece de daha çok uyanık olurdu kızıma kıyasla. Beni zorladı gerçekten. Bu oglumun karnimda çok hareketli olması beni biraz endişelendiriyor. Umarım çok şaşırtır beni iyi anlamda.
Benım ılk kızım gündüz zerre uyuMazdı ağlardım yenıdoğan uyumaz mk dıe o sırada ıkıncıye hamıle kaldım o da Allah ın lutfu oldu arkasını döner yatardı saatlerce resmen uyuyarak buyudu hala öyle uykusu gelır anında yatar Rabbım bı sekılde dengeyı kuruyor

Zaten imkanım olsa, aynı cocuklar olacağını bilsem, geçmişe donebilsem 20de yapardım vallahi. Hiç 30lulari beklemezdim. Ne kadar erken o kadar iyiymiş.
Kesınlıkle bende aynı seyı düşünüyorum erken yaşta anne olmak çok büyük avantaj 🤗

Benim oğlumda uyumazdı kolik bebekti 4 ay ağladı uykuyu hiç sevmezdi inşallah kızım uykuyu çok sever 🤲😅

Back
X