• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Ya evet ne yazık ki şu an kendimi ihmal ediyorum ama bundan sonrası için daha fazla dikkat edicem.
Benim bebenin kıyafet vs işleri hazır şimdi kendime lazım kısımlara geçeceğim. Pijama vs hiç almadım almam lazım evdekiler oluyor bir şekilde ama 2 takım düzgün hamile lohusa pijaması alıcam. Sabahlıklı takım çok gereksiz buluyorum ben almıştım ilkinde de nedense kullanamadım aynı şekilde etekli gecelikleri de hiç kullanamadım bu sefer almıcam bunları. Bakalım Bebek bezine karar vermedim henüz normalde primacıyımdır ilk kızımda beni hiç pişman etmedi ama artık malum sebeplerden destek olmak istemiyorum bakalım Molfix e mi geçsem veya başka marka bakalım hangisi iyiyse
Benım de ne bebemın ne de Benım bıcbırsehım yok 🤭bende senın tersıne elbıse gecelılle çok rahat ettım sezeryan dıkıslerımle rahat edemedim diğerlerıyle , tuvalete otur kalk çok rahat oldu ,

Kızlar bir şey soracağım eşim iş arkadaşından duymuş, benim şimdi perşembe günü detaylı ultrason günüm. Eşim de gelecek. Yanındaki kişi şey demiş 3-4 sene evvel bizde gittiğimizde eşimle beraber ben giremiyordum kadın doğum bölümüne almıyorlardı demiş. Hastane çam ve sakura bu arada giden(biri gitmişti aranızdan burada ama) yada böyle bir şey duyan var mı? Belki eskiden öyledir dedim bende çünkü saçma geldi bana 🤔
Kuzum devlet hastaneleri genellikle erkeği almıyor içeri ama bu denk geldiğin doktora kalabalığa göre değişebilir. Ben hiç denk gelmedim mesela içeri alana. Sadece önceki hamileliğimde her gece acildeydim sonradan artık almışlardı çünkü bizi tanımışlardı her gece her gece. Harici hiç denk gelmedim

Vallahi çok kötüydü, şükür yarın yaz yağmuru var. Hep yağmurdan önce böyle bir kavrulur zaten.
Ay çok şükür 🙏 buralar çok sıcak. Yarın da sıcak olacakmış 😢

Kuzum devlet hastaneleri genellikle erkeği almıyor içeri ama bu denk geldiğin doktora kalabalığa göre değişebilir. Ben hiç denk gelmedim mesela içeri alana. Sadece önceki hamileliğimde her gece acildeydim sonradan artık almışlardı çünkü bizi tanımışlardı her gece her gece. Harici hiç denk gelmedim
Anladım canım, yarın arayacağım artık olmazsa ablamla gideceğim napalım. Bebeğimin iyi haberlerini duyayım da babası da resimlerden görecek yapacak bir şey yok.

Anladım canım, yarın arayacağım artık olmazsa ablamla gideceğim napalım. Bebeğimin iyi haberlerini duyayım da babası da resimlerden görecek yapacak bir şey yok.
Ablanı da almayabilirler kuzum. Tabi sen yine sor. Önceki hamileliğimde dediğim gibi asla almıyorlardı Samsun’da ve Bitlis de böyleydi. Şuan giresundayım burada da öyle. Hayati bi şey olursa yakınını çağır deniyor ama durumu anlatmak için bi tek buna şahit oldum. Ama bazılarında farklı işte

Back
X