- Emoji Skoru
- 11.796
- Puanlar
- 773
Güzel isim, hayırlı olsun, listeye ekliyorum.@Mirune bizde oğluşumuza Altay ismini koyduk![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel isim, hayırlı olsun, listeye ekliyorum.@Mirune bizde oğluşumuza Altay ismini koyduk![]()
Yumurta beyazi kivaminda jelimsi bir akintiysa nişan da olabilir Allah korusun. Ama o akıntının farkını anlarsın. Boyle avuç dolusu jel gibi oluyor. Şeffaf, sarımsı ya da kanlı oluyor.
Yok canım böyle 1 tl büyüklüğün de sarımsı bir akıntıYumurta beyazi kivaminda jelimsi bir akintiysa nişan da olabilir Allah korusun. Ama o akıntının farkını anlarsın. Boyle avuç dolusu jel gibi oluyor. Şeffaf, sarımsı ya da kanlı oluyor.
Şahsen benim değerim de böyle ve ben ilaç kullanmıyorum şuan için gerekli görmüyor doktorumBilmiyorum ki canım Demir güzel yükselmiş aslında farka mı takıldı nedir anlamadım bi de dahiliyeye sorayım bakalım inşallah normaldir
Çamaşır yetiştiremezsin çok az 3-5 taneO zaman ben hiç bişey almamışım yaetrafımdakiler hep ilk 3 ayı abartma çabuk büyüyor 3/5 parça olsa yeter diyordu
Sen yine de söyle de muhtemelen idrar testi isteyebilir enfeksiyon var mı diye? Bi de kendi böbreklerine baktır genişleme var mı? Ağrı var mı sağ ya da solda sırtına doğru gidenEvet çok su içemiyorum yarın doktor kontrolüm var aylık söylesem heralde ultrason da anlar değil mi herangi bir sorun varsa
Teşekkür ederim canımGüzel isim, hayırlı olsun, listeye ekliyorum.
Ay yok tek takım mümkün değil zaten ben evde bile günde iki kere değiştiriyorum ama aldıklarımı hep pantolonlu ve sabahlıklı alayım dedim ama evet ilte sadece muayene kısmı beni de düşündürttü ama taytsız giyemeyeceksem de aynı şey olmuş olucak ben bir tane lacivert aldım geçen gün trendyolda catherines markasından kumaşı inanılmaz güzel geldi bakın istersenizBir takım tek yetmeyebilir. Sabahlikli takım alırsan bacaklarını kalcani kapatir. Ben yarım kol elbise ve sabahlık istiyorum. Oda da çıkartırım rahat otururum. Anca yuruyus yapmaya giyerim. Sezaryen olunca lavaboya gitmesi rahatmis, doktor muayene ederken rahatmis.Bu arada takımlardan biri koyu renk olsun diye tavsiye eden çok var bilginiz olsun.
Neyden kaç tane almak uygun olur meselaÇamaşır yetiştiremezsin çok az 3-5 tane
Yok onu alırsanız tayt gitmeyeceksiniz ki amacına ulaşsınAy yok tek takım mümkün değil zaten ben evde bile günde iki kere değiştiriyorum ama aldıklarımı hep pantolonlu ve sabahlıklı alayım dedim ama evet ilte sadece muayene kısmı beni de düşündürttü ama taytsız giyemeyeceksem de aynı şey olmuş olucak ben bir tane lacivert aldım geçen gün trendyolda catherines markasından kumaşı inanılmaz güzel geldi bakın isterseniz
Tansiyon ilacı kullanıyorsun dimi? Doktora danışıp arttırsan mı acaba
Çok düzgün kullanmıyordum arada pek yükselmiyordu diye. Artık düzenli kullanıcam bakalım bugün içince hemen düşürdü en azından mutlu oldum.Tansiyon ilacı kullanıyorsun dimi? Doktora danışıp arttırsan mı acaba
Bu markadan iki tane beyaz takım beğendim ben de sabahlıklı çok güzeller gerçektenYok onu alırsanız tayt gitmeyeceksiniz ki amacına ulaşsınkoyu renk belki tercih edilebilir. Baktım evet çok şirin güzel takımlar varmış. Ama pijama tarzi bu sene çok aldım. Hastane içinde özellikle görselini bıraktığım modeli aldım. Şimdi sabahlikli takım arıyorum. Bı kaç tane favorilere attim ama karar veremiyorum.
![]()
Ya evet ne yazık ki şu an kendimi ihmal ediyorum ama bundan sonrası için daha fazla dikkat edicem.Doktorum tansiyonun 13/9 olunca mutlaka gel demişti. Her seferinde tansiyonu soruyor, önem veriyor. Sizde bi doktora görünün bence ciddi bişey demek ki.
Ayakları aşağı da başı yukardadir. Yani pozisyondan dolayıdır merak etme. O daha çok yer değiştirir. Benimki bazen mesaneme vuruyor idrarımı kaçıracak gibi oluyorum.
Bu 3. ya da 4. yiyişim. Yarım porsiyon yetiyor. Dokunmasin diye üzerine de bolca ayran. Sorun olmadı şimdiye kadar. Bir tane hurmayla bişey olmaz ye nefsini bastir
*Beş tane hastane çıkış seti var ama hemşireye vereceğim cantaya onları değilde yeni doğan fermuarlı ayakli tulum, yarım kol zıbın ve şapka bıraktım. Giydirirken fermuarli tulum çok rahat oluyormuş. Yanına da bir takım prematüre set biraktim ne zaman ne olacak bilmiyorum acil durum işte bulunsun. Bir tane bez, bir tane ince battaniye.
*Benim yanımda olacak çantaya da yedek üç takım bıraktım. Yedek battaniye, kaşıklı biberon, emzik kabıyla birlikte, ağız bezi, alt değiştirme bezi, ıslak mendil, pamuk, spreyli şişede su, pişik kremi. Yenidoğan bez paketi küçük oluyor olduğu gibi valize bırakacam.
*Kendim için bir lohusa pijama takımı, bir elbise tarzı sabahlikli lohusa takımı, bir tane de normal pijama takımı, lohusa kilodu, lohusa bezi, sezaryen dikişleri rahatsız etmesin diye yüksek bel penye lohusa camasiri, emzirme sütyeni, rahat terlik, fotoğraf belki çekilir diye makyaj malzemesi ama abartılı değil bi de alabilirsem elektrikli emzirme pompasi.
Çok şükürÇok düzgün kullanmıyordum arada pek yükselmiyordu diye. Artık düzenli kullanıcam bakalım bugün içince hemen düşürdü en azından mutlu oldum.
Güzel haberlerle gelYarın date günüm. İnşallah her şey yolundadırçok gerginim
![]()
Sağlıkla gelsin mınık kuzu hepsini kullanmak nasip etsin RabbimSelam kızlar öncelikle bir kaç kişi konuşmuş bu çamaşırda ıslaklık olayını benim pek olmuyor ama dışarı çıktığımda yada arabada uzun süre oturduğumda çok terliyorum onun ıslaklığı oluyor hemen değiştiriyorum, çantamda yedek iç çamaşırı taşırım her zaman.
Kiraz meselesine gelecek olursak çok abartmadan yenebilir demişti doktorum, kendini çok kısıtlama yiyeceklerden hani ne bileyim et tavuk yersen yada yumurta çok fazla iyi pişmesine özen göster yeterli demişti. Meyve bu dönemlerde çok iyi karbonatlı suda beklet sonra tüket diye de eklemişti.
Bugün yoktum buralarda annem ablam yeğenimle e bebeğe gittik bir kaç bir şey aldım ilk defa![]()
Emzik
Emzik tutma aparatı
Süt saklama poşeti
Göğüs pedi
Biberon
Müslin örtü
Kulak çöpü
Pamuk
Eldiven
Şapka![]()
Bir kaç tane zıbın
Şimdilik bu kadar gümüş kapak yoktu alamadım o yüzden. Ablam şimdiden al kenara koy dedi şampuan nemlendirici kremi vs. gibi.. Haklılarmış ama bu halde bile çok yoruldum ayaklarımdan ateş çıkıyor hala. Yavaş yavaş ihtiyaçları alıcam bende her gün çıkmasam da çıktığım zamanlarda yada intten gidereyim diyorum eksikleri
Umarım herkes iyidir![]()
Bende onun dışında da oluyor ya sezeryan da olsa çok gebelıklerde daha sık oluyormuş bende kötü durumda maalesefHapşırırken bende de oluyor bazen![]()
Evet haklısın erkek çoğu harBirde bizim evi gör oğlum 10 çocuğa bedel maşallah![]()
Bizde 3 kız kardeşiz belkide o yuzden erkek çocugu zor geldi bana hiç erkek çocugu yoktu