Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkım ama koyuluklar tuhaf değil mi 11. Gün koyu sonrası silik bir anda koyulaşır mı

Arkadaşlar benimde değerlerim 66 169 251309 367 sekkidne devam etti 48 saat arayla neredeyse hepsi son testim de 493 geldi. Progesteron 20.7 geldi tüpleri kontrol etti dış gebelik değil dedi İki gündür de test vermiyorum doktor çok nadir de olsa yavaş başlayıp sonra toparlayan gebelikler olabilir dedi Çarşamba günü ultrasona çağırdı Ümit var mı sizce. Böyle düşük katlayıp sonra sağlıklı gebelik elde eden oldu mu
Aşkım bana düşük geldi ya artış :( çünkü benim 5 günde 70 den 2000 ne çıkmıştı . Doktor normali bu demişti. Ama allahtan ümit kesilmez 48 saat sonra tekrar ver . Umarım allah dualrını kabul eder sağlıklı bir bebiş alırsın kucağına

Evet kanamam yok tekrar kan da istemedi doktor bende vermedim başka
Ben dış gebelik geçirmiştim ama hamileliğimi öğrendiğimde betam 700e yakındı. 1000 lere geldiğinde de kese göremedi doktor. 700den sonra artış çok yavaş olmuştu. Ne ağrım ne kanamam oldu. Hafif hafif sızı olurdu kasıklarımda. Sen kontrollerini aksatma lütfen umarım iyi haberler alırsın

@milagrosangela rüyamda seni hamile gördüm yani uyandığımda meylenngibi bende senin adını andım bi an nedense🤣
ayy nee ciddi misiiiin 🥹🥹 ay bakalım gerçek olacak mı heyecanla Ekim ayını bekliyorum ahahah ♥️♥️

Aşkım bana düşük geldi ya artış :( çünkü benim 5 günde 70 den 2000 ne çıkmıştı . Doktor normali bu demişti. Ama allahtan ümit kesilmez 48 saat sonra tekrar ver . Umarım allah dualrını kabul eder sağlıklı bir bebiş alırsın kucağına
Amin inşallah dua edin bana da

Ben dış gebelik geçirmiştim ama hamileliğimi öğrendiğimde betam 700e yakındı. 1000 lere geldiğinde de kese göremedi doktor. 700den sonra artış çok yavaş olmuştu. Ne ağrım ne kanamam oldu. Hafif hafif sızı olurdu kasıklarımda. Sen kontrollerini aksatma lütfen umarım iyi haberler alırsın
İnsalalh çok teşekkür ederim

Adet gecikmesi var mıydı aceba dpo kaçtı çok erken öğrenmiş oldun Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Canım Dpo 14 bugün. Normalde dün ya da bugün adet olmam gerekti. Evet 33 dpo 14 için çok dğşğk bir değer mi bilmiyorum ki.

Yaptıklarımda sabah yapmıştım ama 14 yapayım bide son kez o zaman siz öğleden sonra mı yapmıştınız önceki yaptıklarınız da
Canım Dpo 10 dakini sabah yapmıştım ilk idrarla, dün Dpo 13 dekini öğleden sonra yaptım ama o zamana kadar 1,5 litre su içmişimdir, onda çıkmadı diye attım köşeye. Bugün sabah ilk idrarla silik görünce ona baktım ki, çizgi çıkmış onda da. Kuruma çizgisi değil ama pembe çizgi

Canım Dpo 10 dakini sabah yapmıştım ilk idrarla, dün Dpo 13 dekini öğleden sonra yaptım ama o zamana kadar 1,5 litre su içmişimdir, onda çıkmadı diye attım köşeye. Bugün sabah ilk idrarla silik görünce ona baktım ki, çizgi çıkmış onda da. Kuruma çizgisi değil ama pembe çizi
Bende de çıkar inşAllah kayıptan sonra çok zor süreçteyiz toparlanmaya çalışıyoruz doktorlar devam durmayın dedi ama sabır bakalım

Back
X