- Emoji Skoru
- 221
- Puanlar
- 23
Biz seninle önümüzdeki ay yumurtlamadır battır sayarız yineAşkım seni en iyi ben anlarım gel sarılalımhahaha
Vücut çok etkileniyor stresten kuzum. Ben 2 senedir içindeyim yani artık herşeyi çözmüş durumdayımsuan bende buna inandiriyorum kendimi bir yanım diyorki boşuna heveslenme yok diğer yanım olmasa neden günüm geçti goguluslerim çok ağrıyor kasıkta belde ağrı var üstelik bat 18 iydi o zamana kadar şiddetli adet sancısı çektim ve çok akıntı oldu şeffaf olarak islaniyordum resmen her defasında oldum bu defa diye koşuyorsun lavaboya bat tarihimin ertesi günü akintida ağrılarda çok çok azaldı offf sanırım yine kendini kadiriyorum
Ha evet hatırladım seni test yapmıştın sabah dimi11 oldu canım
Tüp bebeğe başlamadan şöyle bir mucizeye ihtiyacım varHa ha :) Kız ben Ekimde tüp bebek başlayacaktım. Evde eskiden kalma test buldum. Çöpe atacaktım. Çiş yapayım da atayım dedimO seviye bağımlılık. Ben şok hamileliğimi öğrendim. Düne kadar her gün yine test yaptım.
Oda olabilir kuzum gebe olmadığın halde gecikmek çok sinir bozucu . Ben artık Allahım ne olur oluyum diye dua ediyordum yeni döngüye de geçmek istiyor insan . Regl olmamanın sıkıntısıda geriyorAynen canım olabilir bende öyle düşünüyorum
Birde geç yumurtaladım bence ben
Aynen öyle canım gerçekten yeni döngüue geçmek istiyorum.Oda olabilir kuzum gebe olmadığın halde gecikmek çok sinir bozucu . Ben artık Allahım ne olur oluyum diye dua ediyordum yeni döngüye de geçmek istiyor insan . Regl olmamanın sıkıntısıda geriyor
aynen test mağduruyum bendeHa evet hatırladım seni test yapmıştın sabah dimi
Adet gelmeyene kadar her an pozitif çıkma olasılığı var aşkım bekle bakalım bir iki gün dahaaynen test mağduruyum bendedaha sonra yapınca bu sabah negatif çıktı şimdi hangisi doğru düşün dur
ben ıkıncı cızgı gormuyorumReglime 7 gün kala öğrendim. O test yok çok silik olunca fotoda çıkmadı. 1 gün sonra 3 adet yaptım onu atayım. Bu testleri yaptığım zaman betam 17 idi. 15 eylül tarihinde yani. Dün betam 658 çıktı.
Vücudumuz dinlediğimiz için oluyor aslında hep olan şeyler normalde . Ama gebelik düşünmeye başlayınca hamilelik belirtisi arıyoruz vücudu dinliyoruz ama regl belirtisiyle aynı. Oyüzden belirtilere takılmamak lazım kuzum. Burda akıntısı belirtisi olmadan gebe olduğunu öğrenende var nedense biz illa bi yerimizin ağrımasını şarıl şarıl akıntı olmasını bekliyoruzAynen öyle canım gerçekten yeni döngüue geçmek istiyorum.
Karnımda ağrı başladı olacak gibiyim
Birde bu ay o kadar gebelik belirtisi hissettim ki inanılır gibi değildi psikoloji herseyi çok etkiliyor gerçekten
bende cuma günü yaparım bakalım tekrardanAdet gelmeyene kadar her an pozitif çıkma olasılığı var aşkım bekle bakalım bir iki gün daha
kan kesin sonuç canım döllenme olup rahime yerleşir yerleşmez kana karışıyor yani o döngü biraz uzun bilemiyorum geç döllenmelelrde belki olur da ama yumurtlama gününü biliyorsan kan kesindirKızlar kan testinde kaç gün kala çıkıyor hamilelik betası , yani 1 hafta kala negatifse sonra da da aynı şekilde mi oluyor pozitife dönmesş adet geçince falan olur mu bir umut sklsld
Yani yumurtlama günü 11 i çatlama 12 siydi ayın ben de 21 Eylül de gittim beta 1,20 çıktı dedim belki bir umutkan kesin sonuç canım döllenme olup rahime yerleşir yerleşmez kana karışıyor yani o döngü biraz uzun bilemiyorum geç döllenmelelrde belki olur da ama yumurtlama gününü biliyorsan kan kesindir
Cuma günü hamişleri oluruz inşallahbende cuma günü yaparım bakalım tekrardan
12 sinden itibaren 9 gün geçmiş yeni yerleşiyorda olabilir valla bu süreler biraz karmaşık bende pek anlamıyorumYani yumurtlama günü 11 i çatlama 12 siydi ayın ben de 21 Eylül de gittim beta 1,20 çıktı dedim belki bir umut
ay hadi inşallah sen hiç yapmadın mı daha ben her gün rutine bağladım yapıyorumCuma günü hamişleri oluruz inşallah
Yok valla daha yapmmadımay hadi inşallah sen hiç yapmadın mı daha ben her gün rutine bağladım yapıyorum
Sen Azerbaycanlı mısın canım Bakü nasıl bizde 2-3 gün gezmek istiyoruz da konudan bağımsızCanım azerbaycandayım ben şuan. Ekli ürünü kullandım. Asla şaşmıyor ki erkenden yakaladı.