Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vücut çok etkileniyor stresten kuzum. Ben 2 senedir içindeyim yani artık herşeyi çözmüş durumdayım sana stres yapma demiycem öyle elde olan bişey değil valla en kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallah

Tüp bebeğe başlamadan şöyle bir mucizeye ihtiyacım var sağlıkla kucağına al aşko

Kızlar selaam eylül ayında laboquick ovulasyon testi yapmıştım maalesef gebelik oluşmadı. 40-45 günlük döngülerim olduğu için 25.günümde pik görmüştüm 2 gün önce de regl oldum. Acaba bu ay ovulasyonda bir gebenin günlüğüne geçsem mi diyorum daha önce kullanan var mı hangisi daha iyidir yoksa laboquickle devam mı

Aynen canım olabilir bende öyle düşünüyorum
Birde geç yumurtaladım bence ben
Oda olabilir kuzum gebe olmadığın halde gecikmek çok sinir bozucu . Ben artık Allahım ne olur oluyum diye dua ediyordum yeni döngüye de geçmek istiyor insan . Regl olmamanın sıkıntısıda geriyor

Oda olabilir kuzum gebe olmadığın halde gecikmek çok sinir bozucu . Ben artık Allahım ne olur oluyum diye dua ediyordum yeni döngüye de geçmek istiyor insan . Regl olmamanın sıkıntısıda geriyor
Aynen öyle canım gerçekten yeni döngüue geçmek istiyorum.
Karnımda ağrı başladı olacak gibiyim

Birde bu ay o kadar gebelik belirtisi hissettim ki inanılır gibi değildi psikoloji herseyi çok etkiliyor gerçekten

aynen test mağduruyum bende daha sonra yapınca bu sabah negatif çıktı şimdi hangisi doğru düşün dur
Adet gelmeyene kadar her an pozitif çıkma olasılığı var aşkım bekle bakalım bir iki gün daha

ben ıkıncı cızgı gormuyorum bu testlerı anlamıyorum net bellı olmadıgı surece

Kızlar kan testinde kaç gün kala çıkıyor hamilelik betası , yani 1 hafta kala negatifse sonra da da aynı şekilde mi oluyor pozitife dönmesş adet geçince falan olur mu bir umut sklsld

Vücudumuz dinlediğimiz için oluyor aslında hep olan şeyler normalde . Ama gebelik düşünmeye başlayınca hamilelik belirtisi arıyoruz vücudu dinliyoruz ama regl belirtisiyle aynı. Oyüzden belirtilere takılmamak lazım kuzum. Burda akıntısı belirtisi olmadan gebe olduğunu öğrenende var nedense biz illa bi yerimizin ağrımasını şarıl şarıl akıntı olmasını bekliyoruz

Kızlar kan testinde kaç gün kala çıkıyor hamilelik betası , yani 1 hafta kala negatifse sonra da da aynı şekilde mi oluyor pozitife dönmesş adet geçince falan olur mu bir umut sklsld
kan kesin sonuç canım döllenme olup rahime yerleşir yerleşmez kana karışıyor yani o döngü biraz uzun bilemiyorum geç döllenmelelrde belki olur da ama yumurtlama gününü biliyorsan kan kesindir

kan kesin sonuç canım döllenme olup rahime yerleşir yerleşmez kana karışıyor yani o döngü biraz uzun bilemiyorum geç döllenmelelrde belki olur da ama yumurtlama gününü biliyorsan kan kesindir
Yani yumurtlama günü 11 i çatlama 12 siydi ayın ben de 21 Eylül de gittim beta 1,20 çıktı dedim belki bir umut

Yani yumurtlama günü 11 i çatlama 12 siydi ayın ben de 21 Eylül de gittim beta 1,20 çıktı dedim belki bir umut
12 sinden itibaren 9 gün geçmiş yeni yerleşiyorda olabilir valla bu süreler biraz karmaşık bende pek anlamıyorum

Canım azerbaycandayım ben şuan. Ekli ürünü kullandım. Asla şaşmıyor ki erkenden yakaladı.
Sen Azerbaycanlı mısın canım Bakü nasıl bizde 2-3 gün gezmek istiyoruz da konudan bağımsız

`