- Emoji Skoru
- 704
- Puanlar
- 18
Sizin durum bizden iyi. Denemekten zarar gelmez dene valla. Ben hep bugüne kadar 1 boş bırakarak yaptım. İlk defa her gün yaptık. Tabi birde silkelendim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin durum bizden iyi. Denemekten zarar gelmez dene valla. Ben hep bugüne kadar 1 boş bırakarak yaptım. İlk defa her gün yaptık. Tabi birde silkelendim![]()
Anladım canıım sağlıkla ilerler inşallahCuma doktorum çağırdı. İlk ultrasonu yapacak. benim ilk kaybımda bebeğimin kalbi yavaş atıyordu. Sonra düşük oldu zaten. Önce kalbini duymak istiyorum :)
Eşim dışarı çıkar çıkmaz ayaklarımdan beni kaldırdı ve silkeledisilkelendim derkennn
Yastık yüzü çıkarırken ucundan çıksın diye silkelersin ya öylesilkelendim derkennn
Aynen valla herkes bir kabuğuna çekildikızlarrr ne kadar sessizleşti buralar
İnşallahİnşallah güzel sonuçlar alınır canıım ben beklemedeyim şu an![]()
Ben öyle şeylere inanmıyorum ya doktorları dinleyince bilimsel bir karşılığı yok ama halk arasında yapılıyor yarar sağlayacak bir konu yok sonucunda direk içerde gidiyorlar isterseniz 1-2 dk yatar pozisyonda durun durmasanızda olur diyorlarEşim dışarı çıkar çıkmaz ayaklarımdan beni kaldırdı ve silkeledi![]()
Ahhh keşkeeee aşko Türk okulu yok tatil amaçlı gittik işteHemen arabistana dön aşkıım orada bebek yap geeel![]()
Bizimde düdüğümüz çalardı hahahahahahBulantı azaldııı çok şükür ama hala yediğimden tat alamıyorum dışarıda yemek daha güzel evde sen yapmasan bile yiyemiyorsunOooh miiis arkadaşlarında varsa daha ne olsuun yaa ne güzel bir sürü yeyzesii vaarbelirtiler ne durumda var mı hala bulantı
Canım senin testte ne zaman çıkmıştıbütün hepsi birebir dpo günlerine kadar bende oldu ve gebeyim. çok şaşırdım birebir herşey aynı.
dpo1-4 te kasık ağrısı olunca hatta üşüttüm sandım çünkü bu kadar erken olmaz diye düşünmüştüm. inşallah sende gebesindir
Amin ablammSen de iyi ol inşaAllah canım en kısa zamanda. Allah’ım gücünü kuvvetini sağlığını artırsın inşaAllah![]()
28 aşkımİnşallahSizin bat ne zaman
Hahhahahhaha tabi canım boru değil bu düdüükAhhh keşkeeee aşko Türk okulu yok tatil amaçlı gittik işte![]()
Bizimde düdüğümüz çalardı hahahahahah
Benimde aynı şekilde dpo 9 mu sizinde28 aşkım
Önceden belirti yok diye sızlanırdın şimdi var diyeBulantı azaldııı çok şükür ama hala yediğimden tat alamıyorum dışarıda yemek daha güzel evde sen yapmasan bile yiyemiyorsunuyku çooookkk yorgunluk sınırsızzz
evet teyzeleri birsürüüüü her şehirde biraz biraz varr
Ne zaman yeniden deneyeceksin ?Depolar başladı he ne güzel geçen ay bende sayıyordum![]()
![]()
Yok canım 10Benimde aynı şekilde dpo 9 mu sizinde