Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben yokken neler oldu bakalııım pozitiflerimiz var mııı varsa hepsini tebrik ediyorum bol bol öpüyorum❤️
20 Eylül sonrası beni etiketleyen herkesi tabloda güncelledim, eksik varsa yazın bana düzelteyim.
ben bu ay da elendim, dün reglm geldi malesef... aynı zamanda 3. evre endometriozis tanısı aldım buna koşturuyorum.
sizi çok özledim ve çok seviyorum❤️
Bizde seni özledik ve çok seviyoruz balım her şey çok güzel olsun senin için♥️♥️

@Pmat nasılsın canım? Nasıl gidiyor hamişlik
Heyecanlı canım. 4+5 teyim işte. Bugün akıntım arttı. Karnım fırtladı erkenden. 😂😂 Salı kontrol var işte. Kan sulandırıcı başlayacak. İğne vurmak hiç istemiyorum. Tüp bebekte kendime yapmak zor olmuştu. Bu sefer eşime yaptırırım.

Merhaba 6.gün 5ab embriyo transferi oldum tramsferi saymazsak 6.gün sabah ilk idrarla yaptım awox marka 4.günden beri yapıyorum hiçbirşey cıkmamıstı biraz durdukca gölgelik cıktı sizde bakarmısınız buraya yükleyincede kaliteside düşüyor biraz yada daha belirgin mi cıkmalıydı varsa testin azizliğinede ugramak istemiyorum
Canım Awox hatalı sonuç vermiyor genelde ben hafif bir gölge görüyorum
Negatif efekt yaparsanız belki daha rahat görülebilir 🙏🏻

Yok yapmadım bu ay letu ve klomen kullandım doktor yumurta takibi yaptı vei ilişki günleri verdi ben ekstra yumurta takibi yapmak istemedim canım

bende kendimi tutabilirsem 5 ekimde yapacam çiçeğim🥰
Letu ve klomen beraber içince kaç yumurta gelişti bide nasıl içtin

Merhaba 6.gün 5ab embriyo transferi oldum tramsferi saymazsak 6.gün sabah ilk idrarla yaptım awox marka 4.günden beri yapıyorum hiçbirşey cıkmamıstı biraz durdukca gölgelik cıktı sizde bakarmısınız buraya yükleyincede kaliteside düşüyor biraz yada daha belirgin mi cıkmalıydı varsa testin azizliğinede ugramak istemiyorum
Yarın sabah ilk idrarla bi daha yap canım inşallah bebeklerin sana sıkı sıkı tutulmuştur

normalde yumurtlama günüme vardı benim ama erken yumurtlama oldu takvimde daha geç diyordu öncesinde değerlendirme yani şöyle baya öncesidir yakın zamanı değil bir kaç gün daha öncesi ama o da pozisyon olarak zaten çoğu gitti kalmamıştır içeride diye düşündüm yani belki geç bile yakalamış olabilirim piki anlayamadım tam daha önceki gebeliklerde ikisi de aynı koyulukta olunca ilişki oldu onlar tutmuştu
Her şey mükemmel olsa bile bazen tutmayabiliyor canım her ay %15 sağlıklı bireylerin şansı demişti bana doktor hatta aşılamaya bile %25 demişti

Heyecanlı canım. 4+5 teyim işte. Bugün akıntım arttı. Karnım fırtladı erkenden. 😂😂 Salı kontrol var işte. Kan sulandırıcı başlayacak. İğne vurmak hiç istemiyorum. Tüp bebekte kendime yapmak zor olmuştu. Bu sefer eşime yaptırırım.
Ay sen tüp bebekte mi yaptın? Yaaa böyle doğal olmasına çok çok sevindim. Benimde ocağa kadar olur inşallah yoksa bende tüp bebeğe başlıyorum

Ay sen tüp bebekte mi yaptın? Yaaa böyle doğal olmasına çok çok sevindim. Benimde ocağa kadar olur inşallah yoksa bende tüp bebeğe başlıyorum
Evet tüp Bebek tedavisi olmuştum kimyasal olmuştu. Öyle sosyal medyada her pozitife inanmayın. İlk testlerde çoğunluk pozitif oluyor sonra kimyasal oluyor. Ekim reglimde burda Azerbaycan’da tüp Bebek başlayacaktım. İşte mucize oldu benim. Senin güzel haberlerini alacağız ben inanıyorum.

Ay beraber miyiz biz. Hayırlısı olsun bitanem 🌸 inşallah pozitiflerler gelirim 🤲 bir arkadaşımla da aynıydık gecikmişti 2. Gün negatifti 4. Gün erken gebelik testinde silik çıkmıştı öyle öğrenmişti umarım öyle bişeyler olur 🤲
İki umutsuz bir umuda birlikte yol alırız inşaAllah 🥹

Ben mi döngümün 6 günündeyim ama 11 gününde deneme başlıcam daha sık olarak şuan 2 günde 1 3 günde 1 deniyoruz o gün bi gün bi gün deniyeceğiz daha sipariş vermedim ovulasyonda oda stres yapıyor artık yumurtladığımız günleri bildiğimiz için alıyım mı almayım mı düşünüyorum
Ben ilişki olayını da tam anlamadım birgun yapıp bırgun bekleme tarzındamı olmalı yumurtlama günü kesın olmalı dımı

Back
X