- Emoji Skoru
- 8.018
- Puanlar
- 163
Rezervasyonunuz onaylandıAğustos için yerimi ayırtayım efendim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rezervasyonunuz onaylandıAğustos için yerimi ayırtayım efendim![]()
Allah'ın izniyle atanacaksinListeye beni de yazın 3 gün sonra pik bekliyorum
Eylülde pozitif hissediyorum demiştin bakalım hangi ayın başlığına çıkacak benim tayin
@eses_35
Teşekkürler canım yeni okudum son durumun ne geçmiş olsunRezervasyonunuz onaylandı![]()
Kendime geleyim su tabloyu halletcem galiba uzun süre buralardayımListeye beni de yazın 3 gün sonra pik bekliyorum
Eylülde pozitif hissediyorum demiştin bakalım hangi ayın başlığına çıkacak benim tayin
@eses_35
İnan şuan kimse bilmiyorTeşekkürler canım yeni okudum son durumun ne geçmiş olsun
Betan yüksek çıkmış gebelik var işte neyine şaşırıyor ki doktor anlamadım benim beta resmen 0.0 çıkmıştıİnan şuan kimse bilmiyordoktorda şaşkın bendede ufak bir sınıf kriziyle antidepresan hissi var gibi hissediyorum yapabilecek birşey yoksa akışta kalmaya devam edicem burası bana iyi geliyor
Kafan dağılır en azından sohbet muhabbet güzel akıyor burda biz bizeKendime geleyim su tabloyu halletcem galiba uzun süre buralardayım![]()
Bazı insanlar vardır ya asko hani gökten birşey yağda misali hehhh işte o benim herkese piyango vurur bana KayaBetan yüksek çıkmış gebelik var işte neyine şaşırıyor ki doktor anlamadım benim beta resmen 0.0 çıkmıştı
Aa canım bekle biraz ya betan çıkmış zamanla yükselir yada düşer acele mi ettin acaba regl ne alemdeBazı insanlar vardır ya asko hani gökten birşey yağda misali hehhh işte o benim herkese piyango vurur bana Kaya![]()
Hicbirsey yok hicbirsey ne gebeliğe dair ne adete dair sadece bugün islemdim biraz belim.agriuor hastaneye giderken sıkıntıdan midem bulandı onun dışında 2 haftadır sürekli cisim geliyorAa canım bekle biraz ya betan çıkmış zamanla yükselir yada düşer acele mi ettin acaba regl ne alemde
Ya sen bir doktora görün canım betan çıkmış benim gibi 0,0 çıkmamışHicbirsey yok hicbirsey ne gebeliğe dair ne adete dair sadece bugün islemdim biraz belim.agriuor hastaneye giderken sıkıntıdan midem bulandı onun dışında 2 haftadır sürekli cisim geliyor10 dk bir 15 dk bir
Geçmiş olsun bu jel ne işe yarıyor çok duydum daBenide yazar mısınızzzbat 9 dpo 6 bir kaybım var 16 haftamda suyum geldi enfeksiyondan erken dogumla kayıp yaşadım. Aradan 5 ay geçti denemede 4.ayım diyebiliriz bu ay fertility jel ile bi deneme yaptım hayırlısı inşallah
![]()
Basın sağolsun kuzum benimde şimdi ne sağlıklı ne sağlıksız diyebileceğim bir evrede gebelik muallaktayim ama en kısa zamanda bakicam su liste işine olurmu onun dışında devam edelim birbirimize iyi gelmeyeBenide yazar mısınızzzbat 9 dpo 6 bir kaybım var 16 haftamda suyum geldi enfeksiyondan erken dogumla kayıp yaşadım. Aradan 5 ay geçti denemede 4.ayım diyebiliriz bu ay fertility jel ile bi deneme yaptım hayırlısı inşallah
![]()
Çok sagolunGeçmiş olsun bu jel ne işe yarıyor çok duydum da
Aminnn allah razı olsun, sizinde aynı şekilde okudum tüm yazılarınızıBasın sağolsun kuzum benimde şimdi ne sağlıklı ne sağlıksız diyebileceğim bir evrede gebelik muallaktayim ama en kısa zamanda bakicam su liste işine olurmu onun dışında devam edelim birbirimize iyi gelmeye![]()
Olmaz Allah’ın izniyle içinizi ferah tutun iyi düşün iyi olsunDiyorum ya artık kimyasallara razıyım yeterli kürtajlık bir işim olmasın![]()