Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Son adet günün neydi senin. Benim 25 ağustos. Bizim senle aynı ilerleyecek. 3 hafta 5 gün olarak görünüyor benim ki 😅😅 birlikte takip edelim olur mu?
Benimde 25 ağustos baklım bende bişeyler cıkacakmı :) sen kaçta öğrendin yani testi dpo kaçta yapmıştın canım

Benimde 25 ağustos baklım bende bişeyler cıkacakmı :) sen kaçta öğrendin yani testi dpo kaçta yapmıştın canım
Dpo neydi ya ben bilmiyorum. 5 Eylül takvimde yumurtlama günüm 14 Eylül de test yapmıştım çok hayali çıkmıştı. Sen yaptın mı test. Çıkar artık.

Dpo neydi ya ben bilmiyorum. 5 Eylül takvimde yumurtlama günüm 14 Eylül de test yapmıştım çok hayali çıkmıştı. Sen yaptın mı test. Çıkar artık.
Anladım bende yarın 14 olcak yani yumurtlamadan sonraki 14 cü gün olcak inat ettim bekliyorum diğer türlü biraz strese soktu beni

Anladım bende yarın 14 olcak yani yumurtlamadan sonraki 14 cü gün olcak inat ettim bekliyorum diğer türlü biraz strese soktu beni
Ben dpo 9 da öğrenmişim o zaman. Kesin çıkar sende 14 diyorsun. Benim bugün dpo 15 oluyor. Zaten regl olmam lazımdı. Testi koyuyorum. Artış var mı diye her gün yapıyorum. Bugün böyle mesela.

Eklentiler

• IMG_3615.webp
    IMG_3615.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 28
Ben dpo 9 da öğrenmişim o zaman. Kesin çıkar sende 14 diyorsun. Benim bugün dpo 15 oluyor. Zaten regl olmam lazımdı. Testi koyuyorum. Artış var mı diye her gün yapıyorum. Bugün böyle mesela.
Anladım canım hayırlsıı artık bakalım. Labo mu erken mi övü mü

Anladım canım hayırlsıı artık bakalım. Labo mu erken mi övü mü
Labo canım. Ben kan testi de verdim 15 Eylül 17hcg. 17 Eylül 33 çıktı. Doktor Salı tekrar istedi. Çok erken reglin bir geciksin dedi. Bende heyecandan her gün test yapıyorum sabah idrarı ile gün gün koyulaşıyor ama. İnşallah artış iyidir.

Labo canım. Ben kan testi de verdim 15 Eylül 17hcg. 17 Eylül 33 çıktı. Doktor Salı tekrar istedi. Çok erken reglin bir geciksin dedi. Bende heyecandan her gün test yapıyorum sabah idrarı ile gün gün koyulaşıyor ama. İnşallah artış iyidir.
Maşallah canım maşallah iyi adet sonrası uükselir iyice stres yapma sağlıkla ilerlesin 🧿 😍 bende de labo var hem övü hem hamilelk testi olmadı 1 2 güne yaparım gelen giden olmazsa

Ayyyyyyy harika. Çok çok sevindim. İsteyen herkese versin Rabbim. Hayırla kolaylıkla olsun inşallah.
Amin inşallah canım. Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.
Ya hayırlı olsun canım dpo kaçta yaptın testi
İnşallah Rabbim nasip etsin. Dpo 14 bugün. Dpo 10 yapmıştım negatif çıkmıştı. Hatta dün öğleden sonra yaptım, negatifti.. bugün sabah silik çizgi çıktı

İnşallah Rabbim nasip etsin. Dpo 14 bugün. Dpo 10 yapmıştım negatif çıkmıştı. Hatta dün öğleden sonra yaptım, negatifti.. bugün sabah silik çizgi çıktı
Anladım canım benim de yarın 14 bakalım 9 11 negatifti

Ya hayırlı olsun bende dpo 9 da yaptım bide 11 yaptım negatifti adeti bekliyorum artık 14 yapsam mı bide test bilemedim

Tebrik ederim canım inşallah sürecin çok güzel ilerler sağlıcakla gelsinnnn 🌸🌸🥹🥹🥹🥹🤍🤍🤍
İnşallah kuzum. Önceki gebeliğimde kayıp yaşadım, bu sefer inşallah sağlıkla kucağıma alırım.
hayirli olsun canim sağlikla ilerlesin 🌼🌼
amin canım. darısı bu post altındaki herkese.
hayıelı olsunnaşkımmm🌸
Sagol kuzum. İnanamıyorum hala
Ya hayırlı olsun, çok sevindim 💕💕💕
çok sağol kuzum.
Son adet günün neydi senin. Benim 25 ağustos. Bizim senle aynı ilerleyecek. 3 hafta 5 gün olarak görünüyor benim ki 😅😅 birlikte takip edelim olur mu?
aşkım 25 Ağustos 🥰🌸 yaaa inşallah sağlıkla ilerlesin, aynı gündeyiz valla ❤️😍

Ya bende bugün Dpo 14. Normalde adetim dündü, sanırım geç yerleşme oldub

Ne guzelsınız kızlar bende regl bıtsın ınsallah pink görür denerım eski gebelıkte 10 da çıkmadı ama 15 de bende pozıtıf gördüm ama kürtaj oldum ılkkınde 85 gün sonra sokturuculerle regl oldum

Ben dedim sanaaa yaa😍yoksa o çizgi çıkmaz diye al bak sana tescilli hamişlik kanıtııı💃💕tebrikleeer canııım🤲🏻💕🧿🤰
Evet valla haklıymışsın. Bende de geçen ay, hiç bir çizgi yoktu. Daha çok yeni, bu arada 33 ü çok silik olarak gösteriyor testler demek ki. Hani 10 u bile gösteriyordu

Back
X