Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bende bugün Dpo 14. Normalde adetim dündü, sanırım geç yerleşme oldub

Ne guzelsınız kızlar bende regl bıtsın ınsallah pink görür denerım eski gebelıkte 10 da çıkmadı ama 15 de bende pozıtıf gördüm ama kürtaj oldum ılkkınde 85 gün sonra sokturuculerle regl oldum
Ne guzelsınız kızlar bende regl bıtsın ınsallah pink görür denerım eski gebelıkte 10 da çıkmadı ama 15 de bende pozıtıf gördüm ama kürtaj oldum ılkkınde 85 gün sonra sokturuculerle regl oldum
Neden oldunuz bende 4 ay önce oldum tekrar deniyoruz

Eylül ayı başa geçti bizde de kızlar 3 yıldır ilkkez yaşadık eşimdaha giriş yapmadan tam sertleşmeden boşalma geldi bu durumu yaşayan var mı ?
Canım nasıl ilk kez yaşadık korunmasız mı?
Chatgb sordum böyle dedi;
Evet, tam sertleşmeden önce veya tam sertleşmeden boşalma olabilir. Tek başına anormal olduğu anlamına gelmez. Özellikle uyarılma yüksekse, stres/yorgunluk varsa veya uzun süre ilişki olmadıysa görülebilir.

Eğer sık sık oluyor, sertleşmeyi sürdürememe de eşlik ediyor veya bu durum seni/partnerini rahatsız ediyorsa üroloji değerlendirmesi iyi olur.

Gebelik açısından soruyorsan: vajina içine boşalma olduysa, penisin tamamen sert olmaması gebelik ihtimalini ortadan kaldırmaz.

Ya bende bugün Dpo 14. Normalde adetim dündü, sanırım geç yerleşme oldub
Evet canım sanırım senin geç benim ki erken döllenme. Süreçlerimiz nasıl olacak bakalım. Çok sabırsız ve heyecanlıyım. Salı günü de test ver mutlaka.

Evet valla haklıymışsın. Bende de geçen ay, hiç bir çizgi yoktu. Daha çok yeni, bu arada 33 ü çok silik olarak gösteriyor testler demek ki. Hani 10 u bile gösteriyordu
Bak onu hiç anlamış değilim canım bende en düşükleri algılıyor diye biliyodum. Neyse sonuç olarak aramıza taze hamiş olarak geri döndün canım tebrik ederim sağlıkla gelsin🤲🏻💕🧿🤰

Evet canım sanırım senin geç benim ki erken döllenme. Süreçlerimiz nasıl olacak bakalım. Çok sabırsız ve heyecanlıyım. Salı günü de test ver mutlaka.
5 Eylül ve 6 Eylül sabah pik gördüm. Öğleden sonra çatladı. Kızımda da aynısı olmuştu ama

Kızlar ben adet olmadım diye sabah test yaptım.. biri awox diğeri prodoctor, çok çok hayali bir çizgi çıktı. Ancak kalp gözüyle görünüyor. İkisinde de böyle olunca acaba kendi çizgilerini mi hayali görüyorum dedim. Dün de test yapmıştım öğleden sonra, 5 dakikada çıkmayınca koydum bir kenara. Bayağı belirgin çizgi çıkmış onda da sabah gördüm.
Ben de gördüm canım ya şu awoxun önündeki camı kaldırsana. Ayy inşaAllah gördüğümüz doğrudur 😍

Bak onu hiç anlamış değilim canım bende en düşükleri algılıyor diye biliyodum. Neyse sonuç olarak aramıza taze hamiş olarak geri döndün canım tebrik ederim sağlıkla gelsin🤲🏻💕🧿🤰
Aynen kuzum. Testler de awox ve prodoctordu. Sağlıkla ilerlesin inşallah

Yaptıklarımda sabah yapmıştım ama 14 yapayım bide son kez o zaman siz öğleden sonra mı yapmıştınız önceki yaptıklarınız da
Ben ilk yaptığımda dpo 9 da 16 falandı saat. Ama acil işim vardı. İdrarımı tutmuştum. Koyuydu. Önemli olan idrarın yoğun olması aslında. Geceden çok içersen de sabah seyrek oluyor.

Back
X