- Emoji Skoru
- 5.705
- Puanlar
- 398
kdlslslskswl hakkımızda hayırlısı artık26 Eylül 28 Ekim de bennn
Pazartesi ben de doktora gidiyorummmm hadi bakalım hsjsjsjsjs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kdlslslskswl hakkımızda hayırlısı artık26 Eylül 28 Ekim de bennn
Pazartesi ben de doktora gidiyorummmm hadi bakalım hsjsjsjsjs
ne güzel söyledin çok iyi geldi yazdıkların güzel dileklerin…Canım benim, hiç moralini bozma. Tanının konması aslında çok önemli bir adım, en azından artık neyle mücadele ettiğini ve nasıl bir yol izlemen gerektiğini biliyorsunİçini ferah tut, tez vakitte güzel haberlerini paylaşmak nasip olsun
![]()
daha öncesinde değerlendirdiğin oldu mü çünkü pik ve çatlama günü öncesi olan ilişkiler daha değerli diyor doktorlarDpo 9 da olabilir ben anlamıyorum tam ya 17 Eylül pik 17-18-20 değerlendirdik
Kan verdiniz mi
evetKan verdiniz mi
Ben regl oldum bugün regldaş ama sen olma pozitifle geelAslında seviyorum da benimkide bi kabulleniş aşkoişin kötü tarafı testim bitti kuzum
ilçede var da Bebetime onuda almak istemiyorum. Salı gününe kadar gecikme olursa kan veririm olmadı bi
Ben regl oldum ya güncelleme yapcakmıyızdaha öncesinde değerlendirdiğin oldu mü çünkü pik ve çatlama günü öncesi olan ilişkiler daha değerli diyor doktorlar
20 eylülden sonra beni etiketleyenleri güncelledim tabloda ama seni eklediğimi hatırlamıyorum önceden yazdıysan görmemiş olabilirim kusura bakmaBen regl oldum ya güncelleme yapcakmıyız
Ben temmuz ağustos grubuna yazmıştım onu bulamadım en son mesaj yazdığım yer burasıydı adı değişti sandım20 eylülden sonra beni etiketleyenleri güncelledim tabloda ama seni eklediğimi hatırlamıyorum önceden yazdıysan görmemiş olabilirim kusura bakma
sat bat ve yaş bilgilerini söylersen hemen eklerim tabloya
Topic bana daha sonra geçti belki o zaman yazmışsındır ama bi bakayım hemen evet eylül biterken ekim kasım aralık diye değiştirdikBen temmuz ağustos grubuna yazmıştım onu bulamadım en son mesaj yazdığım yer burasıydı adı değişti sandım
Tabloda yoksunn ben eylülde aldım topici öncesini bilmiyorum ama ekliyimmm seni şimdiBen temmuz ağustos grubuna yazmıştım onu bulamadım en son mesaj yazdığım yer burasıydı adı değişti sandım
Yaş 26 sat 27 eylül bat 25 ekimTopic bana daha sonra geçti belki o zaman yazmışsındır ama bi bakayım hemen evet eylül biterken ekim kasım aralık diye değiştirdik
Kuzum 20 haftalık kaybım var pıhtılaşma çıktı canımKan sulandırıcıyı niye kullanıcaksınız bende bi düşük yaşadım hamile kalınca bana da kullanacak doktorum pıhtılaşma çıktı
Genelde fiyatı uygun diye satıyorlar bazı testleriİnternetten söyledim burda satmıyorlar o kadar eczane anlaşmalılar heralde ben anlamadım o da pazartesi gelir heralde ama nedense ümitli değilim galiba çok üstüne düşüyorum diye ama hiç çocuğumuz yok amh 1.75 iki düşük var ondan çok isteyince olmaz derler ya içimde his işte olmadığını düşünüyorum bu ay yeni denemiş olabiliriz ama rahim 7 ay dinlendikten sonra denedik
Ayyy deme öyleee zaten Regliyim duygusalımmmmsen başkasııınnn![]()
Allah büyüktür gidelim hdjdjdjskdlslslskswl hakkımızda hayırlısı artık
yerim kız senin duygusallığını ben de reglyim zırlarım şuracıktaAyyy deme öyleee zaten Regliyim duygusalımmmm![]()
İyi bebek bendeeee dpo kaç olduuuuİyi aşkooo dpo saymaya devammm senden naberrr
yerim kız senin duygusallığını ben de reglyim zırlarım şuracıkta![]()
Yumurtlama testıne ne zaman başlıcalarınŞuan hamilemisiniz ki başlıcak bende deniyorum 4 ayım ama daha nasip olmadı
Evet her an herşey olabilir bide misafirim var hazırlık yapıyorum akşama. bir yandan unutuyorum bir yandan aklıma geliyor aklımda şeyimde Ahhahahhaoff şu belirsizlik olayı çok can sıkıcı gerçekten ya ama ufaktan belirtiler varsa olur bence de dediğin gibi![]()