Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim, hiç moralini bozma. Tanının konması aslında çok önemli bir adım, en azından artık neyle mücadele ettiğini ve nasıl bir yol izlemen gerektiğini biliyorsun 🤲🏻 İçini ferah tut, tez vakitte güzel haberlerini paylaşmak nasip olsun 🫶🏼🌷🤲🏻💐

❤️
ne güzel söyledin çok iyi geldi yazdıkların güzel dileklerin…♥️ umarımmm umarımm güzel haberler veririm, veririz🤲🏻♥️

Aslında seviyorum da benimkide bi kabulleniş aşko🫣 işin kötü tarafı testim bitti kuzum🤣🤣 ilçede var da Bebetime onuda almak istemiyorum. Salı gününe kadar gecikme olursa kan veririm olmadı bi
Ben regl oldum bugün regldaş ama sen olma pozitifle geel🌸

Ben regl oldum ya güncelleme yapcakmıyız
20 eylülden sonra beni etiketleyenleri güncelledim tabloda ama seni eklediğimi hatırlamıyorum önceden yazdıysan görmemiş olabilirim kusura bakma🥹♥️

sat bat ve yaş bilgilerini söylersen hemen eklerim tabloya

20 eylülden sonra beni etiketleyenleri güncelledim tabloda ama seni eklediğimi hatırlamıyorum önceden yazdıysan görmemiş olabilirim kusura bakma🥹♥️

sat bat ve yaş bilgilerini söylersen hemen eklerim tabloya
Ben temmuz ağustos grubuna yazmıştım onu bulamadım en son mesaj yazdığım yer burasıydı adı değişti sandım

Ben temmuz ağustos grubuna yazmıştım onu bulamadım en son mesaj yazdığım yer burasıydı adı değişti sandım
Topic bana daha sonra geçti belki o zaman yazmışsındır ama bi bakayım hemen evet eylül biterken ekim kasım aralık diye değiştirdik

Kan sulandırıcıyı niye kullanıcaksınız bende bi düşük yaşadım hamile kalınca bana da kullanacak doktorum pıhtılaşma çıktı
Kuzum 20 haftalık kaybım var pıhtılaşma çıktı canım

İnternetten söyledim burda satmıyorlar o kadar eczane anlaşmalılar heralde ben anlamadım o da pazartesi gelir heralde ama nedense ümitli değilim galiba çok üstüne düşüyorum diye ama hiç çocuğumuz yok amh 1.75 iki düşük var ondan çok isteyince olmaz derler ya içimde his işte olmadığını düşünüyorum bu ay yeni denemiş olabiliriz ama rahim 7 ay dinlendikten sonra denedik
Genelde fiyatı uygun diye satıyorlar bazı testleri
Sen içini ferah tutmaya çalış kara gün kararıp kalmaz elbet aydınlığa çıkar ✨🤍

yerim kız senin duygusallığını ben de reglyim zırlarım şuracıkta🥹♥️
😅😅asla duygusal olmayışımız ve regliyken ağlayabilmemiz sadece jsjsjsns ay yine bi gülme geldi benim sinirlerim aşşşırı bozukkkk

off şu belirsizlik olayı çok can sıkıcı gerçekten ya ama ufaktan belirtiler varsa olur bence de dediğin gibi🥲
Evet her an herşey olabilir bide misafirim var hazırlık yapıyorum akşama. bir yandan unutuyorum bir yandan aklıma geliyor aklımda şeyimde Ahhahahha🤣🤣

Back
X