• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2026 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar 32. Haftadaki çalışır raporunu almak için 32+1 den sonra mı gitmek gerekiyor yoksa 31+1 den sonra mi gitmek lazim.

Ya ileri haftalarda malesef insülin direnci çok artıyor gebelerde, normalde bir meyve çok etki etmeyecekken 20. Haftadan sonra aynı miktar meyve şekeri aniden dengesizleştiriyor, siz yine ara ara ölçün şekerinizi yemeklerden 2 saat sonra vs ama dediğiniz gibi belki de doktorunuzun verdiği ecopirin de etkiliyor olabilir. Meyve haricinde karbonhidrat (özellikle pirinç makarna vs çok arttırır) tüketiminde de dikkat ederseniz zaten sıkıntı olmaz 🩷🥰
Dikkat etmeye devam edicem çok teşekkür ederim 🥰🥰

Ben şeker yüklemesi yaptırdım şekerim yok . Ama son kontrolde suyun biraz fazla dedi. Ecoprin kullaniyorum bende ondan acaba bilemedim. Napayim su cogalmasin diye dedim . Karbonhidrati azalt dedi. Zaten öyle ahım sahim yemiyorsun şimdi iyice azaltmaya çalışıyorum. Şu azalir diye korkarken şimdide fazlalikla ugrasiyoruz yahu😅
Ecopirinden çoğalmış olabilir diye doktorum söyledi ama yine de bebeğin beslenmesini etkilemesin diye devam etmek zorundayız dedi.
Ben de aynıyım zaten çok dikkat ediyorum az yiyorum toplam 9 kg aldım ona rağmen hâlâ yükselmeye devam etmesi can sıkıcı 😏

29+4 oldum arkadaşlar bugün sol alt kasığımda sızlama var normal mi acaba sizde oluyor mu bıçak batması gibi

Kızlar tatile gidenlere maşallah diyorum ben hiç cesaret edemiyorum havalar çok sıcak pazartesiden itibaren ben de çıkacağım doğum iznine aslında hayalim 37 ye kadar çalışmaktı güya ama hiç o enerjiyi hissetmiyorum kendimde 🥹 bugün birden bire ödemlendim bu güne kadar hiç ödemim yoktu 🥲
Masa başı iş ise calisilabilir gibi. Daha pazartesiye çok var canım belki kendini iyi hissedersin belli olmaz. Hayırlısı olsun 😊 tatile gidenlere ben de maşallah, helal olsun diyorum heleki 32 haftadan sonra gidenler 😅 29+0 haftalık olarak ayakta zor duruyorum 😅

Kızlar ben gebelik öncesi lazer epilasyon seansları almıştım ama gebelik haberini alır almaz dondurmuştum. Doğumdan ne kadar sonra devam etmek gerekir sizce? Sezeryan olacak %90 gerçi lazere gitmeye ne kadar vaktim olur bebeyle bilmiyorum 😅

Masa başı iş ise calisilabilir gibi. Daha pazartesiye çok var canım belki kendini iyi hissedersin belli olmaz. Hayırlısı olsun 😊 tatile gidenlere ben de maşallah, helal olsun diyorum heleki 32 haftadan sonra gidenler 😅 29+0 haftalık olarak ayakta zor duruyorum 😅
Masa başı ama stresli biraz bakalım gene de pazartesi ola hayrola 😅

Ecopirinden çoğalmış olabilir diye doktorum söyledi ama yine de bebeğin beslenmesini etkilemesin diye devam etmek zorundayız dedi.
Ben de aynıyım zaten çok dikkat ediyorum az yiyorum toplam 9 kg aldım ona rağmen hâlâ yükselmeye devam etmesi can sıkıcı 😏
Enfeksiyon da sebep olabilir diyor benimki de antibiyotik kullandım hatta . Onun dışında progestan verdi günde 2 tane 36. Haftaya kadar kullanacaksın dedi

29+4 oldum arkadaşlar bugün sol alt kasığımda sızlama var normal mi acaba sizde oluyor mu bıçak batması gibi
Bende de olmuştu geçen haftalarda iğne batması gibi. Bebiş büyüdüğü için rahim bağları gerildikce oluyormus

Tatile gidecek arkadaşlar için hemen uyarı vereyim. Hava sıcak olduğu için bol su içmeyi unutmayın. Acıkmasanız bile mutlaka yanınızda atıştırmalık taşıyın. Sıcakta kesinlikle yürümemenizi öneririm. Geçen hafta tatil dönüşü Safranbolu da mola verelim dedik hem de yemek yiyelim dedik. 600 metre anca yürümüşümdür restoranın önüne kadar geldim ama 2 adım kala tansiyonum düştü. Üstelik çok da aç değildim. Bayılacağımı anlayınca eşime hemen söyledim kendimi güvene aldım ve sonuç bayılmışım. Tam o anda Allahtan bir doktor çift geçiyormuş önünüzden hemen müdahale etmişler. Ambulans falan geldi. Hem tansiyonum hem şekerim yerlerde tabi. Terleme olduğu için içtiğim su yeterli olmamış. Ben yaşadım siz yaşamayın aman suyunuzu meyvesini kuruyemişinizi yanınızdan ayırmayın

Tatile gidecek arkadaşlar için hemen uyarı vereyim. Hava sıcak olduğu için bol su içmeyi unutmayın. Acıkmasanız bile mutlaka yanınızda atıştırmalık taşıyın. Sıcakta kesinlikle yürümemenizi öneririm. Geçen hafta tatil dönüşü Safranbolu da mola verelim dedik hem de yemek yiyelim dedik. 600 metre anca yürümüşümdür restoranın önüne kadar geldim ama 2 adım kala tansiyonum düştü. Üstelik çok da aç değildim. Bayılacağımı anlayınca eşime hemen söyledim kendimi güvene aldım ve sonuç bayılmışım. Tam o anda Allahtan bir doktor çift geçiyormuş önünüzden hemen müdahale etmişler. Ambulans falan geldi. Hem tansiyonum hem şekerim yerlerde tabi. Terleme olduğu için içtiğim su yeterli olmamış. Ben yaşadım siz yaşamayın aman suyunuzu meyvesini kuruyemişinizi yanınızdan ayırmayın
Çok geçmiş olsun Allah korumuş 🙏🌸 sıcak havalarda kan damarları genişliyor sonra hem tansiyon hem şeker çok düşebilir Allah korusun sıcaklar normal sıcak da değil normal bireyler için bile riskliyken hele biz gebelerin çok dikkat etmesi lazım ❤️

Çok geçmiş olsun 🌸 dikkat etmek gerek haklısın, biz de Ağustos sonu tatile çıkacağız inşallah, nasıl olacak bilmiyorum tabi ama zor olacağı kesin..

Günaydın herkese
Dün tatildi ama evde hiç oturmadım. Yaptıkça iş bitmiyor. eşim annemle kızımın yanına gitti yalnızım. Kafa dağıtmalık iyi oluyor ama ağır işleri bekletiyorum mecburen.
Havalar sıcak hele bize daha fena. Klimayıda açıp çok duramıyorum. Tuhaf bir hal oldu bu sefer hamilelik bana :D
Ama tuhaf olan şey ayakta dolaşıp iş yaparken asla ayaklarım şişmedi. Sürekli baktım. Ne zaman otursam ozaman şişmeye başlıyor.

Kızlar selam hamilelik ile ilgili bilgilerimizi e-nabızda görebiliyor muyuz baktım ama öyle bir başlık bulamadım. Kaçıncı haftadayız, dr. a gittiğimizde girilen bilgiler vs

Kızlar selam hamilelik ile ilgili bilgilerimizi e-nabızda görebiliyor muyuz baktım ama öyle bir başlık bulamadım. Kaçıncı haftadayız, dr. a gittiğimizde girilen bilgiler vs
haftalık detayı vs yok ama her gittiğiniz doktor muayenesi sistemde görünüyor. Girilen bilgilerde yok. Ben hastanenin kendi uygulamasından görüyorum. doktorun ekrana yazdığı notları.

Back
X