• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2026 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar tetanoz aşısı beni mahvetti. Dün geceden beri kol ağrısının yanında vücudumdaki bütün kemikler ağrıyor. Baş ağrısı ve hafif ateş de var (37,3). Ara ara parol içiyorum ama o kadar yoruldum ki niye bu kadar yan etki yaptı bilmiyorum hemşire sadece kol ağrısı yapar demişti
Geçmiş olsun canım, ilk doz olduğu içindir. Benimkinde de kol ağrısı olmuştu 3 günde anca geçti. Ateşini takip et çok artmaz herhalde, ama artarsa Dr a gidersin olmadı.

Günaydın
Sabah uyandığımda konuşamayacak durumda dudaklarım şişmişti. Gözlerimi açamadım. 2 saate yakın ancak indi şişliğim. Tahlillerde birşey yok ama gittikçe şu gebelik zehirlenmesinden korkuyorum. Çevrenizde hiç yaşayan oldu mu. Benim diğer hamileliklerde başıma gelmedi. Tuz zaten eşimden dolayı yıllardır hayatımızda çok az kullanılır. Su içiyorum. Hala bile konuşurken iç taraftan hala dudaklarım şiş. :110:
Alerjik bişey de olabilir yediğin bişey dokunmuş olmasın. Geçmiş olsun. Şimdi nasılsın ?

Merhaba hanımlar. Nasılsınız? Ben bugün (31+0) uzun zamandan sonra bebeğimi gördüm. 1735 gr olmuş ve haftasıyla uyumluydu. Ben 8 kilo kadar aldım ama son 6 hafta hiç almadım. Kısacası ben kilonun çoğunu ilk trimesterda almıştım diyebilirim. İlk başta çok hızlı kilo alıp ardından duraksayan var mı benim gibi? Gerçi kimisi başta hiç kilo almayıp hepsini 25'ten sonra aniden alıyor. Kişiden kişiye göre değişiyor sanırım.
Merhaba canım ben de 2.trimesterde alıp şuan duraklama dönemine girenlerdenim. 74le hamile kalmıştım. Çok hızlı kilo aldım mi şuan 82yim, sanırım arada kilo vermiş de olabilirim. Hoş içerdeki almaya devam etmiş ama ben de geçen aydan beri pek ilerleme olmadı 🙃

Merhaba. Benim bu serviks takibim yapılmıyordu normalde. Sanırım 30. Haftadan sonra kontrol etmeye basliyorlar. Ben yabancı ulkedeyim, yazdigi kelimeyi ( kelimeyse) çözemedim, chatgpt de anlamadi. I mi yazmış, 1 mi yazmış anlamıyorum. 1 yazdıysa 132 yazıyor ölçüm olarak ama 13,2 mm ciddi kısalık demek. Ama bence 32 mm yazmış olmalı çünkü iyi dedi sonuca. Artık onlara güvenmek durumundayım 😅 inşallah 32dir.
Bence de 32'dir. Farklı birşey olsa mutlaka söylerdi detaylıca. İçin rahat olsun.

Merhaba herkese benimde dün kontrolüm vardı 33+1 deyiz.bebek 2580 Gr dedi.35+karla uyumlu ölçümler genelde ama çok takilmadim tutmuyor çünkü pek ölçümlerle doğum kilolari.suyu fazla biraz ama çokta değil dedi.herhanhi bir kısıtlama öneri falan söylemedi.herhalde sorun olarak görmedi.plesenta previa vardı yukarı çıkmış 2 2 hafta önce makat gelişti baş aşağı dönmus sezeryan konuşmuştuk normal bekleyelim cezası çok falan dedi ben asla istemiyorum neyse ikna ettim Allah'tan. Haftaya nst ve anestezi işlemleri var. 12 sinde tekrar kontrol dedi sonrasında doğum olur herhalde.bizde durumlar böyle

Back
X