• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2026 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar dün 34 haftalık olduk nstye girdim sancım yok çok şükür ama rahim ağzında yumuşama var hafif doktorum hedefim 38-39u geçmemen dedi bebeğin başı biraz büyükmüş geçersek normal doğum zor olur diyor ağustosun 20sine kadar doğum olur dedi birde +1 hafta koy dün 35 20 gün sonra 38 oluyor bu şekilde hesapla gidelim dedi bugünden itibaren hurma pilates ve perine masajı başlıyorum birazcık ürkmüş olabilirim 🥹
Artık bir ay sonra doğum haberleri alacağız desenize, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🧿

Benim de öyle canım 31+5teyiz toplam 8 kilo aldım son 3 haftadır sadece 1 kilo aldım, ben hepsini ikinci trimesterda almışım şimdiye dek 😊 bebeğin kilosu normal zaten o yüzden kaygılanmaya gerek yok onlar besleniyor her türlü ❤️
Genelde son haftalarda çok kilo alınıyor ya, biraz orantısız geldi benim durum. Dün bebeği görene kadar endişeliydim, şimdi değilim. O büyüdüğü sürece ben kilo almamayı yeğlerim. :D

Ben sizin gibiyim. Çok hızlı kilo aldım ilk başlarda. Toplam 13 kilo oldu. Son 1 buçuk aydır kilo almıyorum. Hatta bu sabah çıktım 1 kilo kadar vermişim. Vicdan yapıyordum bebek almıyor diye ama Bebiş haftasından baya önde çıktı. Kızımda da bu şekilde oldu. Son aylar hiç kilo almadım. Bunyeyle alakalı sanirim.
Maşallah bebişe. Onlar iyi olsunlar da biz almasak da olur, hatta daha bile iyi.

Merhaba canım ben de 2.trimesterde alıp şuan duraklama dönemine girenlerdenim. 74le hamile kalmıştım. Çok hızlı kilo aldım mi şuan 82yim, sanırım arada kilo vermiş de olabilirim. Hoş içerdeki almaya devam etmiş ama ben de geçen aydan beri pek ilerleme olmadı 🙃
Ben de benzer, 72.5 ile hamile kaldım ve 80.6 çıkıyor şimdi. En fazla 81.6 gördüm. Düne kadar endişeliydim ama büyüdüğünü görünce içim rahatladı. Maşallah 1800 olmuş bile. Nazar değmesin bebişlerimize.

Dün ben de rapor aldım dr hiç ona bakmadı. 32.hafta yazıyor direk rapor üstünde ve sonrasında da ona göre son çalışma tarihi vs var. Düzeltmeyi gerekirse yine dr.un sekreteri yapar.
Sizde öğretmensiniz diye biliyorum ben raporu idareye teslim etmek istedim ama zaten şuan yaz tatilindeyiz raporu giremem dedi. Yazın fiili olarak çalışmadığım için doğum iznini kullanıyorsun dedi. Okullar açılınca kaç gün okula gidersem dogum sonrasına o kadar gün aktarılacakmış. Ben bu şekilde olduğunu bilmiyordum biraz moralim bozuldu sizin bu konuda bi fikriniz var mı yoksa benim idaremmi yanlış bilgi verdi

Sizde öğretmensiniz diye biliyorum ben raporu idareye teslim etmek istedim ama zaten şuan yaz tatilindeyiz raporu giremem dedi. Yazın fiili olarak çalışmadığım için doğum iznini kullanıyorsun dedi. Okullar açılınca kaç gün okula gidersem dogum sonrasına o kadar gün aktarılacakmış. Ben bu şekilde olduğunu bilmiyordum biraz moralim bozuldu sizin bu konuda bi fikriniz var mı yoksa benim idaremmi yanlış bilgi verdi
Ben az önce okula gittim raporu teslim ettim. Ama böyle açıklayıcı birşey söylemediler. Açıkçası bizim idaremiz bu tür konularda çok da bilinçli değil. Sora sora öğrenirler yine. Eylül'de duruma göre bakarız artık ne de olsa raporu aldık.

Doktor da öyle söyledi aldım şimdi çalışır raporumu :) bakalım 38. Haftaya kadar çalışmaya dayanacak miyiz? Bir iki hafta sonra pes edebilirim ben :)
Benim zaten doğum 38de olacak. Birde ben haftada 3 gün gidiyorum pazartesi salı Çarşamba 12 ser saat.yolum.cok uzun çünkü 3 saatim yolda gidiyor hergun git gel çok zorlayacakti beni.ha böylede zorluyor 6 45te evden cikiyorum aksam 9da evde oluyorum. İki hafta daha çalışıp 36da 2 hafta yıllık izin yazdiracagim raporu bozdurmak istemiyorum

Doğru malesef

Benim zaten doğum 38de olacak. Birde ben haftada 3 gün gidiyorum pazartesi salı Çarşamba 12 ser saat.yolum.cok uzun çünkü 3 saatim yolda gidiyor hergun git gel çok zorlayacakti beni.ha böylede zorluyor 6 45te evden cikiyorum aksam 9da evde oluyorum. İki hafta daha çalışıp 36da 2 hafta yıllık izin yazdiracagim raporu bozdurmak istemiyorum
Pardon ben yanlış anlamışım bana yazdın sandım az önce 🙈

Kızlar cumartesi 32+0 oluyorum tam, Çalışamaz raporu için cumartesi ya da pazartesi gel başhekimlik yardımcı olur dedi doktorum izinli olacak. Doktorum yokken almakta bir sıkıntı yaşar mıyım? O esnada bulunan başka doktora yazdırırlar belki bilemedim tam da doktorların izin haftasına denk geliyor ya şu işler :KK17:

Kızlar cumartesi 32+0 oluyorum tam, Çalışamaz raporu için cumartesi ya da pazartesi gel başhekimlik yardımcı olur dedi doktorum izinli olacak. Doktorum yokken almakta bir sıkıntı yaşar mıyım? O esnada bulunan başka doktora yazdırırlar belki bilemedim tam da doktorların izin haftasına denk geliyor ya şu işler :KK17:
Hiç bişey olmaz benimde doktorum öğretim görevlisi
Normal gebe polikilinigine git ordan giriş açtır yeter dedi o şekilde yaptik

Back
X