Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hadi insallah hayirli haberlérinizi bekliyorum inşallahMerhabasanırım bu grupta yer alacağım
iki gün sonra sağlıklı bir artış görürsem inşallah
Heyecanla bekliyorum. İnşallah güzel haberler olurAyy hadi insallah hayirli haberlérinizi bekliyorum inşallah![]()
Ne güzel artış olmuş maşallahKızlar merhaba önden geldim bende 23 Eylül de öğrendim gebeliğimi 15,8 çıkmıştı ilk testte dün de 51.8 çıktı 3 hafta 3 günlüğüz daha![]()
Kısmet birazcık sağlıklı olsun da olacak olandan kaçış yok. Allah sana da nasip etsinNe güzel artış olmuş maşallahgüzel ilerlesin. Ben de 13 ile öğrenmiştim sonra 3 e düştü.
Hakkında hayırlısı olsun canım kimyasaldan sonra normal olan çok var inşallah olacaktirBen gruptan ayrıldım maalesef. Kimyasal gebelik![]()
Daha erken canım kan testi ver bthcg değerinizi 2 gunde 2 katına çıkması gerek sonra sonuca göre gidersinTam emin olmamakla birlikte bende hamileyim sanırım çift çizgiyi gördüm doktara girmek için erken mi? Adet günüm bugun
Doktora gitmen gerekmez ama kan testi yaptırman gerekiyorTam emin olmamakla birlikte bende hamileyim sanırım çift çizgiyi gördüm doktara girmek için erken mi? Adet günüm bugun
23 Eylül de canım 25 i yaptırdım birde bugün yaptırmadım yaptırasım vardı bugün de acilde sıkıntı çıkarıyorlar yaTugçe sen ilk testini ne zaman yaptırmıştın?
Testi acilden mi veriyorsunuz yapıyorlar mı acildeŞimdi kan tahlili verdim kaç gün gecikti dedi doktor 2 gün dedim( Yalan bugun adet günüm) çıkmayabilir dedi.