• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Haziran Anneleri buluşalım

Minazra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
13
7
1
35
Herkese selamlar kızlar iki çocuğum vardı ikisi aşılamayla oldu bugün 3. Fasulyemin yola çıktığını öğrendim .Asilamanin 12 gunu bthcg 70 çıktı. Tahmini doğum 4 haziran sizide bekliyorum .

Merhaba 🥰 sanırım bu grupta yer alacağım 🙈 iki gün sonra sağlıklı bir artış görürsem inşallah

Kızlar merhaba önden geldim bende 23 Eylül de öğrendim gebeliğimi 15,8 çıkmıştı ilk testte dün de 51.8 çıktı 3 hafta 3 günlüğüz daha 😍😍🙈

Selam kizlar dün adet gunumdu bu sabah silince gelen pembe leke vardı değerim iki kart artmis ama çok korktum neden olabilir

Kızlar merhaba önden geldim bende 23 Eylül de öğrendim gebeliğimi 15,8 çıkmıştı ilk testte dün de 51.8 çıktı 3 hafta 3 günlüğüz daha 😍😍🙈
Ne güzel artış olmuş maşallah 🤩 güzel ilerlesin. Ben de 13 ile öğrenmiştim sonra 3 e düştü.

Tam emin olmamakla birlikte bende hamileyim sanırım çift çizgiyi gördüm doktara girmek için erken mi? Adet günüm bugun

2 kere kan testi verdim sizce bugün de vermeli miyim ya napsam karar veremedim

Şimdi kan tahlili verdim kaç gün gecikti dedi doktor 2 gün dedim( Yalan bugun adet günüm🙈) çıkmayabilir dedi.

Karnım ağrıyor dedim şiddetli kasık ağrım var hamilelik şüphesi de var diyede ekledim o zaman hgc de bakalım dedi. Şehir hastanesinin aciliydi çokta sorgulamadı acilde yapmıyoruz diye karnımda ağrıyor diyince tabi

Back
X