Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de ilk testim 139 ikincisi 400 çıktı ne olur ne olmaz diye düzenli kan baktıracağım doktorum da düzenli artışı görmemiz gerektiğini söylediMerhaba benimde ilk kan testim 104 çıktı 2 gün sonra 293 çıktı acaba tekrar yaptırsam mı yoksa 5. Haftayı mı beklesem karar veremedim. Bu sonuçlara göre kimyasala dönmez dimi çok korkuyorum
Benimde kasık ve sol tarafımda bel ağrım oluyor 4.haftadayımMerhabalar sizlerinde kasık ağrısı oluyor mu 4. Haftam yeni bitti
Benimde kasık ve sol tarafımda bel ağrım oluyor 4.haftadayım
Bende bunu sormak için girdim bende yaşıyorum sağ kasığım ve belim ağrıyor gün içinde sıkçaMerhabalar sizlerinde kasık ağrısı oluyor mu 4. Haftam yeni bitti
Bende yarım gün çalışıyorum haricinde de aktifim o yüzden bilemiyorumAyakta çok kalıyorum çalıştıgım için. zorluyorum gibi geliyor normal süreç mi anlamadım
Ben dün ilk defa gittim önceki akşam test yaptım dün de muayene oldum. Hafta bilgisi veremem şimdi çok küçük hafataya yeniden gel kese var 4 mm gibi dedi sadece. Ben SATa göre hesapladmKaç haftalık bugün. Kese kaçta göründü :)
Benimde şuan 4 haftalık ve 8 Haziran doğum güzüküyor uygulamadakızlar merhaba,
bugün doktor kontrolüne gittim uygulamaya göre 5+4 görünüyordu ama doktor çok küçük olduğunu muhtemelen geç döllenme olduğunu söyledi,
kese 2.4 mm göründü normal ultrasonla tam göremediği için vajinal baktı ve 4 haftalık baz alalım dedi bu durumda uygulama 1 hafta büyük gösteriyor.
bu durum normal mi? haftaya geri çağırdı net bakalım dedi dış gebelik yok dedi bebek şimdi ne kadarlık? bu durumda ben haziran annesi mi olacağım![]()
hayırlı olsun doktora gittin mi?Benimde şuan 4 haftalık ve 8 Haziran doğum güzüküyor uygulamada
Yok biraz daha bekliyorum 5-6 hafta olunca giderim. Ultrasonda gözükmesi için ama vajinalde kaçıncı hafta gitmem gerekiyor bilmiyorum o yüzden biraz bekliyorumhayırlı olsun doktora gittin mi?
ilk bebeğiniz mi benim ilk sabredemedim valla gittim hemenYok biraz daha bekliyorum 5-6 hafta olunca giderim. Ultrasonda gözükmesi için ama vajinalde kaçıncı hafta gitmem gerekiyor bilmiyorum o yüzden biraz bekliyorum
Benimde ilk bebeğim ama gidipte göremezsem üzülürüm diye gitmiyorumilk bebeğiniz mi benim ilk sabredemedim valla gittim hemen![]()
mercimek kadar gördüm bende, erken gitmişim keske bekleyebilseydim ama imkansız duramam hahhahahaBenimde ilk bebeğim ama gidipte göremezsem üzülürüm diye gitmiyorum
Merhaba,benim de şu an 4 haftalık 8 haziran gösteriyor.sat 1 eylüldü.yaşım 41 ama korkuyorumBenimde şuan 4 haftalık ve 8 Haziran doğum güzüküyor uygulamada