• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Haziran Anneleri buluşalım

Aminn inşallah 🙏 psikolojik olarak yaptıgım hareketler zarar veriyor mu diye düşünüyorum . Sağlıkla gelsin kuzucuklarımız🙏

Merhaba benimde ilk kan testim 104 çıktı 2 gün sonra 293 çıktı acaba tekrar yaptırsam mı yoksa 5. Haftayı mı beklesem karar veremedim. Bu sonuçlara göre kimyasala dönmez dimi çok korkuyorum
Benim de ilk testim 139 ikincisi 400 çıktı ne olur ne olmaz diye düzenli kan baktıracağım doktorum da düzenli artışı görmemiz gerektiğini söyledi

Herkese merhabaaaaa bende buraya katılıyorum sanırım bebişin tahmini doğum tarihi 04.06 🥹 Benim SAT:26.06.25 Reglim gecikince ve birde göğüs ağrım çok olunca 5 gün sonrası falan test yapıp öğrendim. Kanda 714 çıktı. 🥹 Beklediğim bir şey değildi gebe kalamiyordum ve tüp Bebek geçmişim var.

Ayakta çok kalıyorum çalıştıgım için. zorluyorum gibi geliyor normal süreç mi anlamadım

Kızlar bi tek solgar folik asir kullanıyorum onun haricinde bişey kullanmama gerek var mı benim ya unutmuşum daha önce ne kullanıyordum hatırlamıyorum

Kaç haftalık bugün. Kese kaçta göründü :)
Ben dün ilk defa gittim önceki akşam test yaptım dün de muayene oldum. Hafta bilgisi veremem şimdi çok küçük hafataya yeniden gel kese var 4 mm gibi dedi sadece. Ben SATa göre hesapladm

kızlar merhaba,
bugün doktor kontrolüne gittim uygulamaya göre 5+4 görünüyordu ama doktor çok küçük olduğunu muhtemelen geç döllenme olduğunu söyledi,
kese 2.4 mm göründü normal ultrasonla tam göremediği için vajinal baktı ve 4 haftalık baz alalım dedi bu durumda uygulama 1 hafta büyük gösteriyor.
bu durum normal mi? haftaya geri çağırdı net bakalım dedi dış gebelik yok dedi bebek şimdi ne kadarlık? bu durumda ben haziran annesi mi olacağım :D

kızlar merhaba,
bugün doktor kontrolüne gittim uygulamaya göre 5+4 görünüyordu ama doktor çok küçük olduğunu muhtemelen geç döllenme olduğunu söyledi,
kese 2.4 mm göründü normal ultrasonla tam göremediği için vajinal baktı ve 4 haftalık baz alalım dedi bu durumda uygulama 1 hafta büyük gösteriyor.
bu durum normal mi? haftaya geri çağırdı net bakalım dedi dış gebelik yok dedi bebek şimdi ne kadarlık? bu durumda ben haziran annesi mi olacağım :D
Benimde şuan 4 haftalık ve 8 Haziran doğum güzüküyor uygulamada

Back
X