Diyet denemedim hiç . Zaten çok çabuk kilo alıp veren biriyim ayda 4,5 kilo alıp 1 haftada verebiliyorum yemekle aram iyi değil . Nerdeyse günde bir öğün anca yiyebiliyorum. Oda sebze ağırlıklı oluyor yada protein . Eşim alkol kullanmaz , sigara kullanıyoruz ikimiz DE yanlızca günde 3,4 tane ben 15 tane falan eşim içiyordur bu süreçte çok çok düşürdük sayıyı. Sadece çok ama çok stresli bir hayatımız var ailelerimiz kaynaklı biraz bu durum da . Ben stersten kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım artık yani bu süreç iyice çoğalttı eminim fazlasıyla etkisi vardır . Konyadayım bu arada tüp bebek için yaşımın genç olduğunu söyledi doktorum önce çipli aşılama ile ilerlemek istedi 25 yaşındayım . Aşılama da ben istemiyorum ben biraz süreçten soğudum. Yani yoruldum . Yani bırakıp bi süre sonra da evlatlık ile bebek sahibi bile düşünür duruma geldim . Her hamilelik benim için artık korku dolu bi süreç gibi geliyor . Çok üzülüyorum çokta isterdim ama galiba bazen pes etmeyi bilmek gerekiyor diye düşünüyorum