• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    7
bel agrisi Karin agrisi ve peceteye gelen lekelenmeler çoğumuzun yaşadığı şeyler bebeklerimizde iyiydi kanama alanı falan yoktu o yüzden normal kızlar ben bir gece uykudan karın ağrısıyla uyandım sabah kalktığımda bişey yoktu gelip geçen ağrılar ve lekelenmeler normal bence devamlı olmadığı sürece şimdide ağrı olmayınca acaba niye yok kasılma niye yok diyoruz umarım hepimiz için herşey yolundadır

Kızlar merhaba sat 24 Eylül
5+4 le aranızdayım sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah🌸
Merhaba ben bugün doktora gittim
Benimde sat 22 Eylül olarak baz alıyorum yumurtlama tarihime göre düzenli değil regl
Fakat bugün sadece kese göründü siz doktora gittiniz mi sizde de aynı mı durum alttan muayene etmedi beni ve akıntım olduğunu söyledim idrar testi bile yapmadı kafasına göre ilaç yazdı onuda sisteme bile girmemiş okadar sinirim bozuldu ki

yanlışlıkla mayıs annelerine yazmışım ya 😅 siz avmdeki xraylerden geçiyor musunuz zararı olur mu bebege

Yaaaa bende 6+3 üm yarın gideceğim inş görürüm bende kalp atışı çok sevindim canım 💕 kanama bende de olmuştu çok az şimdi de kahverengi akıntı oluyor ara ara sana ne dedi doktor bilmiyorum ama normalmış
Bana da doktorum olabilir demişti ama başa gelince korkuyor insan tabi. Progestan iğnemin sıklığını arttirdi, daha iyiyim simdi 🙏🏻 Yarın inşallah sen de görürsün kalp atışlarını, güzel haberlerini alırız 🥰

Merhaba. Organik catlak yagi arastiran tavsiyesi olan varmı acaba. Benim ikinci gebeliğim ve İkizler. Karnım şuan aşırı belirginlesti. İkinci gebeliği olan arkadaslarim sizde de durum böylemi. İdeal kilo ile hamile kaldım. Oncesinde de aşırı göbeğim yoktu. Birden çıktı . İkiz olduğundan mi acaba diye düşünmeye başladım 🤔😂

KIZLAR HALA KÖYDEYİM O YÜZDEN SIK SIK GİRİP TAKİP EDEMİYORUM YARIN ÇIKACAĞIM KÖYDEN BİR TARTIŞMA OLMUŞ ONUNLA İLGİLİ KONUŞMAK İSTİYORUM.

ZATEN BİR ÇOĞUNUZ YAZMIŞ BENİMDE EKLEMEK İSTEDİKLERİM VAR. BURASI AYNI HEYECANI PAYLAŞALIM AYNI DUYGULARI PAYLAŞALIM BİRBİRİMİZİ ANLAYALIM EMPATİ YAPALIM KENDİMİZİ İYİ HİSSEDEBİLECEĞİMİZ YALNIZ OLMADIĞIMIZI GÖREBİLECEĞİMİZ BİR PLATFORM ANNELER GRUPLARININ DA AMACI BUDUR.

HERKES BEBEK SAHİBİ OLURKEN FARKLI YOLLARDAN GEÇİP FARKLI ŞEYLER YAŞAMIŞTIR GEÇMİŞTE KALAN GEÇMİŞTE KALMIŞTIR KALBİNİZDE YAŞAR UNUTMAYIN Kİ BURADA HERKES HAMİLE KİMİNİN İLK ÇOCUĞU KİMİN 2.3.4. ÇOCUĞU AMA HERKES AYNI HEYECANLA STRESLE BEKLİYOR
BURASI 2026 HAZİRAN ANNELERİ GRUBU DOĞAL OLARAK ÖNCEKİ GEBELİKLERİMİZDEN MELEK OLAN YAVRULARIMIZDAN KONUŞMAMIZIN KİMSEYE BİR FAYDASI YOK ELBETTE ÜZÜNTÜLERİMİZİ KAYGILARIMIZI PAYLAŞACAĞIZ AMA BUNU KİMSEYİ İNCİTMEYECEK KİMSEYİ KORKUYA VE PANİĞE SÜRÜKLEMEYECEK ŞEKİLDE BUGÜNÜ KONUŞARAK YAPMALIYIZ LÜTFEN SAYGI SINIRLARINI AŞMAYALIM VE ANLAYIŞLI OLALIM SADECE BİRBİRİYLE ATIŞAN 2 ARKADAŞIMIZ CEZA ALMIŞTIR FAKAT

TEKRARI OLMAYACAĞINI UMARAK OLURSA DİYE SÖYLÜYORUM SADECE BİRBİRİYLE LAF DALAŞINA GİRENLERİ DEĞİL YORUMDA BULUNUP KONUYU UZATAN ARKADAŞLARDA CEZA ALACAKTIR

UMARIM HEPİMİZİN GÜZEL SAKİN BİR SÜRECİ OLUR BİRBİRİMİZİ DESTEKLEDİĞİMİZ BİRBİRİMİZE İYİ GELDİĞİMİZ BİR 9 AY GEÇİRELİM LÜTFEN HEPİNİZİ ÖPÜYORUM 💐💞
Adaletli olsanız keşke gerçekten diğer gruplarda da vardım ama hiçbiri bu grup gibi degıl yazmıyorum artık herkes kim kötü yorum yapsa hemen ona saldırdınız kötü yorumda degıldi aslında başıma gelenı söyledim ama bazılarınız beni kendıne düşman bildi hayal dünyasında yaşıyorsunuz iyiyi de kötüyü de düşünmek zorundayız sonuçta burda bır arkadaş gibiydık ama anladım ki degılsıniz yaptığınız gerçekten ayıp benı kendınıze resmen düşman bildiniz ve abarttınız sakız gibi uzattıkça uzattınız size iyi konuşmalar 🤚🏼

Tabloda göremedim sizi ama kullanıcı adı mı değiştirdiniz yada eklenmediyseniz henüz diğer bilgilerle birlikte yazarsanız sevinirim

Eksik bilgilerle birlikte yazarsanız hemen ekleyeyim tabloya
Benimde ekler misiniz 🐥😍
Yaş 34
Sat:26.08
İlk gebelik
Tahmini doğum tarihi: 02.06.26
6+3 kese kalp atışı
Yarında ins ikinci kontrolüm 10+1 🥹

Merhaba. Organik catlak yagi arastiran tavsiyesi olan varmı acaba. Benim ikinci gebeliğim ve İkizler. Karnım şuan aşırı belirginlesti. İkinci gebeliği olan arkadaslarim sizde de durum böylemi. İdeal kilo ile hamile kaldım. Oncesinde de aşırı göbeğim yoktu. Birden çıktı . İkiz olduğundan mi acaba diye düşünmeye başladım 🤔😂
İkiz olmasınında etkisi elbette vardır ama ikinci gebelikte daha çabuk karın ortaya çıkabiliyormuş
Ben zaten kilolu hamile kaldım karnımda çıktı hemen en çok gazın vs etkisi tabi karnımın alt tarafına çatlak bile oluştu.
Incianın var organik kullananlar da memnun bende onu deneyeceğim bir de hindistan cevizi yağı kullanabilirsiniz.

Merhaba ben bugün doktora gittim
Benimde sat 22 Eylül olarak baz alıyorum yumurtlama tarihime göre düzenli değil regl
Fakat bugün sadece kese göründü siz doktora gittiniz mi sizde de aynı mı durum alttan muayene etmedi beni ve akıntım olduğunu söyledim idrar testi bile yapmadı kafasına göre ilaç yazdı onuda sisteme bile girmemiş okadar sinirim bozuldu ki
Gecikmemin 10. günü gittim ben kese göründü yolk keseside oluşmuş bu cumartesi tekrar gidecez ve alttan muayene etti. Siz bence bir doktora daha gidin ilaç ne yazdı ki

Aynıyız sizinle inşallah güzel bir süreç geçiririz 😍 muayeneye gittiniz mi hiç kese kalp atışı vs 🥰
Amin inşallah kolaylıkla mutlulukla tamamlarız🌸 geçen hafta cuma günü gittim kese göründü yolk keseside oluşmuş çok şükür her şey yolundaydı cumartesi tekrar gidecem. Siz gittiniz mi

Kızlar Fetal dna testlerinizi nereye yaptıracağınız belli oldu mu?
Ben araştırıyorum şu anda ve İstanbul'dayım

Mantar kremi ve fitil demişti ama sistemde girmemiş alamadım beni sadece karından muayene etti 1 hafta geçsin tekrar gidicem

Back
X