• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    7
Ya belirtileriniz azalınca tedirgin oldunuz mu hiç? ben kendimi çok kontrol ediyorum da belirtilerim azaldı mı acaba diye biliyorum psikolojik açıdan çok zorluyorum kendimi ama belirtim varsa bebekte iyidir diye düşünüyorum hep 🥹
İşte boşuna demiyorlar annelik hali delilik hali inanın geçen hafta aynı kaygıyı yaşadım annemi arayıp danıştım hatta çevremdeki gebelik geçirmiş arkadaşlarıma da yazdım hepsi zaten 12. Haftaya doğru belirtilerin azalmasının ve farklılaşmasının normal olduğunu söyledi bugün de doktor kontrolünden sonra artık daha rahat davranmam gerektiğini farkettim. Sizi çok iyi anlıyorum aynı hislerdi dibine kadar yaşıyorum ama gerçekten bu süreçte pozitif olmak hep iyisini düşünmek bebeklerimize yapıcağımız en büyük iyilik çünkü aslında biz strese girince onlarda stres oluyorlar

Ayy kızlar cok heyecanlı fetal dna yaptıracakmısnız. Cinsiyette direk belli oluyormus sanırım erkenden bu test ile baska ne avantajı var acaba
Ben ikili test dahil hiçbirini yaptırmayı düşünmüyorum sadece detalı ultrason inşallah
Evet ben fetal dna yaptırıcam özel eğitimde öğretmenlik yaptığım için açıkçası senelerdir özel çocuklar ve aileleriyle birlikteydim. Tabi ki herkesin kendi fikri ancak ben sürecin zorluğuna zorluğundan ziyade vicdani yüküne tanık olduğum için böyle bi durum varsa ki rabbim hiç bir anneyi böyle bi seçim yapmak zorunda bırakmasın, şimdiden bilip eksi artı bilerek karar vermeyi ya da kendini bu zorlu hayata mental maddi olarak hazırlamayı daha sağlıklı buluyorum. Yani sağlığı için müdahale edilcebilicek vs bi durum varsa da tabi ki doğumdan önce bilip ona göre manevi maddi hazırlanmak çok değerli bence. Rabbim bunları düşünmek zorunda bırakmasın inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza. 🌸🙏🏻

İşte boşuna demiyorlar annelik hali delilik hali inanın geçen hafta aynı kaygıyı yaşadım annemi arayıp danıştım hatta çevremdeki gebelik geçirmiş arkadaşlarıma da yazdım hepsi zaten 12. Haftaya doğru belirtilerin azalmasının ve farklılaşmasının normal olduğunu söyledi bugün de doktor kontrolünden sonra artık daha rahat davranmam gerektiğini farkettim. Sizi çok iyi anlıyorum aynı hislerdi dibine kadar yaşıyorum ama gerçekten bu süreçte pozitif olmak hep iyisini düşünmek bebeklerimize yapıcağımız en büyük iyilik çünkü aslında biz strese girince onlarda stres oluyorlar
ay çok güzel yazmışsın ellerine sağlık 🌸 o zaman bu şekilde düşünüp rahatlayayım 🐣

Kontrolüme vardi daha ama bugun kanamam olunca apar topar doktora gittim. Duymadim ama kalp atışını gördüm, şükür 🙏🏻 6+4
Yaaaa bende 6+3 üm yarın gideceğim inş görürüm bende kalp atışı çok sevindim canım 💕 kanama bende de olmuştu çok az şimdi de kahverengi akıntı oluyor ara ara sana ne dedi doktor bilmiyorum ama normalmış

Ya belirtileriniz azalınca tedirgin oldunuz mu hiç? ben kendimi çok kontrol ediyorum da belirtilerim azaldı mı acaba diye biliyorum psikolojik açıdan çok zorluyorum kendimi ama belirtim varsa bebekte iyidir diye düşünüyorum hep 🥹
Bende böyleyim ya şuan hiç bir belirtim yok mesela 0. Hamile olduğumu unutuyorum. Bir sorun yoktur inş diyip duruyorum alakasız olduğunu bilsem de. Belirti olsa bi dert olmasa bi dert bu trimester hep böyle kaygılı geçiyor heralde 🙄 hareketleri hissedince biraz rahatlayacağız heralde

afitap06 afitap06 Hafta olarak oraya daha yakınız ama başından beri de bu gruptayız ya yabancı gelecek o grup diye geçemiyorum😅 arada mesajları okuyup çıkıyorum

Bende ikili taramayı yaptırıp üçlü taramayı yaptırmak istemiyorum çok bilgi sahibi olmaya da çalışmadım doktorumla konuşmak istedim ikili testte down sendromumdan başka anormallikler de fark edilebiliyormuş sanırım
Bir de benim nörolojik bir rahatsızlığım var devlet hastanesinde takipliyim doğumda orda olsun istiyorum devlette testleri yapmazsan doktorlar azarlıyorlar vs ona da maruz kalmak istemiyorum aklım karışık baya.
Ben tüm testleri yaptıracağım ikili üçlü fetal dna. Kronik hastalıklarımdan dolayı Hacettepe takipliyim doğumumu da orada yapmayı planlıyorum inşallah. Devlet ve üniversite hastanelerine her yönden daha çok güveniyorum.
İkili taramada doktor cinsiyet tahmini yapacakmış😻 Bizim fetal dna yaptıracak olma sebebimiz eğer bir sağlık problemi varsa ve bunu bilip gebeliğin ilerleyen sürecinde herhangi bir bilinmezlikle karşı karşıya kalmamak. Anomaliler fark edilip bebeğe anne karnında müdahale edilebiliyor veya bazı cinsiyet anomalileri olabiliyor bazı tipleri de ancak genetik testte çıkıyor. 1 kere baştan yaptırıp süreçle ilgili bilgi sahibi olmak istiyoruz. İnşallah hiçbir sorun çıkma içimiz rahat eder🥰 Fetal dna da cinsiyet kesin söyleniyor diğer türlü 20.haftayı bulabiliyor kesinleşmesi. Ben Ankarada bir firma bakıyorum ablam Genoksta vermişti memnundu ama başka önerilere de açığım

afitap06 afitap06 Hafta olarak oraya daha yakınız ama başından beri de bu gruptayız ya yabancı gelecek o grup diye geçemiyorum😅 arada mesajları okuyup çıkıyorum

Bende ikili taramayı yaptırıp üçlü taramayı yaptırmak istemiyorum çok bilgi sahibi olmaya da çalışmadım doktorumla konuşmak istedim ikili testte down sendromumdan başka anormallikler de fark edilebiliyormuş sanırım
Bir de benim nörolojik bir rahatsızlığım var devlet hastanesinde takipliyim doğumda orda olsun istiyorum devlette testleri yapmazsan doktorlar azarlıyorlar vs ona da maruz kalmak istemiyorum aklım karışık baya.
Evet bende mesela şeker testini yaptırmamıştım kızımda nedemek yaptırmamak senin bebeğin büyük gözüyor demişti mecburen sonra yaptırdım ama şeker falan çıkmamıştı..

Ben tüm testleri yaptıracağım ikili üçlü fetal dna. Kronik hastalıklarımdan dolayı Hacettepe takipliyim doğumumu da orada yapmayı planlıyorum inşallah. Devlet ve üniversite hastanelerine her yönden daha çok güveniyorum.
İkili taramada doktor cinsiyet tahmini yapacakmış😻 Bizim fetal dna yaptıracak olma sebebimiz eğer bir sağlık problemi varsa ve bunu bilip gebeliğin ilerleyen sürecinde herhangi bir bilinmezlikle karşı karşıya kalmamak. Anomaliler fark edilip bebeğe anne karnında müdahale edilebiliyor veya bazı cinsiyet anomalileri olabiliyor bazı tipleri de ancak genetik testte çıkıyor. 1 kere baştan yaptırıp süreçle ilgili bilgi sahibi olmak istiyoruz. İnşallah hiçbir sorun çıkma içimiz rahat eder🥰 Fetal dna da cinsiyet kesin söyleniyor diğer türlü 20.haftayı bulabiliyor kesinleşmesi. Ben Ankarada bir firma bakıyorum ablam Genoksta vermişti memnundu ama başka önerilere de açığım
Hacettepeden memnun musunuz peki ? Intergen firmasini da cok duyuyorum burada isterseniz ona da bi bakin derim. ☺️

Yaaaa bende 6+3 üm yarın gideceğim inş görürüm bende kalp atışı çok sevindim canım 💕 kanama bende de olmuştu çok az şimdi de kahverengi akıntı oluyor ara ara sana ne dedi doktor bilmiyorum ama normalmış
Kahverengi lekelenme ben de yaşadım az önce az bir miktar çok açık kahve çok korktum 5+2 yum ama ağrı sızı hiç yok neden olmuş olabilir

Kahverengi lekelenme ben de yaşadım az önce az bir miktar çok açık kahve çok korktum 5+2 yum ama ağrı sızı hiç yok neden olmuş olabilir
Korkmayın kızlar ben de 5hafta 6ıncı haftaya girecekken 3_4 gün yaşadım bulaşık kahve ve pembe gibi sonra geçti gitti yerleşme lekesi yada eski kan olabilir

Yaa😄 Bende burada bizimle aynı haftalarda birilerini göremeyince yalnız hissediyorum Mayıs grubundakilerin durumu şuan daha yakın geliyor. Orada daha aktif olmak mantıklı gibi sanki ya ne dersin

İkili taramaya ve fetal dnaya az kaldı😂 Mide bulantılarım azaldı şükür ama hala bazı yiyecekleri yiyemiyorum iştahım da pek yok. Adet olacakmış hissi 8.haftadan sonra bariz azaldı, rahim büyümesine bağlı hafif dikey karın krampları ve bel ağrısı oluyor. 2 hafta sonra cinsiyetini öğreneceğiz çok heyecanlıyım bence artık güzel geçiyor ya 😁

Kusmalarım daha da azaldı her gün öncekiler kadar bulantım da yok kokularda devam maalesef hala soğana tahammülüm yok regl ağrısı gibi ağrılar yerini ağrı gibi değilde anı sancılara bıraktı ilk haftalara göre çok rahatladım ya inşAllah sizler de rahatlarsınız bir an önce.Yaşadığımı hissediyorum artık 😅
Bende 9+ 3 benimde bugün kusmlarım bulantı yok acaba normal mi bıtıyor mu bende soğana tahammül edemiyorum 😂

Hacettepeden memnun musunuz peki ? Intergen firmasini da cok duyuyorum burada isterseniz ona da bi bakin derim. ☺️
Evet birçok hastane gezdim konu da açmıştım hatta aralarında en çok beğendiğim yer Hacettepe oldu. Devlet olsun lüks olsun istenirse şehir hastaneleri de güzel tek kişilik oda ayırtma imkanı da veriliyor
Teşekkür ederim Intergene de bakayım😍

Bana doktor normal dedi canım hatta benim ilk kırmızı lekelenmeydi sildikçe gelen acile gittim kanama alanı yoktu kese normaldi yerleşme lekelenmeleri dedi doktor bana ama doktoruna bilgi ver artarsa progesteron yazabilir

Back
X