Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Kızlar dün gece karın agrım çok oldu ara ara lavaboya gittim sürekli yarına başka bır doktora randevu aldım aranızda karın ağrısı olan var mı yani oluyor mu sizde
Adet olacak gibi kasıklarda ağrı ise ben sürekli yaşıyorum canım doktor dün bana gayet normal dedi ama başka türlü bir agriysa bilmiyorum

Kızlar dün gece karın agrım çok oldu ara ara lavaboya gittim sürekli yarına başka bır doktora randevu aldım aranızda karın ağrısı olan var mı yani oluyor mu sizde
nasıl bir karın ağrısı? acaba sindirim sistemimiz yavasladı ya o yuzden olmus olabilir mi ben de gaz ağrıları yaşıyorum çünkü

nasıl bir karın ağrısı? acaba sindirim sistemimiz yavasladı ya o yuzden olmus olabilir mi ben de gaz ağrıları yaşıyorum çünkü
Evet gaz ağrısı ile öğrendim ben ilk şikayetimdi sonra da tekrarladı doktoruma sorduğumda sindirim sistemi yavaşladığı için normal olduğunu bu dönemde fark ettiğimiz dokunan gıdaları yememeye özen göstermeliymişiz en azından akşam öğünün de yenmemeli akşam yemeğini de geçe bırakmamalı sonrasında çok birşey yememeliymişiz en azından gaz ve mide sorunu olanlar için

Ayyy valla ben kadın doğum doktoruna aldım randevu galiba 4 kasıma kadar beklemicem kalp atışını dinlemeye gidicem yarına karnım ağrıyor bahanesıyle

Kızlar 5 haftalık hamileyim ama hic belirtim yok bu normal mi göğüs hassasiyeti vardi dokunamıyodum bile ama iki gündür hassasiyet de yok ne yorgunluk ne halsizlik hicbisey yok yani

Beklenen doğum tarihi 01.06.2026 ilk çocuk yaşım da 28 teşekkür ederim

Kızlar mide bulantılarınız her gün her an oluyor mu? Benim bu saate kadar rahattı ve çok korktum bişey oldu diye. Şimdi biraz biraz rahatsız etmeye başladı sizlerde nasıl acaba? Daha önce kaybım olduğu için korku dolu geçiyo günlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…