• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba. Normalde 22 Haziran doğum fakat ikizlerime hamileyim. O yüzden mayıs annelerini de takip etmeye karar verdim. Kesemin dışında kanama gözüktü. Bu durumu yaşayan var mı? Daha önceki iki gebeliğimde de aynı sorun olmuştu sağlıklı bir şekilde oğullarımı kucağıma alabilmiştim. Ama bu sefer bu doktor gözümü çok korkuttu. Dışarıya yansıyan bir kanamam akıntım yok. Ultrasonun üzerinden de 3 gün geçti. Korkuyorum bir şey olacak bebeklerime diye
Bende şuan yoğun bi kanama alanı var rahim ağzı kısmında kesenin hemen altında. Ama benim kanamam da var bir kaç gün çok yoğundu. Hatta 1 gün hastanede yattım ama şükür şuan iyiyim sadece yatıyorum yürüyüşü de en fazla evin içinde yapabiliyorum. Siz de başka doktora da tabi görünün aynı şekilde kanama alanı var derse yapılacak tek şey istirahat :)

Yaa kızlar, gece 3.40 da böyle içimde bir balık kaydı gibi hissettim. Uyandım haliyle çok komik bir histi. Bugün sata göre 9+3 yumurlamaya göre 9+5, böyle bir şey yaşayanınız oldu mu? Ne olaki diye merak ediyorum🫣💕
Ben geçen haftadan beri hissediyorum, buraya sizler henüz hissetmemissinizdir diye yazmadım. İlk gebeligimde 18. Haftadan sonra hissetmiştim ama bunda çok erken başladı.
Kızlar benim mide bulantılarım hafiflemişti ama bugün yine fena oldum. İçtiğim bir kase çorba, midemi feci bulandırdı. Öğürüp duruyorum arada… Böyle dalgalanmalar yaşayan var mı? Tam rahatladım demiştim yine başladı 🥲
Benim de aynı 2 gün hiç olmuyor, tam geçti derken başka bir gün şu içsem için bulanıyor. Yavaş yavaş geçecek sanırım 😊

Ben geçen haftadan beri hissediyorum, buraya sizler henüz hissetmemissinizdir diye yazmadım. İlk gebeligimde 18. Haftadan sonra hissetmiştim ama bunda çok erken başladı.
İnternette gaz filan diyorlar ama kaç yıldır gaz yapıyoruz 😂😂 anlardık gaz olsa 🫣. Benim vücudum hassas, regl ağrımda ağır olurdu. Ben annelik içgüdüsüyle o kadar emininki balığımdan 🥰

Benim de ikizlerim olucak 9+1deyiz çift yumurta ikizi mi acaba🥰
Maşallah 🥰 Benimde çift yumurta ikizi
Karında ağrılarınız oluyor mu?
Geceleri benim çok ağrım oluyor özelliklede oturarak vakit geçirdiysem geceler çok zor geçiyor.Sürekli uzanmamı istiyorlar.
Mide bulantım 3 gündür aldı başını gidiyor çıkarmadan rahat bırakmıyor. 9+6 olduk 😍

İnternette gaz filan diyorlar ama kaç yıldır gaz yapıyoruz 😂😂 anlardık gaz olsa 🫣. Benim vücudum hassas, regl ağrımda ağır olurdu. Ben annelik içgüdüsüyle o kadar emininki balığımdan 🥰
benim ilkinde 17. haftada hissetmiştim ikincisi iki buçuk aylıkken başladı hissetmem üç ayda balık gibi gidip geliyordu bu seferkinde dokuzuncu haftadayım saniyelik hissediyorum muhtemelen artık deri inceldiği için daha erken hissediyorum

Ben de biraz baktım. Herkes gaz demiş ama ben bebeğin hareketlerini daha önceki gebeligimden de biliyorum. Bebek ile gazı ayırt edemeyecek değilim 😁
Zaten her gün, sık sık hissetigim birsey yok arada oluyor bir kaç dakika. Sağlıklı olsunlar inşallah 🧿

@Ponçik123
Perşembe kontrolüm vardı cinsiyeti erkek gibi dedi. Şu an için net değil ama ben de erkek hissediyorum. Sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil. Haftaya önlem amaçlı serklaj yapılacak bana. Onun stresini yaşıyorum biraz. Umarım her şey yolunda gider. Sizlerde var mı serklaj durumu?
Merhaba ben de sizinle aynı durumdayım . Stresinizi çok iyi anlayabiliyorum . Benim 2. Çocuk . İlk çocukta da serklaj olmuştum bunda da olacağım . Sizin ilk çocuk mu , hikayeniz nedir ? Devlette mi olacaksınız serklaj ?

Back
X