• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    11
Benimde tup bebek ve bende yaptirmayacagim. Bugun kontrolde doktorum da tavsiye etmedigini soyledi. Sonucta bir sikinti olsa gebeligi sonlandirmayacaksaniz hic bir testi tavsiye etmiyorum dedi.
Ayy evet normal hamile kalamadık ama en kaliteli iyi yumurta ve spermler seçilmedi mi bilmiyorum insan herşeyden korkuyor bende doktor önerirse yaptırırım

Kızlar doktordan gelıyorum 10hafta bıttı cok sukur kanama alanı hala mevcut 2hafta sonra ense kalınlıgı ıcın cagırdı sızce cınsıyet ne olabılır

Eklentiler

• IMG_4811.webp
    IMG_4811.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_4810.webp
    IMG_4810.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 31
merhaba tamamen yanlış anlamışsınız bebek arabası zaten normal bebek arabası (1.görsel). isterseniz o oturma yerini çıkarıp puset ekleyebiliyorsunuz (2.görsel) ve yenidoğanken o şekilde kullanabiliyorsun. merak etmeyin çokca araştırıp anneme ablama sorup aldım. tek sıkıntısı ağırlığı olduğu konusunda da hemfikir olduk. sağolun fikriniz için. ve bu da çift yönlü öne ve arkaya bakabiliyor hem puset hem de diğeri
bunun markası nedir

bunun markası nedir
ben galiba maxi cosi leona 2 setini alıcam bi bakarsın. arkadaşım da cybex eexy s 360 twist setini kullanıyor o da çok memnunn ona sordum özellikleri aynı dedi katlanınca kabin boy oluyor tek elle açılabiliyor falan bunlar önemli bence.

Doona derim ben üstüne tanımam. Biraz pahalı ama 2. El falan alınabilir. Çok konforlu ana kucağı bebek arabası oluyor bebek içinde uyurken. 1 sene rahat kullanılır. Sonrasında da kabin boy olan bebek arabalarına geçmek konforu arttırıyor zaten bebek 1 yaşından sonra yavaş yavaş yürümeye başlıyor. Ben yürüyünce bebek arabasına hiç koymadım çocuklarımı ki zaten ben en çok kanguru kullandım.
Merhaba bende tam bu markayı araştırıyordum ve sling/kanguru kullanmayı düşünüyorum iyi ki denk geldik :) Dolaptan 2.eline bakıyorum ama fiyatları çok değişken 4 bine satan bile var sıfırını 8e koymuşlar 35e satanda var ucuzlar sahte olabilir mi sizce? Bir de sokakta veya parkta sürerken sarsılması nasıl? Yere yakın olmasının dezavantajı var mı? Stokkeyle arasında kalmıştım puset için. 1 yaş sonrasına cybex kabin boy alacağım

Kızlar ben karnımı çok gergin hissediyorum esneyemiyorum bile gerinemiyorum 🙈 zaten hafif bir göbeğim vardı ama sanki daha da büyüdü şişti gibi geldi sizinde gergin şiş mi

Kızlar ben karnımı çok gergin hissediyorum esneyemiyorum bile gerinemiyorum 🙈 zaten hafif bir göbeğim vardı ama sanki daha da büyüdü şişti gibi geldi sizinde gergin şiş mi
Kaç kilosun canım ben 54 kilo ile hamile kaldım yandan bakınca az göbeğim çıktı benim zayıf insanlar daha çabuk farkediyor cunki karın büyümesini

Kaç kilosun canım ben 54 kilo ile hamile kaldım yandan bakınca az göbeğim çıktı benim zayıf insanlar daha çabuk farkediyor cunki karın büyümesini
74'le kaldım canım ben hafif bi göbeğim vardı zaten ama eşime göre biraz daha büyümüş göbüşüm 🙈 çokta gergin karın bölgem sizinde öyle mi

74'le kaldım canım ben hafif bi göbeğim vardı zaten ama eşime göre biraz daha büyümüş göbüşüm 🙈 çokta gergin karın bölgem sizinde öyle mi
Bendeki durum çok tuhaf karnım sanki 9 aylık hamile gibi çok gergin kıyafetlerim bile sikiyor lastikli eşofman bile giyemiyorum gobegimin aşağısına kadar indiriyorum

Bendeki durum çok tuhaf karnım sanki 9 aylık hamile gibi çok gergin kıyafetlerim bile sikiyor lastikli eşofman bile giyemiyorum gobegimin aşağısına kadar indiriyorum
evet bazen ben de öyle yapıyorum hamile taytına eşofmanına geçtim ama onlar bile sıkıyo bazen

Back
X