Hayırlı olsunBen varım 22 nisanda opu oldum 3 embriyom var biyopsi alındı pgta bakılacak bakalım hayırlısı kaçı sağlam gelcek ona göre benimde haziran adetimle transfer hazırlığına başlıcam sizinde hakkınızda hayırlısı olsun kaç embriyonuz var nasıl hissediyorsun
İnşallah sizin de son olurBenim 6. Denemem medikalpark ta meryem hocadayım ben şuan hissizim pgt sonucunu düşünüyorum bı sefer stres yapmamam çalışıyorum sanada tabsiue ederim ilaçalarını düzenli kullan stres yapma gerisi boş ne güzel ilk denemenmiş inşallah son olur pozitifi görürsünüz
İnşallah alacağızBen 32 yaşımdayım eşim azospermi tese ile sperm alındı bizim biraz zor oluyor inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
Yumurtalarınntoplandı mıKizlar ben polip ameliyatı oldum 1 hafta oldu kac ay sonra transfer olur acaba
Haziran adetimle gidicem doktora hemen transfer yapmıyorlarilaçlarla rahim hazırlanıyor rahim kalınlığı ne zaman uygun olursa o zaman inşallahİnşallah alacağıztransfer tarihiniz tam ne zaman
Evet benim de opudan sonra 1.5-2 ay kadar sonrası oluyor ama net gün verdiler ondan sordumHaziran adetimle gidicem doktora hemen transfer yapmıyorlarilaçlarla rahim hazırlanıyor rahim kalınlığı ne zaman uygun olursa o zaman inşallah
Antalya tüp bebek merkezindeNe güzel öylesi daha iyiymiş siz nerde tedavi görüyordunuz
Evet dondurduk 2 embriyoYumurtalarınntoplandı mı
Polipleri de aynı anda aldılar değil mi, senin de 1-2 ay içinde olur bence transferinEvet dondurduk 2 embriyo
Polip zaten 1 tane 1 cm lik di alındı suan dinleniyorum merka ediyorum kac aya olur acaba merak ettimPolipleri de aynı anda aldılar değil mi, senin de 1-2 ay içinde olur bence transferin
Dediğim gibi canım bence 1-2 ay içinde olurPolip zaten 1 tane 1 cm lik di alındı suan dinleniyorum merka ediyorum kac aya olur acaba merak ettim
Yolun çok başındayım. Yüksek ihtimal haftaya opu olur. Sonraki süreci kestirmek çok zorBaşka kimse yok mu Haziran ayında transfer bekleyen?