2026 Haziran Ayı Transfer Olacaklar ✨

Neyseyaq

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.244
Puanlar
53
Merhaba arkadaşlar
18 Nisan’da OPU oldum, şuan dinlenme sürecindeyim. 11 Haziran’da transfer olacağım. Var mı Haziran ayında transferi olan birlikte geçirelim süreci

Ben varım 22 nisanda opu oldum 3 embriyom var biyopsi alındı pgta bakılacak bakalım hayırlısı kaçı sağlam gelcek ona göre benimde haziran adetimle transfer hazırlığına başlıcam sizinde hakkınızda hayırlısı olsun kaç embriyonuz var nasıl hissediyorsun

Hayırlı olsun benim de 3 embriyom var, pgt yaptırmadım, drosetil başladım dün 1 ay kullanacağım sonrasında diğer ilaçlar başlayacak artık rahim hazırlığı, ilk denemem olduğu için heyecanlıyım tabi ki sen nasıl hissediyorsun ilk deneme mi nerede yaptırıyorsun

Benim 6. Denemem medikalpark ta meryem hocadayım ben şuan hissizim pgt sonucunu düşünüyorum bı sefer stres yapmamam çalışıyorum sanada tabsiue ederim ilaçalarını düzenli kullan stres yapma gerisi boş ne güzel ilk denemenmiş inşallah son olur pozitifi görürsünüz

İnşallah sizin de son olur şuan stresli değilim ama transferden sonra kesin olur hepimiz alalım o beklediğimiz güzel haberi ya sorununuz neydi yaşınız kaç? Ben çocuklugumdan beri pcosum 2 yıldır doğal yoldan olmadı, geçen sene aşılama yaptık tutmadı. Yaşım 30

Ben 32 yaşımdayım eşim azospermi tese ile sperm alındı bizim biraz zor oluyor inşallah emeklerimizin karşılığını alırız

Ben 32 yaşımdayım eşim azospermi tese ile sperm alındı bizim biraz zor oluyor inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
İnşallah alacağız transfer tarihiniz tam ne zaman

Kizlar ben polip ameliyatı oldum 1 hafta oldu kac ay sonra transfer olur acaba

İnşallah alacağız transfer tarihiniz tam ne zaman
Haziran adetimle gidicem doktora hemen transfer yapmıyorlarilaçlarla rahim hazırlanıyor rahim kalınlığı ne zaman uygun olursa o zaman inşallah

Haziran adetimle gidicem doktora hemen transfer yapmıyorlarilaçlarla rahim hazırlanıyor rahim kalınlığı ne zaman uygun olursa o zaman inşallah
Evet benim de opudan sonra 1.5-2 ay kadar sonrası oluyor ama net gün verdiler ondan sordum

Ne güzel öylesi daha iyiymiş siz nerde tedavi görüyordunuz

Bende polip aldırmıştım ondan sonraki adetimde transfer hazırlığına başlamıştık

Polipleri de aynı anda aldılar değil mi, senin de 1-2 ay içinde olur bence transferin
Polip zaten 1 tane 1 cm lik di alındı suan dinleniyorum merka ediyorum kac aya olur acaba merak ettim

Polip zaten 1 tane 1 cm lik di alındı suan dinleniyorum merka ediyorum kac aya olur acaba merak ettim
Dediğim gibi canım bence 1-2 ay içinde olur

Başka kimse yok mu Haziran ayında transfer bekleyen?

`