2026 Haziran Ayı Transfer Olacaklar ✨

Yaaa umarım fazlasıyla bulursunuz
Ben geçen doktor kontrolümde tüm fazla ilaçalrımı sekretere bıraktm

Bulunur insallah canim benimde kalmadi elimde maalesef bi arkadasiniz esiniz dostunuzda gidipte aile hekimine yazdırabilir canim ben oyle yapmistim bide ben tedaviden oncede stoklamistim aile hekimine gittikce yazdırmıştim böyle sorunlar cok yasaniyor bildigim için

Ay sağol canım tek değilmişim tövbe yarabbi o neydi öyle walla 4 gün gözümü acamadım , bende kullanmadım ilaç walla bekledim ağrı girince direk yatağa .. geçmiş olsun

amin canım hepimizin bu sene kız senesi diyorlar ama arada takip ettiğim mart anneleri topiğinde de erkekler önde gidiyor :) bakalım senin minişin cinsiyeti ne
Benim çevremde 2 kişinin kız çıktı bence de kız senesi ayy heycanlı bakalım hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsunlar

Ay sağol canım tek değilmişim tövbe yarabbi o neydi öyle walla 4 gün gözümü acamadım , bende kullanmadım ilaç walla bekledim ağrı girince direk yatağa .. geçmiş olsun

Çok iyi anlıyorum canım, o gün benim de gözlerim kaşlarım yanaklarım bile ağrıyordu valla Allah bir daha göstermesin hiçbirimize

Merhaba canım işini gorur mu bilmem ama yarim kutu var bende

Ya doktorum ikinci trimesterda ortalarda tedavi yapılabilir dedi bende bekleyeceğim snaırım bakalım çok teşekkür ederim

`