Yaaa umarım fazlasıyla bulursunuzArkadaşlar hepinize günaydın önceliklesizlerden Bşrsey rica edecektim Estrofem tedavisi bitmiş elinde Estrofemi kalmıs olanı varsa benimde iletişime geçmek isteyen olursa yazarsa çok sevinirim.yüksek doz Estrofem kullanıyorum ve 1 kutu sadece 4 gün gidiyo eğer ihtiyaç fazlanız varsa talibim.Allah hepinizden razı olsun gönlünüze göre versin
Bulunur insallah canim benimde kalmadi elimde maalesef bi arkadasiniz esiniz dostunuzda gidipte aile hekimine yazdırabilir canim ben oyle yapmistim bide ben tedaviden oncede stoklamistim aile hekimine gittikce yazdırmıştim böyle sorunlar cok yasaniyor bildigim içinArkadaşlar hepinize günaydın önceliklesizlerden Bşrsey rica edecektim Estrofem tedavisi bitmiş elinde Estrofemi kalmıs olanı varsa benimde iletişime geçmek isteyen olursa yazarsa çok sevinirim.yüksek doz Estrofem kullanıyorum ve 1 kutu sadece 4 gün gidiyo eğer ihtiyaç fazlanız varsa talibim.Allah hepinizden razı olsun gönlünüze göre versin
Ay sağol canım tek değilmişim tövbe yarabbi o neydi öyle walla 4 gün gözümü acamadım , bende kullanmadım ilaç walla bekledim ağrı girince direk yatağa .. geçmiş olsunBenim iki hafta önce olmuştu canım. Doktorum 6 saat arayla parol içebileceğimi söyledi. Hatta ben geçmesini bekledim deyince
ilaç içmemek için ağrıya direnme, o daha da stres yaratır vücudunda dedi
Sen yine de doktoruna danış tabiÇok geçmiş olsun
Benim çevremde 2 kişinin kız çıktıamin canım hepimizinbu sene kız senesi diyorlar ama arada takip ettiğim mart anneleri topiğinde de erkekler önde gidiyor :) bakalım senin minişin cinsiyeti ne
Yaaa çok teşekkür ederim iletişim için özele yazarmısnzGünaydın bende 2 kutu kaldı gönderebilirim
Ay sağol canım tek değilmişim tövbe yarabbi o neydi öyle walla 4 gün gözümü acamadım , bende kullanmadım ilaç walla bekledim ağrı girince direk yatağa .. geçmiş olsun
Merhaba canım işini gorur mu bilmem ama yarim kutu var bendeArkadaşlar hepinize günaydın önceliklesizlerden Bşrsey rica edecektim Estrofem tedavisi bitmiş elinde Estrofemi kalmıs olanı varsa benimde iletişime geçmek isteyen olursa yazarsa çok sevinirim.yüksek doz Estrofem kullanıyorum ve 1 kutu sadece 4 gün gidiyo eğer ihtiyaç fazlanız varsa talibim.Allah hepinizden razı olsun gönlünüze göre versin
Aminn canımÇok iyi anlıyorum canım, o gün benim de gözlerim kaşlarım yanaklarım bile ağrıyordu vallaAllah bir daha göstermesin hiçbirimize
Ya doktorum ikinci trimesterda ortalarda tedavi yapılabilir dedi bende bekleyeceğim snaırım bakalım çok teşekkür ederimTansiyon sorunum yok canım evde düzenli takip ediyorum tam tersine düşük hep normal aslında 11/7 12/8 böyle hep
Diş tedavisi olarakda ben 9 haftalıkken doktorum dedi diş tedavilerini yaptır ağızdaki bakteriler bebeğe gidebiliyo dedi. Senin durumun farklı belkide allah yardımcn olsun
Hatırladığım kadarıyla yakındı transferlerimiz 15+4 üm ben bebişimiz kız hayırla sağlıkla gelsinler inşallahBenim çevremde 2 kişinin kız çıktıbence de kız senesi ayy heycanlı bakalım hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsunlar
AaaaHatırladığım kadarıyla yakındı transferlerimiz 15+4 üm ben bebişimiz kız hayırla sağlıkla gelsinler inşallah